Įkraunama...
Įkraunama...

Mano draugas - vienišius

QUOTE(Lava @ 2005 02 24, 13:58)
Ginija, mano galva draugai tai toks reiskinys, uz kurio buvima reikia susimoketi laiku. Bendrauti juk reikia ne tik tada, kai tau norisi, bet ir tada, kai norisi tavo draugam. Gal tavo draugui paprasciausiai nesinori investuoti savo laika i toki reiskini, gal jis turi kitu dusiai mielu uzsiemimu arba gali buti, kad jis megsta 'visa pasauli' matyti zmoguje salia saves (anksciau tai buvo jo ex, dabar tu). Na jei tai paskutinis atvejis, tai tau belieka tik dziaugtis - nejau tau butu geriau, jei lakstytu su savo draugeliais futiko spardyti, po to pirteleje su aluciu vyriskoje kompanijoje sedeti  doh.gif

O zinai, kad kartais pagalvoju, kad gal geriau su draugais kur islystu ir likciau viena, be jo demesio, nei vis su manim ir su manim. Na man demesys patinka ir net labai...
Draugai visada yra laukiami pas mane. As visada mielai su visais bendauju. Is studiju laiku mes bendraujame, net skatinu, kad ir kt kuo dazniau susimatytu. Aisku po to jos man lieka labai dekingos.
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 02 24, 14:08)
O zinai, kad kartais pagalvoju, kad gal geriau su draugais kur islystu ir likciau viena, be jo demesio, nei vis su manim ir su manim. 

Labai normalus noras - juk visada norisi to, ko neturi g.gif
Matyt i si skyreli neuzsuks tos, kuriu draugai/vyrai turi daug draugu ir 'laksto' liezuvius iskise, o tai sulauktum lavinos paporinimu apie tai,kaip tau reiketu dziaugtis ir pan. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Gal jus dar nelabai ilgai kartu esate, tai gal dar esi saviskiui 'visas pasaulis' - patikek, su laiku tai pasikeis. Net jei tavo brangiausiasis nesusiras draugu, tai susiras kitu uzsiemimu (kad ir darbe ilgiau sedyne laikys) book.gif
Ar nebus taip, kad po kokiu 3-5 meteliu dar prikaisiosi saviskiui, kad tau per mazai demesio rodo tongue.gif
Tik negalvok Ginija, kad bandau cia ant taves 'vaziuoti', gal greiciau bandau tau uzdeti 'pozityvius' akinius.
Atsakyti

Gal jus dar nelabai ilgai kartu esate, tai gal dar esi saviskiui 'visas pasaulis' - patikek, su laiku tai pasikeis. Net jei tavo brangiausiasis nesusiras draugu, tai susiras kitu uzsiemimu (kad ir darbe ilgiau sedyne laikys) book.gif

Mes jau 2,5 metu kartu. Kaip ir per ta laika galejau atsibosti smile.gif Ale ne.
Jo pomegiai labiau pasyvus - visokie konstravimai, visokiu geleziuku pilni namai, o paskui prikuria ir sukrauna i kampa. Tai, kad kazkas naudojamo butu, o cia... smile.gif Geriau jau is namu islystu.

Kita vertus kai ko nors neturi - visada to nori. Gal po keliu meteliu as jums skusiuosi del kitokios situacijos, gal mano pacios poziuris pasikeis, bet siai dienai man nepatinka tai, kad jis neturi draugu...

Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 02 24, 14:51)

Mes jau 2,5 metu kartu. Kaip ir per ta laika galejau atsibosti smile.gif Ale ne.
Jo pomegiai labiau pasyvus - visokie konstravimai, visokiu geleziuku pilni namai, o paskui prikuria ir sukrauna i kampa. Tai, kad kazkas naudojamo butu, o cia... smile.gif Geriau jau is namu islystu.

Kita vertus kai ko nors neturi - visada to nori. Gal po keliu meteliu as jums skusiuosi del kitokios situacijos, gal mano pacios poziuris pasikeis, bet siai dienai man nepatinka tai, kad jis neturi draugu...

Nevaryk Dievo į medį... Juk yra žmonių, kurie mąsto taip, kad draugas gali būti tik vienintelis ir jam atiduoda visą save. Galbūt Tu jam ir esi tas žmogus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2005 02 24, 16:27)
Nevaryk Dievo į medį... Juk yra žmonių, kurie mąsto taip, kad draugas gali būti tik vienintelis ir jam atiduoda visą save. Galbūt Tu jam ir esi tas žmogus  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lava @ 2005 02 24, 16:33)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Vaje, jus cia mane ir vienaip, ir kitaip paprotinti bandote...
Na as manau draugas tikrai nebutu nieko pries su kazkuo be manes pabendrauti, bet nesimezga jam artimesni draugiski santykiai. Bendrauja su mano draugiu vaikinais, vyrais, taciau net ir tarp ju kazkokio susisnekejimo nelabai.... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 02 24, 13:43)
As pilnai su tavimi sutinku. Nesinori buti vienai. O vienuma manes slegia. Butinai turiu su kuo nors pakalbeti, megstu pas save kviestis draugus.

Alvyda, o tu is kurio miesto?  Ar tu megsti vienatve, ar nera draugu, su kuriais noretum bendrauti? Vat idomu pozicija zmogaus is kitos barikadu puses.

Aš Vilniuje. Atsikrausčiau prieš porą metų. O vienatvės nepakenčiu. Nemėgstu valgyt viena, nemėgstu vaikščiot viena, nemėgstu, kai nėra kam papasakot savo dienos įspūdžių. Bičiuliai mano arba kitam mieste, arba turintys savo gyvenimus. Bet tai tik bičiuliai, neskaitant vienos draugės, kuri už 100 km... Tiesą sakant gyvenimo būdas buvo toks, kai atrodo, kad vienas žmogus gali atstot visą pasaulį, o paskui viskas sugriūna ir palieki vienas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2005 02 25, 08:55)
Aš Vilniuje. Atsikrausčiau prieš porą metų. O vienatvės nepakenčiu. Nemėgstu valgyt viena, nemėgstu vaikščiot viena, nemėgstu, kai nėra kam papasakot savo dienos įspūdžių. Bičiuliai mano arba kitam mieste, arba turintys savo gyvenimus. Bet tai tik bičiuliai, neskaitant vienos draugės, kuri už 100 km... Tiesą sakant gyvenimo būdas buvo toks, kai atrodo, kad vienas žmogus gali atstot visą pasaulį, o paskui viskas sugriūna ir palieki vienas sad.gif

Na taip jau buna. As su vienu zmoggumi irgi galiu nemazai laiko praleisti, bet galbut taip neprisirisu. Man butina tureti ir daugiau zmoniu, nes buvimo su vienu ir tuo paciu zmogumi ilgainiui pradeda erzinti. O as irzli....

AS griztu i Vilniu. Buvau pusei metu issikelus, bet dabar ir vel griztu...
Alvyda o ka tu veiki gyvenime? Jeigu kada noresi pabendrauti - kreipkis.

Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 02 25, 15:21)
Na taip jau buna. As su vienu zmoggumi irgi galiu nemazai laiko praleisti, bet galbut taip neprisirisu. Man butina tureti ir daugiau zmoniu, nes buvimo su vienu ir tuo paciu zmogumi ilgainiui pradeda erzinti. O as irzli....

AS griztu i Vilniu. Buvau pusei metu issikelus, bet dabar ir vel griztu...
Alvyda o ka tu veiki gyvenime? Jeigu kada noresi pabendrauti - kreipkis.

Darbuojuos ir kai netingiu mokinuosi smile.gif Jei ką, kreipsiuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 25 vasario 2005 - 15:30
kokia cia problema kad jis neturi draugu? ar jis del to prastesnis ar jis del to skundziasi? kodel tau maiso kad jis neturi draugu.. nesuprantu ryskiai as cia kazko biggrin.gif

as va nu neturiu draugu, daug pazistamu ir nej vieno draugo:) nu ale nesisieloju del to, kazkaip net nepagalvociau kad cia kazkoks mano trukumas ar isvis kazkokia problema kad as draugu neturiu blink.gif
nesuprantu problemos esmes biggrin.gif ryskiai per gerai gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rrrRRRRrrr @ 2005 02 25, 16:10)
kokia cia problema kad jis neturi draugu? ar jis del to prastesnis ar jis del to skundziasi? kodel tau maiso kad jis neturi draugu.. nesuprantu ryskiai as cia kazko biggrin.gif

as va nu neturiu draugu, daug pazistamu ir nej vieno draugo:) nu ale nesisieloju del to, kazkaip net nepagalvociau kad cia kazkoks mano trukumas ar isvis kazkokia problema kad as draugu neturiu blink.gif
nesuprantu problemos esmes biggrin.gif ryskiai per gerai gyvenu biggrin.gif

Na zmones skirtingi, kiekvienas susikuria savu problemu. Kur vienas nemato nieko bloga, kitam tai problema...
Atsakyti
Draugų tikrai reikia. O jų kad ir supermamoj pilna surasti gali smile.gif
Atsakyti