QUOTE(paulius.sav @ 2007 09 29, 03:56)
Tosk,
palauk, kai jau padarysi ta karjera, o tada snekek.
Beje, ar ir norveges vaziuoja i Tailanda vyru?
Kodel jie nori vergiu is rytu as suprantu, taciau kuo tau tai zavu? Labai gerai, kad pagarba moteriai ten yra ir visai nereikia jos prarasti.
Niekaip nesuprantu, kodel moterys tai nenori buti lygios vyrams. Gal hormonai liepia, cia jau nieko nepadarysi.
O jei tau tik vaikai rupi, tai ir zb. Sakau, bukit mamomis, ar kuo tik norit, jei esat del to laimingos, tik nevarykit veliau, kad maziau uzdirbat, kad vyrai jusu negerbia, kad sunkus gyvenimas, kad nesaugu ir panasiai.
Teisuoli tu
Nezinojau, kad mes pazystami, nes atrodo tu zinai geriau uz mane apie manasias ambicijas
Pauliau, tu geriau man papasakok kokia tavo asmenine patirtis su skandinavais

Nes toks yspudys, kad mes pazystam dvi skirtingas skandinavijas....
As noreciau gana nemazai daliai moteriskiu Lietuvoje palinketis tokios vergystes (anot taves). Nesijauciu nei kokia verge, nei kokia tarnaite. Beje norveges neiesko vyru, vis madingesnis reikalas yra vaziuoti y danijos vaisingumo klinikas
Pauliau ir dar toks klausimelis

Ar tu skaityti moki? Juk rasiau, kad mano vertybiu sistema neapsiriboja vien karjera ar seima. Turejau karjera Lietuvoje, bet ja iskeiciau y nuotykius, y gyvenima. Taip pat rasiau, kad mb yra verslininkas, tad dirba jis ne 8val per diena. Ta firma turi Norvegijoje virs 300 parduotuviu, jo parduotuve pagal yvariu rodikliu lenteles visuomet yra top10“e. Tokiems rezultatams jis turi ZIAURIAI DAUG DIRBTI. O jo tikslas - musu seimos gyvenimas be paskolu. Planas beveik jau yvykdytas. Tolesni jo planai jau nebesusije su karjera
Ar gali parodyti nors viena mano pasisakyma, kur skundziuosi? As ne tos naturos zmogus. Kai manes kazkas nebetenkina, as nesiskundziu - as tai keiciu!
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
Mano bloggas