Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės

QUOTE(tyli_audra @ 2011 09 28, 10:40)
aš pūkinę skalbiu mašinoj ir nededu jokių kamuoliukų (nors kai pirkau,pardavėja sakė,kad reikia įdėti kelis teniso kamuoliukus).Išskalbtą gerai išpurtau,iškedenu ir viskas liuks  thumbup.gif

as irgi nededu jokiu kamuoliuku, o pukines striukes skalbiu iki 30 laipsniu ir 400-600 apsuku - daugiau kaip ir nereiktu nes viduj susimala tie pukai ir isdziuvus gali i kuokstelius susimesti, todel geriau maziau apsuku ir po to kaip viena is mergaiciu minejo - ant kabykles smile.gif Dar kitas niuansas del ko apsuku geriau maziau yra apsauga paties isorinio audinio, nes isorinis audinys dazniausiai buna nailonas arba poliesteris, apdirbtas spec technologija kad vandens nesugertu, tad jei isdauzysit skalbyklej iki 1200 tai po tokiu keliu skalbimu tas audinys tiesiog praras funkcionaluma. Jei dar pablizginto pavirsiaus (gumos daznai), ypac jei pigesnes sakos produktas, tai audinys ima skilineti o pavirsius 'nertis'. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 09 02, 11:01)
Kur tokia orginalia galima isigyti??? 4u.gif

CIA[

Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
Gal galite pirkusios patarti - ar ši DKNY pūkinė striukė-paltukas padidinta ar atitinka dydį?
user posted image
Iš anksto dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit tokia striukyte is VS? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Is tikruju tie teniso kamuoliukai labai padeda, bet pirmiausia isskalbus striuke reikia gerai isdziovinti, o tada ideti i skalbykles bugna vel striuke su teniso kamuoliukais (as dedu kokius 3-4) ir ijungti grezimo (centifugavimo) programa 500 apsuku mazdaug. Tuomet tie kamuoliukai isdauzo isdziuvusias plunksnas ir viskas liuks labai thumbup.gif
Visuomet taip darau dabar. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, pirkau iš Zaros tokia balta (dramlio kaulo spalvos) striukyte iki kelių, man rodos rašė 30 proc. plunksnų ir toliau pukai (nukirpau etiketę doh.gif ). Tai va, aišku išskalbiau, tai kai kuriose vietose sukrito ir dabar išvaizda nelabai kokia.. verysad.gif Išdžiūvo, bandžiau išpurtyti ir t.t, bet... Gaila butų 300 Lt verysad.gif
Gal patartumėte ką daryti? Ar vėl skalbti iš naujo, bandyt dėt teniso kamuoliukų?
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Linikė @ 2011 11 12, 10:52)
Sveikutės, pirkau iš Zaros tokia balta (dramlio kaulo spalvos) striukyte iki kelių, man rodos rašė 30 proc. plunksnų ir toliau pukai (nukirpau etiketę doh.gif ). Tai va, aišku išskalbiau, tai kai kuriose vietose sukrito ir dabar išvaizda nelabai kokia.. verysad.gif Išdžiūvo, bandžiau išpurtyti ir t.t, bet... Gaila butų 300 Lt verysad.gif
Gal patartumėte ką daryti? Ar vėl skalbti iš naujo, bandyt dėt teniso kamuoliukų?
4u.gif

dar + blogai kažkaip išsiskalbė, nes tokie gelsvi dryželiai vietose yra, tai reikia perskalbti būtinai.. kur jūs džiaunat?
Atsakyti
Išties geriausia pūkines striukes nešti į valyklą, kad tokių nesklandumų nebūtų. Nors aišku ir nuo kokybės priklauso... Man irgi buvo taip, jog pirkau Reserved striukę pūkinę, išskalbus visi pūkai sukrito ir išvaizda ne kokia liko :/
Atsakyti
QUOTE(anzelikiene @ 2011 11 11, 23:13)
Is tikruju tie teniso kamuoliukai labai padeda, bet pirmiausia isskalbus striuke reikia gerai isdziovinti, o tada ideti i skalbykles bugna vel striuke su teniso kamuoliukais (as dedu kokius 3-4) ir ijungti grezimo (centifugavimo) programa 500 apsuku mazdaug. Tuomet tie kamuoliukai isdauzo isdziuvusias plunksnas ir viskas liuks labai  thumbup.gif
Visuomet taip darau dabar.  mirksiukas.gif

čia kalbat apie tuos baltus stalo teniso kamuoliukus?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 11 12, 11:48)

supratau 4u.gif
paskui radau kitur parašyta, kad šitie tinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos panelės, noriu jūsų paklasuti, gal žinot gerą valyklą pūkinėms striukėms išskalbt? Nes kiek buvau ir klausiau nieks negarantuoja, kad nesugadins, draugė nešė į Joglę, jai sugadino sagas ir apiplyšo aplink, pati kažkaip nelabai noriu bandyt unsure.gif gal galit ką patart?
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2011 11 17, 19:22)
Sveikos panelės, noriu jūsų paklasuti, gal žinot gerą valyklą pūkinėms striukėms išskalbt? Nes kiek buvau ir klausiau nieks negarantuoja, kad nesugadins, draugė nešė į Joglę, jai sugadino sagas ir apiplyšo aplink, pati kažkaip nelabai noriu bandyt unsure.gif gal galit ką patart?

Man neseniai vale Joglej, labai patenkinta esu, neturiu priekaistu smile.gif

O va pries pora metu "Balimoj" sugadino nepataisomai, kreipiausi i vartotoju teises, jie nustate, kad tikrai sugadinta, nes valykla nenorejo su tuo sutikti doh.gif ir valykla grazino man pinigus uz striuke, ne tiek , kiek nauja kainavo, bet vistiek neblogai smile.gif
Atsakyti