Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turi uždirbti supermamytė

Jai nusprestu mokytis, as visom keturiom uz, ir uz mokslus sumokeciau, bet vat tik noro reikia mokytis, o ji kogero galvoja: "o kam doh.gif ? man ir taip gerai...", bet ideja, gera reikia pasiulyti kursus kokius, vistiek nieko neveikia...
Beje jokiu ataskaitu kur isleidzia pinigus nereikalauju, tik pasakau, kad tureti itilpt i tuos 2000 lt remus, labai retai buna kad neuztenka jai
Atsakyti
ko cia, vaidicita ir MK isikirtusios kad vyrai turi duoti...kad ir jei uzdirba... blink.gif tai moteris invalide ar kas?

Mk, isvis jusu postai agresyvumu dvelkia, biggrin.gif as irgi galeciau perklaust jus tokiu pat stiliumi. kodel duoda tamponams tik? o gal nuo tamponu mazesne priklausomybe. mazesnis pinigu kiekis, maziau priklausomybes. jei investuotu i mokslus - didesne. neduok dieve isgirst, tavo studijos (issilavinimas, karjera)buvo pradetos is manes.

nu nezinau, moterys perlenkia lazda su tuo "buvimu ledi" ir naudojimusi pinigais.

sakot, gerai, jei taip susitariama, betsusitarimai prie stalo neamzini, jie kinta, nes pasamone kasdien ir mintys musu kinta smile.gif .

g.gif daznai vyrams baisu. as pav buciau vyras ir mano pin saskaita antra puse masto, vat tuos mokslus b smile.gif igiu, anuos, dar tuos kursus, trecius. o jis lai diiirba, lai diiirba, seimos galva juk. ir neb smile.gif ndo man ne cypt su priekaistais.

o as MOTERIS, jei dirbsiu, uzsidirbsiu, vis tiek , daugiau liks "laisvu pin" man, nes juk vyras turi daugiau visko dengti.
Atsakyti
given 444 , pusiau invalide biggrin.gif nes kai namuose kruva vaiku nebeturi galimybes tiek dirbt kiek galetum ju neturedama, tai ligos, tai gydytojai, tai is darzelio pasiimk tai kokia svente darziuky.. vyras turi daugiau galimybiu dirbti , uzsibuti ilgiau nei iki 17h o jeigu dirba turi dalintis su seima. o jeigu nenori pinigu dalintis tada tegul pareigom dalinasi. bet dazniausiai musuose taip jau nusistoveje kad vaikais rupinasi mamos, o teveliai pinigus uzdirba. dazniausiai bet nebutinai.
Atsakyti
nu va ir sutarem smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
vaidicita, kur logika... as apeliavau i MK ir ozito dialoga, nesupraskit neteisingai. ozitas pareiske, kad leidzia zmonai nedirbt tarkim maximos darbo, kur stoga rauna...MK iskart puole saipytis, vaje, tai ant tamponu ir dazu duoti, o mokslams neduoti. iskart panieka, ir spejimas (nes ozito tada tikslios sumos neparase), kad duodama mazai, labai mazai.

BET net ir 500lt, (kaip kazkas minejau pasaipa), duoti zmonos reikmem yra l daug. blink.gif pagalvokit, juk tai tarkim "laisvi pinigai", pomegiams, rubams ir tt.

nueikit i pinigines skyriu, i biudzeto temas. taip gaunasi, kad abu dirbantys zmones pinigu laisvu turi blink.gif maziau, nes jie paskirsto:
sitie pinigai eis uz
komunalines/paskola
uz vaiku ugdyma/reikmes
seimos maista
kura
bendros pramogos-kavine, dovanos draugams, viena kita smulki technika

ir ka...nedaug ir LAISVU PASMENINIU GRYNAI PINIGU belieka.

o cia iskart puolimas ant ozito , tyciojimaisi.
jis duoda 2000lt, turbut i tai ieina ir seimos maistas, ir dar pridure, kad nereikalauja pasakyt, kur isleidziami pinigai, nereikalauja ataskaitos. vadinasi, i ta suma ieina kazkiek ir laisvu pinigu.
kaip gyvenant lietuvelej tokia situacija isvis labai gera netgi smile.gif kiek tokiu, kur vyras leidzia nedirbti-ukiskai tariant? gal cia is pavyyydo, kad vat man vyras to niekad nesiuuuule. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 23 lapkričio 2011 - 11:24
QUOTE(Ozito @ 2011 11 23, 02:08)
Na as savajai duodu siek tiek daugiau negu 2000 cia jau kur nori jin ten juos leidzia, mokytis kogero pati nenori, nezinau neklausiau, tinginiukas siek tiek jin smile.gif

vat ir darnios šeimos paslaptis.
Atsakyti
Siaip galiu paaiskint detaliau, as - jureivis, kas antra menesi bunu juroje, sumokejas uz buta zmonai palieku 2000, aisku uz tuos pinigus ji maitinasi ir leidzia kur nori, bet vat dabar paskaites jusu postus, pasiuliau jai kursus eiti, su dziaugsmu sutiko, visazistes kursai kaskokie. Aciu uz patarima thumbup.gif
Atsakyti
na ir ka. neblogas vyras. jei tik neniezetu priekaistauti. tai ko cia MK pulti ant jo?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 11 23, 18:26)
na ir ka. neblogas vyras. jei tik neniezetu priekaistauti. tai ko cia MK pulti ant jo?

Nieks nepuola. Kaip rašo, taip ir priimu.
gerai, jei tie kursai įkvėps ją pasitikėjimo, suteiks pagrindą kažkokį.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 22, 21:32)
Maume, pritariu del pasirinkimo laisves jeigu vyras gerai uzdirba duoda zmonai alga ir daryk ka nori. tada jo jau cia jai visos salygos mokykis, tobulek, o jeigu dar dirbt nereikia, bet jei jis na uzdirba nepakankamai arba duoda kokius 500 kaip nori taip sukis  pavyzdziui g.gif sutinku jei pati dirbi, gauni pinigu ka nori ta ir perkies, bet jeigu alga vyro ir jis pasako nera pinigu tavo mokslams, nes man reikia nauju lieteku tai ka jai vargsei daryt  biggrin.gif

tokiu atveju ir aš norėčiau savo susikurto pinigų šaltinio. Dabar mąstau, kad nors teoriškai sėdžiu su vaikais ant sprando, bet praktiškai, visi indėliai ir kitokie taupymai buvo organizuoti mano ir dar truputi pardavinėju nereikalingus daiktus,apskritai kiek mes turim pinigu, ka pirksim ir tt žinau ir organizuoju irgi ašai, ir nors mielai kurį laiką nuo to pailsėčiau, bet manau kažkiek naudos pinigine prasme iš manęs yra unsure.gif blush2.gif Na tiesasakant nepilnavertiškumo komplekso, kad va aš namų šeimininkė, nieko neuždirbu visai neturiu; matomai šitas priklauso nuo vyro..
QUOTE(Ozito @ 2011 11 23, 02:42)
Jai nusprestu mokytis, as visom keturiom uz, ir uz mokslus sumokeciau, bet vat tik noro reikia mokytis, o ji kogero galvoja: "o kam  doh.gif  ? man ir taip gerai...", bet ideja, gera reikia pasiulyti kursus kokius, vistiek nieko neveikia...
Beje jokiu ataskaitu kur isleidzia pinigus nereikalauju, tik pasakau, kad tureti itilpt i tuos 2000 lt remus, labai retai buna kad neuztenka jai

Kursai šiais laikais neblogas dalykas, kai rimti mokslai tiek kainuoja, koncentruotos žinios ir dažnai taip darbelį galima susirast ne blogiau, kur tarkim reik rankų darbo.Na tai ką, matome, jog buvo naudos iš šitų padiskutavimų kažkam thumbup.gif
Aš irgi noriu i kursus ... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maumė: 24 lapkričio 2011 - 16:38
QUOTE(MK. @ 2011 11 23, 15:50)
Nieks nepuola. Kaip rašo, taip ir priimu.
gerai, jei tie kursai įkvėps ją pasitikėjimo, suteiks pagrindą kažkokį.

puolet biggrin.gif saket, TIK dazams ir tamponams, ko ne mokslams?
Papildyta:
QUOTE(maumė @ 2011 11 24, 14:31)
Na tai ką, matome, jog buvo naudos iš šitų padiskutavimų kažkam thumbup.gif
Aš irgi noriu i kursus ... wub.gif

kokios naudos? g.gif is ir taip jai duodavo anksciau.

o i kursus PATI turi noreti, zinoti ko nori. na, gal po vienu, kitu kursu susimastys.

as l noriu i masazus, bet dar labiau i aromaterapija. kremus ismokt gamint, domiuos ir taip, bet neuztenka. uztat tos chemines kosmetikos tikrai moterims per akis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 11 23, 16:56)
vat ir darnios šeimos paslaptis.

...pala...gal galit man biški primint, kame ta darnios šeimos paslaptis?
Atsakyti