QUOTE(ginija @ 2005 02 24, 12:07)

Pasibedavosiu. Mano draugas tikrai saunus zmogus, taciau vienas dalykas mane erzina. Persikeliau i kita miesta pas drauga, mano visi draugai liko kitame mieste (isskyrus 2 drauges). Taigi kai nori kur nors iseiti (o as buvau pripratus su savo draugais susimatyti daznai), tai nera su kuo susimatyti. Draugas neturi draugu

Ir jei bendraujam - tai tik su maniskiais.
Na jis saunus zmogus, tikrai nuosirdus ir paslaugus, atrodytu viskas saunu bet... Jis teisinasi, kad nedraugiska grupe buvo, su niekuo artimiau nesusibiciuliavo, o likusius artimesnius draugus atkrate jo ex drauge.
Ar kuri nors tai patyrusi? Kaip jus tai priimate? Gal tik as pernelyg imu i galva. Bet mane tai erzina...
ati va - cia mano situacija:) mano draugas turi daug draugu, o as va nelabai..tiksliau nei vieno artimesnio...kartais kai uzsimanau kur nors nuvaryti pabendrauti, tai neturiu su kuo... ajnu tik su draugu ir jo draugais, nes po biski jie ir mano patampa..nesu kokia uzsidarius ar tylene, atvirksciai labai daug plepu visada ir esu tikrai aktyvi, nu bet ka man daryti, nesipirsiu gi i draugus visiems, neskirta man turbut.. as ir nebesinervinu..
gal pakalbink saviski, kad paskambintu savo tiem seniem draugam, atnaujintu rysius ir tau paciai butu idomu..
o siaip tai anokia cia problema, kai pagalvoji..turi artima zmogu, turi draugu ir bukit visi kartu..ir tikrai neverta del to erzintis....
sekmes

True love is like ghosts, which everyone talks about but few have seen."