Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų priežiūra, valymas

Pas mus sis darbelis irgi nera lengvas. Bet viskas pusiau prievarta ir su eilerastuku: pasisodinu, leidziu ziuret i veidrodi ir prasideda pasakojimas:
Pucis valosi dantis, dabar jo dantys blizga ("bizda" pagal Saulute laugh.gif ). Gal atsimenat ta is senos reklamos, herojini toki, kaip voveriuka gelbejo?
Atsakyti
Zinau kur rast, reiks ieskot Weledos:}
Atsakyti
smile.gif norėčiau gy. stomatologės paklausti- nuo kada vaikui valant dantis reikalinga datų pasta. mano dukrytei 1metai ir mėno. Juk ji nemoka išspjauti, tad valome su virintu vandenuku. Jei jaureikalinga pasta , patarkit kokia pirkti. Aciū
Atsakyti
Taigi yra specialiu pastu kudikiams be florido, kurios saugios nuryti ir nieko ten nereikia spjaudyti. dry.gif
Atsakyti
Apie tai jau buvo nemazai rasyta atskiroje temeleje. Jei nesunku, pavartyk senesnius puslapius. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (vilnele @ 2004 10 14, 11:33)
Zinau kur rast, reiks ieskot Weledos:}

jei ne paslaptis - kur tą Weledą rast? rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena, gerbiama gydytoja. Mano sūnui 5 mėnesiai 2 savaitės. Turime du dantukus. Knygoje "Pirmieji kūdikio metai" skaičiau, kad juos reikia valyti. Knyga išleista 1999 m., bent jau aš turiu tokio leidimo. Ką jūs apie tai galvojate?
Atsakyti
Pirmuosius 2 dantukus jau reikia valyti su dregnu merliuku. Isdygus 4 po truputeli pradekite naudoti ir pastele. Apie tai placiau buvo rasyta ankstesnese temelese. smile.gif
Atsakyti
jei esate Klaipėdoje, nueikite į artimiausią vaistinę (tik ne Euro vaistinę) ir paprašykite, kd užsakytų iš "Limedikos", kitą dieną gausite. wink.gif

Pagarbiai,
Vytis
Atsakyti
Saviskiui dantukus valau su Lyparex kid's. Skonis kaip kramtomos gumos, nors pastebejau, kad jam labiau patinka musu pastos, tos, kur stipriai meta atsiduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (vytis @ 2004 11 09, 10:28)
jei esate Klaipėdoje, nueikite į artimiausią vaistinę (tik ne Euro vaistinę) ir paprašykite, kd užsakytų iš "Limedikos", kitą dieną gausite. wink.gif

Pagarbiai,
Vytis

O Vilniuje?
Atsakyti
Vilniuje yra Aušlavyje (Tilto g. 6), Prancūzų vaistinėje (Palangos g. 2), Žygimantų vaistinėje...
Atsakyti