Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkinės striukės

gal žinote nuo kiek silver fox prasideda pūkinių striukių kainos?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Everquens @ 2013 12 03, 19:57)
Aš va prieš kelias dienas išsiskalbiau savo pūkinę striukę, tai kažkokia ji suplonėjus tapo  verysad.gif atrodo dariau viską, kaip ir pirmą kartą - išskalbiau, pakabinau ant pakabos, o kai išdžiuvo, gerai išpurčiau. įdomu ar galima dar kažką padaryt, kad atsistatytų tie pūkai?  verysad.gif

Kažkur skaičiau, kad galima įdėti į džiovyklę kartu su teniso kamuoliukais
Atsakyti
Reikia tuos pukus,kurie po plovimo buna susimete i toki gumula,ir juos rankomis graziai iskedenti.Tiesiog pasidejau palta ant keliu,ir taip rankomis ieskojau tu gumulu,juos tarp pirstu kedenau.As viena palta skalbiau pati,kita nesiau i valykla,sakyciau skirtumo lyg ir nera.
Atsakyti
QUOTE(Everquens @ 2013 12 03, 19:57)
Aš va prieš kelias dienas išsiskalbiau savo pūkinę striukę, tai kažkokia ji suplonėjus tapo  verysad.gif atrodo dariau viską, kaip ir pirmą kartą - išskalbiau, pakabinau ant pakabos, o kai išdžiuvo, gerai išpurčiau. įdomu ar galima dar kažką padaryt, kad atsistatytų tie pūkai?  verysad.gif

Neskite i valykla, atstatys. Kiek zinau deda jie i dziovykle ir "atkrato" tuo pukus.

Man viena kart po skalbimo pukine striuke kaip ir jums susiplojo, bet valykla isgelbejo. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritatita: 09 gruodžio 2013 - 12:02
Panos, kur rasti gerą pūkinį paltuką? Būtinai su kapišonu, bet jokiu būdu ne sportinio tipo. schmoll.gif
Man mackage prie širdies, bet jų kainos apie 2tūkst. o aš galiu skirti 1tūkst. šiam pirkiniui.. Praėjau visą akrop., tai arba be kapišonų arba šiaip visokios sportinės, turginės. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 09 gruodžio 2013 - 14:10
As turiu Calvin Klein pūkinę, skalbiau paprastu režimu, pūkai nesukrito, gerai išdžiuvo ir šilta striukė, patenkinta smile.gif
Atsakyti
Kur Kaune galima rasti pirkti pūkinių striukių? Gal ką rekomenduotumėte?
Atsakyti
Man visai neblogos The North Face striukytes,siltos pukai nelenda thumbup.gif Timberland dar neblogu pasiulo ax.gif O Akropoly nieko pas mus gero...
Atsakyti
As neapsisprendziu rizikuot ir skalbt pukinuke skalbimo masinoj ar vis tik nest i valykla... Gal kas parekomenduos kokia pigesne Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedr@: 28 spalio 2014 - 09:50
QUOTE(Giedr@ @ 2014 10 28, 11:50)
As neapsisprendziu rizikuot ir skalbt pukinuke skalbimo masinoj ar vis tik nest i valykla... Gal kas parekomenduos kokia pigesne Kaune?

Na as jusu atveju nesciau i valykla,skalbiau karta skalbimo masinoj,pukai sukrito,purciau ir taip ir taip,ir tuos pukus pati bandziau kedenti,bet galas buvo vistiek valykloj thumbup.gif parsinesiau striuke kaip nauja,iskedenta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 28, 12:45)
Na as jusu atveju nesciau i valykla,skalbiau karta skalbimo masinoj,pukai sukrito,purciau ir taip ir taip,ir tuos pukus pati bandziau kedenti,bet galas buvo vistiek valykloj thumbup.gif  parsinesiau striuke kaip nauja,iskedenta thumbup.gif

Tai ko gero taip ir darysiu, nors kalbant apie valyklas irgi nera 100% garanto, kad napagadins striukes, pries pora metu nesiau vyro striuke i valykla, tai nezinau, ka ten padare, bet nebeimanoma jos buvo nesiot, nes plunksnos pradejo lyst, ir nusivilkes ja budavo tikraja ta zodzio prasme kaip visciukas, nors iki valymo viskas buvo tvarkoje g.gif
Atsakyti