Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus vandenys

QUOTE(blanca333 @ 2013 02 19, 20:46)
oho kaip sukilo, nesinervuok tik, nors ta pati darau ir as verysad.gif o tau nesake apie skranduka nieko?

ne ryt dar zadejo daryti issamu echo.. bet sakai 02 07 dare, visa vidaus organu echo perinatologijos centre AK.. ir viskas buvo gerai.. aisku tiek, kiek tai imanomecho pamatyti..

ryt vandenu kieki dar matuos AK.. gal kazkiek skirsis.. nes echo kiti.. bet esme nemazeja..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 02 19, 20:49)
ne ryt dar zadejo daryti issamu echo.. bet sakai 02 07 dare, visa vidaus organu echo perinatologijos centre AK.. ir viskas buvo gerai.. aisku tiek, kiek tai imanomecho pamatyti..

ryt vandenu kieki dar matuos AK.. gal kazkiek skirsis.. nes echo kiti.. bet esme nemazeja..

man sake jei bus sukile tai skatins, o tau nesake to?
Atsakyti
QUOTE(blanca333 @ 2013 02 19, 20:52)
man sake jei bus sukile tai skatins, o tau nesake to?

poliklinikoje sake, o AK kazkaip i viska daug ramiau ziuri.. nors man paciai geriau butu jei jau skatintu ar CP darytu, kadangi maniskis dar ir sedi
Atsakyti
as buvau ligoninei, nes mazai jutau judesius, tai maniske buvo jau gerai, nusileidus i apacia, o vandenu rado 23 jau tik, nu naktis bemiege laukia ir manes verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blanca333 @ 2013 02 19, 21:15)
as buvau ligoninei, nes mazai jutau judesius, tai maniske buvo jau gerai, nusileidus i apacia, o vandenu rado 23 jau tik, nu naktis bemiege laukia ir manes verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tai super, kad neauga.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 02 19, 21:49)

O kas tave ziuri kartais ne listvaniene??!
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2013 02 19, 22:08)

dabar patologiniam guliu palatos gyd. Alma Vladisauskiene
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2013 02 19, 22:08)

siandien ir skyriaus vedeja apziurejo..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 02 20, 11:54)
siandien ir skyriaus vedeja apziurejo..

ir kokios naujienos?
Atsakyti
QUOTE(blanca333 @ 2013 02 20, 11:59)
ir kokios naujienos?

na net nzn kaip ir geros..
tikrino dar syki ir skranduka, ir issamu visu kitu vidiniu organu echo dare nieko nerado.. tik sake, kad vaikas bus didelis, tai gal ir tu vandenu del to daugokai.. dabar jau sveria 3,5 kg.. sake 60 proc. nesciuju taip ir nenustato, kodel tas kiekis vandenu buna padidejes.. sake mano berniukas jau pilnai issivystes.. ta patvirtino ir skyriaus vedeja..vandenu sake nera prasmes nusiurbineti.. rado slapime baltymo.. tai kartoju tyrima ir tada ziuresim kaip kas cia bus..

tu dar nebuvai KK?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 02 20, 12:06)
na net nzn kaip ir geros..
tikrino dar syki ir skranduka, ir issamu visu kitu vidiniu organu echo dare nieko nerado.. tik sake, kad vaikas bus didelis, tai gal ir tu vandenu del to daugokai.. dabar jau sveria 3,5 kg.. sake 60 proc. nesciuju taip ir nenustato, kodel tas kiekis vandenu buna padidejes.. sake mano berniukas jau pilnai issivystes.. ta patvirtino ir skyriaus vedeja..vandenu sake nera prasmes nusiurbineti.. rado slapime baltymo.. tai kartoju tyrima ir tada ziuresim kaip kas cia bus..

tu dar nebuvai KK?

nu tai viskas jum gerai, 4u.gif jau rosiuosi lekti, paskui tau parasysiu, bet jau nezina ar nepasidarys bloga, nes visa ryta tiek silpna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blanca333 @ 2013 02 20, 12:09)
nu tai viskas jum gerai, 4u.gif  jau rosiuosi lekti, paskui tau parasysiu, bet jau nezina ar nepasidarys bloga, nes visa ryta tiek silpna  verysad.gif

laikykis, juk Tau net vandenu sumazejo.. 4u.gif
Atsakyti