Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turi uždirbti supermamytė

Med. seselės atlyginimas jau 10000-12000 Lt.
Tosk girdėjau , kad Norvegijoje vyrai labai gražūs (neapsileidėliai ta prasme) ir vis tiek moteris į Danijos klinikas traukia.
Atsakyti
Lambda tai turi omeny algas ant popieriuko ar y rankas??? Valytoja gali uzdirbti per metus ant popieriuko 230 000NOK, med. sesele 250 000NOK, o parduotuves koks direktorius 300 000NOK. Tad labai jau panasiai mirksiukas.gif Na dar nereikia pamirsti, kad pas mus uz virvalandzius moka atitinkamai, naktis tarifas, savaitgalio tarifas... Tad galima tas sumas padidinti biggrin.gif O jei paskolu turi nemazai, tai gali susigrazinti nemazai mokesciu.
Atsakyti
Į rankas kaip man viena lietuvė-norgė minėjo. tačiau info daugiau apie jus neturiu.
Jei tiek nurodyta ant popieriaus reiktų skaičiuoti apie 4,4 lt už 10 norvegiškų.
mirksiukas.gif Tai kaip su norvegais ? Ar verti grieko .
Atsakyti
QUOTE(lambda @ 2007 09 29, 23:03)
Į rankas kaip man viena lietuvė-norgė minėjo. tačiau info daugiau apie jus neturiu.
Jei tiek nurodyta ant popieriaus reiktų skaičiuoti apie 4,4 lt už 10 norvegiškų.
mirksiukas.gif Tai kaip su norvegais ? Ar verti grieko .

Mano kaimynka slauge, tai ji dirba toj sistemoj, tad as jos ir paklausiau kiek med.sesutes gauna. Jeigu tures daug naktiniu pamainu, ars savaitgaliais gali aisku ir daugiau uzdirbti.

O grozis labai jau subtilus dalykas ax.gif Vienoms grazus skandinavai, kitoms italu vyrai... O kitoms is vis nesvarbu tas grozis (na aisku kad tik ne koks baisuoklis lotuliukas.gif )
Atsakyti
Na jooo, zmona karjeriste labai paranki vyrui, vienam vis tik baisu seima islaikyti, o dar tu snargliu kruva prigimdo, sterilizuot nafig!
Mieli vyrai na gal motinyste ir nera labai geras dalykas, gerbiamas, kam yra pagarba gindyti isiketus su skausmais? bet kaip garbinaga vyrui kai jo zmona direktore ir gauna 3 kart daugiau nei vyras, na arba abu virejai (cai salyginai)
ir pareigos su atlyginimais vienodos.

dabar klausimas o kam vyras reikalingas kai moteris gales atlikti visus darbus pati, ikalt vini, sunesti maisus ir t.t.
asmeniskai man 100 metu nereikalingas vyras, nes vien del pi... laikyti namie pasiputusi pova, kuriam moteris be karjeros yra skuduras.

Beje jei domina, neesu vyro islaikytine, uzdirbu tiek kad tikrai uztenka islaikyti seima menesi, o buvau studente su stipendija 150 lt, ir jokio skirtumo,jokio! kaip pykdavomes tai ir pykstames, kaip nesutariame del kazkokiu dalyku taip ir nesutardavom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 01 spalio 2007 - 09:14

Ir neapsigaukit, jusu vyru meilus elgesys ir pagalba jums bei nuolaidziavimas nera pagarbos israiska, o tik meiles

man labai įdomu iš kur tu žinai mano vyro jausmus - regis išpažinties jis pas tave nebuvo g.gif ką gi - matyt vėl kalbi ne tik už save bet ir už visuomene tame tarpe ir už mano vyrą... taip sakant kuproto ir karstas neišlygins.

mano vedybiniame gyvenime buvo laikotarpis, kai uždirbau tiktai aš - ir tai buvo baisiausias laikotarpis per visą santuoka. bet tai buvo laikas kai man teko vyrui įrodinėti, kad mano meilė jam neturi tiesinės priklausomybės jo algos dydžiui. ir mano šeimoje pinigai skirti pirkti maistui, daiktams, paskoloms ir mokesčiams o ne sutuoktinio pagarbai nusipirkti . Na o jei tavo žmona myli tavo piniginę - tai jūsų šeimos reikalas - sakoma kad materialinį pagrindą turinčios šeimos yra pačios patvariausios - pinigų godulys niekada neišblėsta, ne taip kaip meilė.
ir dar - nors klausimas buvo kitoj temoj, bet galiu atsakyti ir čia - man vyras yra pasakės kiek jis nori kad aš uždirbčiau. kai susakiau kas tada pasikeis mūsų gyvenime - sumą sumažino. Po menėsio laiko aš tą algą jam atnešiau. Bet tai buvo ne pagarbos klausimas - tai diktavo poreikiai.
Atsakyti
QUOTE(Huiza @ 2007 09 28, 16:20)
Bet vis dar atsiranda tokių darbdavių, kurie už rimtą atsakingą darbą žmogui su magistro laipsniu pasiūlo 600-800 Lt  bigsmile.gif

Akiplesa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paulius.sav @ 2007 09 28, 23:46)
cia tipo mane cituoji smile.gif))

As moteru nesudirbineju, bet tiesiai sakau, kur ju problema, kodel jos negauna tiek, kiek vyrai. As esu visom 4 uz tai, kad moterys butu geresnes darbuotojos. Tokiu yra, ir ne viena, bet vis vien mazuma kitu moteru tarpe.

Moteris bus gerbiama visuomeneje (balsuojant pinigais) tik tada, kai elgsis pagal senai zinomus desnius. jau ne viena tukstanti metu moterys laikomos zemesnio rango padarais. Tik XX a. pradzioje, kai radikalios feministes pradejo egtis taip, kad butu gerbiamos, jas is tiesu pradejo gerbti. Taigi, sakykit, ka norit, bet motinyste amziais nebuvo pagarbos vertas uzsiemimas (ne psiaudo garbinimo zodziais). Tik tada, kai moteris tapo aktyvi visuomenes ir ekonomikos dalyve, ja pradejo gerbti ir vyrai, ir moterys. Kad ir kaip jums tai nepatiktu, taciau dabartineje visuomeneje pagarba labai koreliuoja su pinigais. Kai jus busite lygi seimos biudzeto dalininke vyras i jus prades ziureti, kaip i lygia persona. Iki tol, tai sukit ka norit, kalbekit apie sventa savo misija, taciau rezultatu nebus.

Ir neapsigaukit, jusu vyru meilus elgesys ir pagalba jums bei nuolaidziavimas nera pagarbos israiska, o tik meiles.

Buna, kad vyras uz mane uzdirba maziau, yra buve, kai vienai teko "nesti" finansine nasta, bet nepasakyciau, kad jis kazkaip mane labiau gerbe nei visada vien del to, kad uzdirbu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 10 01, 10:08)
Na jooo, zmona karjeriste labai paranki vyrui, vienam vis tik baisu seima islaikyti, o dar tu snargliu kruva prigimdo, sterilizuot nafig!
Mieli vyrai na gal motinyste ir nera labai geras dalykas, gerbiamas, kam yra pagarba gindyti isiketus su skausmais? bet kaip garbinaga vyrui kai jo zmona direktore ir gauna 3 kart daugiau nei vyras, na arba abu virejai (cai salyginai)
ir pareigos su atlyginimais vienodos.

dabar klausimas o kam vyras reikalingas kai moteris gales atlikti visus darbus pati, ikalt vini, sunesti maisus ir t.t.
asmeniskai man 100 metu nereikalingas vyras, nes vien del pi... laikyti namie pasiputusi pova, kuriam moteris be karjeros yra skuduras.
Beje jei domina, neesu vyro islaikytine, uzdirbu tiek kad tikrai uztenka islaikyti seima menesi, o buvau studente su stipendija 150 lt, ir jokio skirtumo,jokio! kaip pykdavomes tai ir pykstames, kaip nesutariame del kazkokiu dalyku taip ir nesutardavom.

Viena mano kolege darbe pasake biggrin.gif vyras- taio tik priedas prie pimp..... biggrin.gif Nu kaip juokiausi biggrin.gif
Papildyta:
ir mano šeimoje pinigai skirti pirkti maistui, daiktams, paskoloms ir mokesčiams o ne sutuoktinio pagarbai nusipirkti

thumbup.gif tikrai pritariu, mano manymu, pinigai ir neturetu buti preimone pagarbai ismatuoti
Atsakyti
Simpl,nenoriu kandžiotis su Jumis,bet jei jau taip.. Jei vyras - karjeristas ,tai ne kaži kiek laiko namie praleidžia,ar ne? Tuo pačiu ne kaži ką namuose ir padaro,tad ir pinigėliai tuomet už namų darbus ne kažkokie.O kokiu tarifu įvertintumėte mamyčių naktinį darbą- budėjimą prie neramaus vaiko? Dvigubu? Kaip ten sako,mamos antrą darbo pamainą namuose ataria,jei pirma pamaina yra darbovietėje.Ypač jei vaikų daugiau nei vienas.
Nereikia tų namų darbų taip nuvertinti ,žinau ir kiek auklės,ir kiek namų tvarkytojos kainuoja.O jei dar reiktų ir naktį bei išeiginėmis dienomis samdyti.Kiekvienas darbas yra garbingas ir man juokinga,kai pradedama aiškinti,kad namuose vaikus auginčios moterys ne taip gerbiamos nei karjerą darančios ir visą savo laiką tik tam skiriančios. O jei išauginsiu penkis vaikus dorais piliečiais,būsiu negerbtinas žmogus vyrų požiuriu.Ar tai ne savotiška karjera,tik gal ne piniginiais vienetais matuojama?
Atsakyti
QUOTE(Naktine @ 2007 10 01, 21:43)
Simpl,nenoriu kandžiotis su Jumis,bet jei jau taip.. Jei vyras - karjeristas ,tai ne kaži kiek laiko namie praleidžia,ar ne? Tuo pačiu ne kaži ką namuose ir padaro,tad ir pinigėliai tuomet  už namų darbus ne kažkokie.O kokiu tarifu įvertintumėte mamyčių naktinį darbą- budėjimą prie neramaus vaiko? Dvigubu? Kaip ten sako,mamos antrą darbo pamainą  namuose ataria,jei pirma  pamaina yra darbovietėje.Ypač jei vaikų daugiau nei vienas.
Nereikia tų namų darbų taip nuvertinti ,žinau ir kiek auklės,ir kiek namų tvarkytojos kainuoja.O jei dar reiktų ir naktį bei išeiginėmis dienomis samdyti.Kiekvienas darbas yra garbingas ir man juokinga,kai pradedama aiškinti,kad namuose vaikus auginčios moterys ne taip gerbiamos nei karjerą darančios ir visą savo laiką tik tam skiriančios. O jei išauginsiu penkis vaikus dorais piliečiais,būsiu negerbtinas žmogus vyrų požiuriu.Ar tai ne savotiška karjera,tik gal ne piniginiais vienetais matuojama?

4u.gif Ko jūs taip jaudinatės , kad jūsų neįvertins kai tvarkingai penkis vaikus užauginsite. Įvertins.
g.gif Štai xxkamane turi vieną vaiką o jau apie stirializaciją kalba.
Be to jau kai tą padarysit 5x nestuke.gif mirksiukas.gif tai vyrų požiūriu ir būsit gerbiama. O moterų tai sakys kam taip darėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif šiuolaikiniame mėgintuvėlių amžiuje būtų ir vieno užtekę.
Atsakyti
sorri, bet xxkamane kalbejo vyro mintimis, kuris negerbia moteru auginanciu vaikus be karjeros ax.gif
O xxkamane planuoja tureti vaiku, ir ne uz kalnu jei ka ax.gif , tiesa karjera su vaikais man kazkai skritingi dalykai ir sakyciau suderinami
Atsakyti
prajuokino kazkur temoj pasisakymas apie skandinavus, kad vyrai vikingai i kara eidavo o moteros namie ir siaip priesuj uzsukus puikiai ir vienos tvarkesi, todel siuolaikine skandinavu moteris su senoliu genetine atmintimi labai garbinga ir stipri besanti biggrin.gif
siulyciau minties autoriui is naujo pasiskaityti Lietuvos istorija (siuolaikini leidima, o ne apipelijusi ir dar sovietine propoganda atsiduodanti) ir pamatysite, kad tie patys vikingai oj kaip ziemos nelaukdavo kad ledu piktieji lietuviai su kirviais neateitu ir nesudubasytu juju su visais ju raguotais salmais... lotuliukas.gif viengi sis istorinis faktas leidzia daryti prielaida kad moteros lietuviu nen kiek nenusileidzia ir galgi pranasesnes besancios neigi skandinaviskosios... lotuliukas.gif
Atsakyti