Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turi uždirbti supermamytė

QUOTE(Ozito @ 2011 11 21, 14:22)
na nepriimk tu taip rimtai ta zodi "boba", jazus  doh.gif  ... bet tai jug jau nuo senu senoves, visur dominuoja vyras, ar tai gentyje, ar tai seimoje, mums patinka buti pirmiems, taip buvo visais laikais ir visose srityse. Nesvarbu ar tave bando aplenkt vyras ar moteris, mums budinga varzytis del pirmos vietos. Ir jaigu moteris uzdirba daugiau, reiskia kad mes liekam ANTRI o tai jau labai negerai, tad stengies uzdirbt dar daugiau kad susigrazintum lyderio pozicija. Beje ar tu, kadanors, kad ir tarp gyvunu kurnors matei kad gaujoje dominuotu patele ??

Itariu patsai nesupratai MK minties. Musuose SM blondinas megsta rasyti izvalgas apie bobas. Boba gi yra alegorija, kuri pazymi tam tikro intelekto, paziuru moteri.

Sutinku, kad vyro prigimtis itakoja nora dominuoti, konkuruoti, bet siuo atveju ne ka maziau svarbu, kame ir kaip dominuoti. O dominavimo amplitude yra plati, ne vien pinigai. Vyras gali dominuoti protu, jega, grazbilyste, supratingumu, pakantumu ir t.t. ir t.t.

Na tarkim moteris/zmona uzdirba 20 000€, o vyras 15 000€ is principo kiekvienas gali patenkinti kito poreikius, lepinti dovanomis ir t.t.

Mergaites teisios, gamtos pasauli bereikalo paminejai. Siaip vyru prigimti as lyginu su spermatozoidu, tik atkakliausias ir gyvybingiausias pasieka savo tiksla mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 lapkričio 2011 - 15:18
QUOTE(Ozito @ 2011 11 21, 00:25)
nezinau, bet jai manoji uzdirbtu daugiau nei as, tada per galva versciaus kad uzdirbt daugiau nei ji. Vyras turi uzdirbt daugiau, kad galetu zmona apiprekint.

Moonte,
vat pabraukiu ozito minti. ka jus sakot apie teigiama paskata, as manau, vyras suvokia kaip neigiama. tai yra, as pati taip manau, o vat, ozitas, eme ir paantrino mano mintims
vyrai
verciasi per galva (kaip ozitas)
geria
depresuoja
selioja
nervuojas
visaip kitaip negraziai kratoso tos itampos
jei jiems nepavyksta uzdirbti.

juk patikekit, neuztenka vyro paguosti - na juk tu prisidedi, kali lentas, indus plauni, vaikus ziuri---jiems tai vis tiek ego smugis. o ir pacios moterys, pasiskaitykit cia, ypac vienos postus - netinka vyras, uzdirbantis maziau ir na ir kas kad idealus buityje...
ale tikrai ziuriu pinigine israiska svarbi patimes vyrams - net ir nespaudziant ju, jie spaudzia save.

o teigiama paskata? idomu. vat jie supranta ja ir sau isikala kaip neigiama. ir viskas tas pats gaunasi. ziur nuo pradziu.
verciasi per galva...
Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2011 11 21, 11:38)

gal tu national geografy paziurek ir apsisviesk siek tiek. Vienas is taip greitai i galva atejusiu pavyzdziu - hienos.

jeezus moterys, nenugasdinkit ozito... biggrin.gif db tai jau tikrai smugis ne tik jo geo zinioms, bet ir alter ego biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif del gamtos klydau blush2.gif
Atsakyti
g.gif sekanti karta reiks pasidometi apie tai ka sakau, nes radau tikrai begale pavyzdziu kai, moteris lydere, pasirodo dauguma indenu genciu taip buvo ut doh.gif ...
Atsakyti
na bet griskime prie temos. Stai pvz manoji, nera baigus universitetu, paprasta darbininku klases atstove smile.gif , siuo metu bedarbe, ne del to kad nenori, o del to kad as esu pries, kad eitu uz kaskokius 800 dirbt po 10 val per diena, as uzdirbu pakankamai, kad galeciau jai tiek "moketi" uz tai kad namus tvarko ir t.t. (tik neisvartykit visko tipo tarnaite ir t.t.), bet uztad kai kaskada dirbo panasiai, parduotuvej kaskokioj, tai budavo gryzta visa susinervinus, pavargus, neduok diev pasakysi ar uzkabinsi, apreks, apsauks, issilies ant taves... nuotaika visam vakarui sugadinta abiem. Jau geriau as jai duodu, bet uz tat seimoj viskas tvarkoj, na ir mano egoistiskumas patenkintas (tipo va koks as saunuolis, neleidziu zmonai sunkiai dirbt uz maza atlyginima. O is tikro svarbu, kad AS, vakare tureciau ramybe be barniu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ozito: 22 lapkričio 2011 - 02:56
QUOTE(Ozito @ 2011 11 22, 03:50)
na bet griskime prie temos. Stai pvz manoji, nera baigus universitetu, paprasta darbininku klases atstove smile.gif , siuo metu bedarbe, ne del to kad nenori, o del to kad as esu pries, kad eitu uz kaskokius 800 dirbt po 10 val per diena, as uzdirbu pakankamai, kad galeciau jai tiek "moketi" uz tai kad namus tvarko ir t.t. (tik neisvartykit visko tipo tarnaite ir t.t.), bet uztad kai kaskada dirbo panasiai, parduotuvej kaskokioj, tai budavo gryzta visa susinervinus, pavargus, neduok diev pasakysi ar uzkabinsi, apreks, apsauks, issilies ant taves... nuotaika visam vakarui sugadinta abiem. Jau geriau as jai duodu, bet uz tat seimoj viskas tvarkoj, na ir mano egoistiskumas patenkintas (tipo va koks as saunuolis, neleidziu zmonai sunkiai dirbt uz maza atlyginima. O is tikro svarbu, kad AS, vakare tureciau ramybe be barniu)

ka tuom noriu pasakyt, dabar as visokiu ten mociuciu, usviu, tevu ir aplamai giminiu akimis esu rupestingas vyras, kuris rupinasi kad zmona nepavargtu, sako na ir teisingai, ka ji ten ars, jau geriau lai namie tvarkosi, valgyti gamina ir t.t. o dabar jai apversim situacija aukstyn kojom, daleiskim zmona sakytu, ka tu ten arsi uz kokius pvz.1500 geriau namie tvarkykis, mano atlyginimo mums abiems pilnai uzteks, va jau tada as visu akyse buciau paskutinis tinginys, lodorius ir bezdelnikas, o zmona vargse kuri turi dirbti uz du. Taip kad pakolkas yra isitikinimas kad vyras turi islaikyti seima, o ne atvirksciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ozito: 22 lapkričio 2011 - 03:28
QUOTE(Ozito @ 2011 11 22, 00:50)
o del to kad as esu pries, kad eitu uz kaskokius 800 dirbt po 10 val per diena, as uzdirbu pakankamai, kad galeciau jai tiek "moketi" uz tai kad namus tvarko ir t.t. (tik neisvartykit visko tipo tarnaite ir t.t.), bet uztad kai kaskada dirbo panasiai, parduotuvej kaskokioj, tai budavo gryzta visa susinervinus, pavargus, neduok diev pasakysi ar uzkabinsi, apreks, apsauks, issilies ant taves... nuotaika visam vakarui sugadinta abiem.

siaip tai labai patiko smile.gif dazna svajoja nedirb smile.gif nemylimo darbo nuo 8 iki5, tai juolab smile.gif kasose 12 val blink.gif ir ne kiekvienas VYRAS gali ta savo puselei pasiulyti. saunuolis. cha cha biggrin.gif ne, rimtai. smile.gif

taciau as, kadangi cinike dabar siuo laikotarpiu esu, tai turiu tau du klausimelius:
.
1ar ir zmona nenori pati dirbti, ar cia tik tu nenori uz ja?

2.kitas klausimelis: yra toks ziaurus posakis: vyras, kai duoda, tai uz viska suskaiciuoja vis tiek, iki paskut cento. smile.gif na, zinoma, niekad nezaidziu generalizacijos zaidimu, ir netaikytinas sis baiiiisus sakinys biggrin.gif jokiu budu visiems vyriokams.
o kaip tu pats? iskalbi/iskalbejei/iskelbetum zmonai, kazkada - va, as tave islaikiau, leidau tau nedirb biggrin.gif , o tu man - taip ir taip. skyrybu, kriziu metu, pykciu metu, brniu metu, ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 lapkričio 2011 - 08:19
QUOTE(Ozito @ 2011 11 21, 14:22)
na nepriimk tu taip rimtai ta zodi "boba", jazus  doh.gif  ... bet tai jug jau nuo senu senoves, visur dominuoja vyras, ar tai gentyje, ar tai seimoje, mums patinka buti pirmiems, taip buvo visais laikais ir visose srityse. Nesvarbu ar tave bando aplenkt vyras ar moteris, mums budinga varzytis del pirmos vietos. Ir jaigu moteris uzdirba daugiau, reiskia kad mes liekam ANTRI o tai jau labai negerai, tad stengies uzdirbt dar daugiau kad susigrazintum lyderio pozicija. Beje ar tu, kadanors, kad ir tarp gyvunu kurnors matei kad gaujoje dominuotu patele ??

Boba, patelė... biggrin.gif
Apskritai, kas čia per varžymasis šeimoj gali būti? Didesni pinigai-tu pirmas? Juokinga... Lyderis, nes uždirbi daugiau? Apgailėtina.
Papildyta:
QUOTE(Ozito @ 2011 11 22, 03:50)

siaubas.
O gal kartais susimyli ir duodi jai pinigų studijoms? Na, investuoji į jos protą, profesinę ateitį? Ar visas tavo šaunumas-išskirti jai pinigėlių tamponams ir dažams?
Papildyta:
QUOTE(Ozito @ 2011 11 22, 04:26)
ka tuom noriu pasakyt, dabar as visokiu ten mociuciu, usviu, tevu ir aplamai giminiu akimis esu rupestingas vyras, kuris rupinasi kad zmona nepavargtu, sako na ir teisingai, ka ji ten ars, jau geriau lai namie tvarkosi, valgyti gamina ir t.t. o dabar jai apversim situacija aukstyn kojom, daleiskim zmona sakytu, ka tu ten arsi uz kokius pvz.1500 geriau namie tvarkykis, mano atlyginimo mums abiems pilnai uzteks, va jau tada as visu akyse buciau paskutinis tinginys, lodorius ir bezdelnikas, o zmona vargse kuri turi dirbti uz du. Taip kad pakolkas yra isitikinimas kad vyras turi islaikyti seima, o ne atvirksciai.

Fantastika. O kaip sekasi gyvent va taip - ką kiti pasakys, pamanys? Nesunku?
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2011 11 22, 02:04)
blush2.gif del gamtos klydau  blush2.gif

tiesa, šis tas gero - gražu, kai pripažįstamos žinių spragos. Yra galimybių tobulėt.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 11 22, 09:18)
siaip tai labai patiko  smile.gif dazna svajoja nedirb smile.gif  nemylimo darbo nuo 8 iki5, tai juolab smile.gif  kasose 12 val  blink.gif  ir ne kiekvienas VYRAS gali ta savo puselei pasiulyti. saunuolis. cha cha biggrin.gif ne, rimtai.  smile.gif

taciau as, kadangi cinike dabar siuo laikotarpiu esu, tai turiu tau du klausimelius:
.
1ar ir zmona nenori pati dirbti, ar cia tik tu nenori uz ja?

2.kitas klausimelis: yra toks ziaurus posakis: vyras, kai duoda, tai uz viska suskaiciuoja vis tiek, iki paskut cento.  smile.gif na, zinoma, niekad nezaidziu generalizacijos zaidimu, ir netaikytinas sis baiiiisus sakinys  biggrin.gif jokiu budu visiems vyriokams.
o kaip tu pats? iskalbi/iskalbejei/iskelbetum zmonai, kazkada - va, as tave islaikiau, leidau tau nedirb biggrin.gif , o tu man - taip ir taip. skyrybu, kriziu metu, pykciu metu, brniu metu, ir tt.

1. Zmona nepries nedirbti wink.gif Ne nu bet gauti minimuma uz sugadintus nervus (kartais apsizliumbus grizdavo) tikrai per mazai...
2. Nea, nesu taip pasakes ne kart, baisu (ujjj kas tada butu...), nes zinau, kad tada taip supyktu ir daugiau ne cento nebeimtu, nors liezuvi niestejo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MK. @ 2011 11 22, 09:51)
Boba, patelė... biggrin.gif
Apskritai, kas čia per varžymasis šeimoj gali būti? Didesni pinigai-tu pirmas? Juokinga... Lyderis, nes uždirbi daugiau? Apgailėtina.
Papildyta:

siaubas.
O gal kartais susimyli ir duodi jai pinigų studijoms? Na, investuoji į jos protą, profesinę ateitį? Ar visas tavo šaunumas-išskirti jai pinigėlių tamponams ir dažams?
Papildyta:

Fantastika. O kaip sekasi gyvent va taip - ką kiti pasakys, pamanys? Nesunku?

1.nu net nemoku paaiskint, viduj kaskaip ramiau kai tu uzdirbi daugiau
2.nea, i prota neinvestuoju, as bijau protingu moteru. Na ne tik tamponam, dazam, dar kartais batus nuperku tongue.gif
3.Gali sakyt ka nori, bet visiem yra maloniau kai giria, o ne kai peikia
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2011 11 22, 14:34)
1.nu net nemoku paaiskint, viduj kaskaip ramiau kai tu uzdirbi daugiau
2.nea, i prota neinvestuoju, as bijau protingu moteru. Na ne tik tamponam, dazam, dar kartais batus nuperku tongue.gif
3.Gali sakyt ka nori, bet visiem yra maloniau kai giria, o ne kai peikia

ok, gera tavo jausena svarbi ir tau ir šeimai.
Va kad neinvestuoji į jos protą-blogai. Tu neduodi jai meškerės. Labai blogai. Negerbiu nei tokių vyrų, nei moterų.
Malonu kai giria. Žinoma. Bet nuo to geresnis tampi?
Atsakyti
ozito pas pati klaidu klaideliu uztai turbut ir nereikia tu protingu moteru salia. Protingi vyrai protingu moteru nebijo smile.gif nebent atsiranda nerimas kad protingesne uz pati pataps. Vyras visada mane skatina tobuleti ir palaiko kas karta kai as imuosi kazko naujo.

del minimalios algos siai dienai pritariu, daznas turedamas galimybe nedirbti uz minimuma tai ir daro. jeigu nepasiseka rasti geriau- nedirba visai.

ar ne sitoj diskusijoj skaiciau kad negerai jei vyras uz zmonos mokslus moka?
o dabar sakot ar nesusimyli, studijoms neduodi? smile.gif kas gi cia blogo? zinau seimu kur merginai 19 o jam 30 jis seniai mokslus pabaiges ir karjera siokia tokia pradejes ir budamas protingas, apie ateiti galvodamas vyras , rupinasi ir zmonos issilavinimu, moka uz jos studijas. ar ji turetu su vyru gyvendama teveliu prasyti? kita vertus nenoreciau kad vyras uz mano mokslus sumoketu, ka cia zinai o jei prisimintu po desimtmecio paskui kad as jam skolinga ir jeigu ne jis buciau nieko nebaigus biggrin.gif

man svarbiausia yra ne tai kiek zmogus uzdirba o tai koks jo poziuris i tai. jeigu mano vyras uzdirbtu koki 1000 pvz smile.gif ir guletu vakarais prie TV nesuprasdamas kas cia blogo. jis juk dirba, negeria, pinigus i seima nesa.. ir dar ta zmona nepatenkinta? biggrin.gif tikrai butu negerai. man svarbu zmogaus pastangos, noras tobuleti, siekti kazko gyvenime ir visada palaikyti kita , skatinti tobuleti kartu. ir nepradeciau negerbti vyro uz tai jeigu jis prarastu darba, jeigu isidarbines uzdirbtu maziau uz mane, taciau jeigu matyciau kad jis stovi vietoje, kad nesistengia atrasti galimybiu, va tada butu kita kalba. atsakant i pokalbio tema lygiai taip pat zmona turi uzdirbti ne tik kad nustatyta suma 1000-2000-3000-5000 , bet turi buti atsizvelgiama ir i kitas aplinkybes. gal ji siaubingai blogos sveikatos , gal ju vaikai labai serga rimta liga del kurios ta mama negali visos saves skirti darbui, gal kai vyras dirba virsvalandzius zmona lekia i darzeli vaiku, paskui i burelius, pas gydytojus , o gal yra dar milijonas svarbiu priezasciu itakojanciu jos pasirinkta veikla. Viena ju gali buti noras buti laimingai ir daryti tai kas tau patinka smile.gif jeigu abu zmones sugeba daryti gyvenime tai kas jiems patinka/is to isgyventi ir abu buti laimingi tai yra sveikintina.

Atsakyti