gal žinote nuo kiek silver fox prasideda pūkinių striukių kainos??

QUOTE(Everquens @ 2013 12 03, 19:57)
Aš va prieš kelias dienas išsiskalbiau savo pūkinę striukę, tai kažkokia ji suplonėjus tapo
atrodo dariau viską, kaip ir pirmą kartą - išskalbiau, pakabinau ant pakabos, o kai išdžiuvo, gerai išpurčiau. įdomu ar galima dar kažką padaryt, kad atsistatytų tie pūkai? 

Kažkur skaičiau, kad galima įdėti į džiovyklę kartu su teniso kamuoliukais
QUOTE(Everquens @ 2013 12 03, 19:57)
Aš va prieš kelias dienas išsiskalbiau savo pūkinę striukę, tai kažkokia ji suplonėjus tapo
atrodo dariau viską, kaip ir pirmą kartą - išskalbiau, pakabinau ant pakabos, o kai išdžiuvo, gerai išpurčiau. įdomu ar galima dar kažką padaryt, kad atsistatytų tie pūkai? 

Neskite i valykla, atstatys. Kiek zinau deda jie i dziovykle ir "atkrato" tuo pukus.
Man viena kart po skalbimo pukine striuke kaip ir jums susiplojo, bet valykla isgelbejo.

Panos, kur rasti gerą pūkinį paltuką? Būtinai su kapišonu, bet jokiu būdu ne sportinio tipo.
Man mackage prie širdies, bet jų kainos apie 2tūkst. o aš galiu skirti 1tūkst. šiam pirkiniui.. Praėjau visą akrop., tai arba be kapišonų arba šiaip visokios sportinės, turginės.

Man mackage prie širdies, bet jų kainos apie 2tūkst. o aš galiu skirti 1tūkst. šiam pirkiniui.. Praėjau visą akrop., tai arba be kapišonų arba šiaip visokios sportinės, turginės.

As turiu Calvin Klein pūkinę, skalbiau paprastu režimu, pūkai nesukrito, gerai išdžiuvo ir šilta striukė, patenkinta

Kur Kaune galima rasti pirkti pūkinių striukių? Gal ką rekomenduotumėte?
Man visai neblogos The North Face striukytes,siltos pukai nelenda
Timberland dar neblogu pasiulo
O Akropoly nieko pas mus gero...

As neapsisprendziu rizikuot ir skalbt pukinuke skalbimo masinoj ar vis tik nest i valykla... Gal kas parekomenduos kokia pigesne Kaune?
QUOTE(Giedr@ @ 2014 10 28, 11:50)
As neapsisprendziu rizikuot ir skalbt pukinuke skalbimo masinoj ar vis tik nest i valykla... Gal kas parekomenduos kokia pigesne Kaune?
Na as jusu atveju nesciau i valykla,skalbiau karta skalbimo masinoj,pukai sukrito,purciau ir taip ir taip,ir tuos pukus pati bandziau kedenti,bet galas buvo vistiek valykloj

QUOTE(ginciucha @ 2014 10 28, 12:45)
Na as jusu atveju nesciau i valykla,skalbiau karta skalbimo masinoj,pukai sukrito,purciau ir taip ir taip,ir tuos pukus pati bandziau kedenti,bet galas buvo vistiek valykloj
parsinesiau striuke kaip nauja,iskedenta 

Tai ko gero taip ir darysiu, nors kalbant apie valyklas irgi nera 100% garanto, kad napagadins striukes, pries pora metu nesiau vyro striuke i valykla, tai nezinau, ka ten padare, bet nebeimanoma jos buvo nesiot, nes plunksnos pradejo lyst, ir nusivilkes ja budavo tikraja ta zodzio prasme kaip visciukas, nors iki valymo viskas buvo tvarkoje