Įkraunama...
Įkraunama...

Mano draugas - vienišius

Na papasakosiu ir as kaip mane vyras pazindino su savo draugais biggrin.gif biggrin.gif . isdraugave buvome gal pora men tiktai, artejo naujieji metai... pasiule svesti kartu jo draugu kompanijoje. Pasiemiau maisto, buteli, issiciustijau.... taigi pas savo kavalieriaus chebra einu ...... nueinu... stalas nukrautas, sveciai jau susirinke..... visi su vaikais, visu vaikai jau apie 16 metu (mums tada buvo 22).... taigi galvoju idomu draugai tai tie vaikai, ar ju tevai....... pasirodo tevai..... biski suglumau.... bet naujuju sutikimas buvo thumbup.gif thumbup.gif ......... kompanija sauni ir smagi...... tik gal as pasirodziau nekaip, net nezinau kaip kreiptis "Tu" ar "jus", vis tik zmones vyresni... po to kazkaip galvoje kirbejo kad jis neturi draugu bendraamziu...... nors koks skirtumas amzius, daug ka pomegiai nulemia
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 02 25, 19:03)
Na zmones skirtingi, kiekvienas susikuria savu problemu. Kur vienas nemato nieko bloga, kitam tai problema...

As cia siek tiek nejaukiai jauciuos, nes mano nuomone mamos bendra kalba randa greiciau, o ne mamoms reikia siek tiek laiko smile.gif Bet man cia patinka thumbup.gif Tikiuosi laikui begant surasiu daug bendraminciu. Smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 03 02, 16:47)
As cia siek tiek nejaukiai jauciuos, nes mano nuomone mamos bendra kalba randa greiciau, o ne mamoms reikia siek tiek laiko smile.gif Bet man cia patinka  thumbup.gif  Tikiuosi laikui begant surasiu daug bendraminciu. Smagu  4u.gif

Nu kad bendra kalba ne nuo "mamiškumo" priklauso, aš irgi dar ne mama, bet surandu bendrą kalbą su daug mamų ir ne mamų smile.gif .

Ginija, o dėl to, kad tavo vyras neturi artimų draugų, tai dėl jis pergyvena ar čia tu daugiau rūpinies? ax.gif Nes pastebėjau, kad vyram dažnai tiesiog nelabai reikia labai artimų draugų, jie kitaip bendrauja nei mes, viskas daugiau paviršutiniška...
Atsakyti
O vat mano vyras irgi neturi draugų. Šiaip man netrukdo. Aš ir pati nelabai daug jų turiu.Be to mano charakteris toks, kad atsirenku draugus kruopščiai. Dėl to ir turiu tik vieną. doh.gif
Į svečius nueinam tik pas mano motiną ar jo giminę.
O šviežiausia frazė, kurią išgirstu iš vyro-"stipriausi vilkai vaikšto po vieną."
Čia, matyt, jis taip apie save. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 02 24, 12:07)
mirksiukas.gif  Pasibedavosiu. Mano ............ Draugas neturi draugu cry.gif  .............
Na jis saunus zmogus, tikrai nuosirdus ir paslaugus..............

Ar kuri nors tai patyrusi? Kaip jus tai priimate? Gal tik as pernelyg imu i galva. Bet mane tai erzina...

Na tai ir svarbiausia, kad jis nuostabus žmogus o su draugais negyvensi, ar geraiu būtų kad turėtų ir vakarus praleidinėtu su jais alubary arba pas jus namuose pastoviai būtų chebros???

Aš taip pat esu iš kito miesto Vilniuje draugų kai[p ir neturiu susitinkam su draugais retai bet tik su mano, mano vyras neturi draugu, bet saminingai jis tą daro jis ir nenori jų turėti, nes jam svarbiausioa - šeima. Jis nuostabus vyras be galo mylintis ir rūpestingas, negeria nerūko tai ir draugų nereikia, bet man ramu, niekada nebijau kad gali grįžti namo neblaivus ar iš vis negrįžti...
Džiauktis reikia išmokti juo o ne ieškoti trūkumų, taip laimės nesusikursit, linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
vat ir maniškis tų draugų neturi... o aš žmogus bendraujantis, tai man buvo keista. dabar mano draugai pasidarė ir jo draugais- šeimom, porom bendraujam. turi jis ten kelis ne tai draugus, ne tai žaįstamus, bet tai susitinka į metus porą kartų. jam gerai... tai kodėl man turėtų būti blogai?
Atsakyti
O as esu bendraujanti, man smagu bendrauti ir su maziau pazistamais zmonemis -t.y. ne is mano rato zmonemis.
Kodel man tai uzkliuvo? O todel, kad as atvaziavau is kito miesto ir cia pazistu vos pora zmoniu, o vakarais, savaitgaliais norisi iseiti, su kuo nors pabendrauti, nes kartais buvimas tik vienu du ir atsibosta - norisi ir su kitais pasneketi. taiva. Keista, kai zmogus cia studijavo, dirba, o draugu kaip ir nera... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 04 26, 19:38)
Keista, kai zmogus cia studijavo, dirba, o draugu kaip ir nera...  verysad.gif

Matai, žmonės skirtingi su skirtingais poreikiais....
Bet tai juk tau netrukdo pačiai susipažint su naujais žmonėmis smile.gif
Atsakyti
Norėčiau šitą temą uždaryti ir ištrinti. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 07 21, 15:40)
Norėčiau šitą temą uždaryti ir ištrinti. Ačiū.

o kodėl???????
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 07 21, 14:44)
o kodėl???????

A vat tiesiog noriu uždaryti. blush2.gif
Atsakyti
Suprantu, tau norisi ir iš jo aplinkos su kažkuo bendrauti. Na,bet jei nėra draugų, negi nėra nei panašaus amžiaus giminių? Kokio pusbrolio, ar pusseserės?
Kai draugų per daug,patikėk, irgi negerai. Na, nebent draygiška su jais visais būtum. O tai tikrai, kad nereiktų kada pasibėdavoti,kad per juos mažiau dėmesio tau skiria g.gif AIšku,gal niekada šitaip ir nebus 4u.gif
Atsakyti