Paskaiciau cia diskusijas ir nustebau.. Pasirodo moterys yra vargses, augina vaikus, neuzdirba pinigu, nepasitiki savim ir pan

Ir atseit daugiausia taip yra del to, kad joms svarbu yra seima.
Man 22metai. Dirbti pradejau anksciau uz savo vaikina (nors jis 2metais vyresnis), ilgokai uzdirbau daugiau. Dabar jau susilyginam, jis gal prades gauti daugiau. Ir tai nebuvo priezastis kaip kazkas sake 'negerbti'.
Anksciau isivaizduodavau, kaip as busiu karjeriste, dirbsiu, kilsiu i vis geresnes pareigas, juk esu protinga, gabi ir darbsti. Dabar matau ka kita - plesausi, dirbu, mokausi, dar ziurek kokia praktika uzgriuna.. Pradedu vertint ne pinigu kieki o laika, kuri galiu skirti sau, savo brangiem zmonem, pomegiam, poilsiui. Skaitydama SM vis labiau vertinu mamas. Ir nesvarbu kiek jos uzdirba, tegu ir nieko neuzdirba, juk jos augina vaikucius namie. O jei supermama dar ir dirba-galbut superteciui reiktu poziuri pakeisti, o ne galvoti kad ji uzdirba per mazai.
Aisku, nekalbu apie tas situacijas kai seimai pagrindiniams dalykams truksta pinigu. Bet tokiu atveju turbut reiktu pasispausti visgi teciui. Baisu kai pamatai, kad vyras sedi visa diena kioskelyje ir pardavineja guma ir limonada
Pvz mano seimoje, ramstis visada buvo mama, o ne tevas. Ir tai absurdas.
Papildyta:Dar mane labai sukrete europos statistika-pasirodo, didziojoje britanijoje yra daugiausia nelaimingu vaiku. Del to, kad ju tevai vis daugiau dirba, del atlyginimu, del karjeros, pasilieka virsvalandziu ir pan. Nenoreciau, kad mano vaikas augtu nelaimingas del to, kad as darau karjera, stengiuos pasivyt teti atlyginimu, ir neturiu kada skirti laiko jam.
Kaip jau kazkas sake-reikia tureti ambiciju, bet seima svarbiausia