Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės

man taip pat po valyklos, pradejo lyst pukai unsure.gif
Atsakyti
Na mano draugei po skalbimo su masina pradejo irgi lyst pukai,tau negali manyt ar nuo to ar nuo to lys ar nelys pukai doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau ploną pūkinę striukę, bet dabar galvoju prie kokių temperatūru ji tinkama dėvėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 01 12, 22:08)
Nusipirkau ploną pūkinę striukę, bet dabar galvoju prie kokių temperatūru ji tinkama dėvėti?  g.gif

Na, tikriausiai, priklauso nuo to kaip Jus apskritai reaguojate i salti smile.gif

Man, kai nuolat salta, tai ta plona pukine tinkama tik prie pliusines temperaturos ax.gif
Atsakyti
Sakykite, kas turite Canada Goose palta ir nesiojate ne pirma ziema, ar jums nepradeda listi pukai?

Rodos paltas kainuoja nemazus pinigus, pirkau su mintimi kad butu kokybiska, silta striuke ir svarbiausia - nesipukuotu.... na siltumu tikrai likau patenkinta, bet kaip smarkiai pradejo plunknos listi per visur, net per kapisona... rodos galo nera. Galvoju ar cia normalu? doh.gif O gal manoji papuole kazkokia nekokybiska? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2015 04 05, 19:16)
Sakykite, kas turite Canada Goose palta ir nesiojate ne pirma ziema, ar jums nepradeda listi pukai?

Rodos paltas kainuoja nemazus pinigus, pirkau su mintimi kad butu kokybiska, silta striuke ir svarbiausia - nesipukuotu.... na siltumu tikrai likau patenkinta, bet kaip smarkiai pradejo plunknos listi per visur, net per kapisona... rodos galo nera. Galvoju ar cia normalu? doh.gif O gal manoji papuole kazkokia nekokybiska? g.gif

antra žiemą nešiojau, nepasakyčiau, kad pradėjo lysti pūkai. Tiesa, dar neskalbta/nevalyta. Išlenda viena kita plunksna, bet tik tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2015 04 05, 20:16)

Koks jūsų modelis? Turiu Mystique jau 4 ar 5 metai - ideali, jokie pūkai nelenda. Taip pat turiu 2 metus Camrose modelį - tragedija, gerai, kad pirkau tampymui po laukus/miškus, nes jau nuo pirmos dienos vaikštau aplipusi plunkstomis kaip višta doh.gif

Net sunku patikėti, kad tas pats gamintojas
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2015 04 07, 22:54)
Koks jūsų modelis? Turiu Mystique jau 4 ar 5 metai - ideali, jokie pūkai nelenda. Taip pat turiu 2 metus Camrose modelį - tragedija, gerai, kad pirkau tampymui po laukus/miškus, nes jau nuo pirmos dienos vaikštau aplipusi plunkstomis kaip višta  doh.gif

Net sunku patikėti, kad tas pats gamintojas

Mano modelis - Victoria. Net nezinau, gal netycia brokuota palta man atsiunte tada verysad.gif
Atsakyti
Jau galvojau, kad Goose'iu tikrai pukai nelenda, o pasirodo unsure.gif Gal tikrai koks brokas pasitaiko g.gif Jau ruosiausi pirkti kitam sezonui, bet dabar bijosiu, nes nekenciu kai pukuojasi doh.gif
Idomu butu dar daugiau patirciu 4u.gif
Atsakyti