mano mazajai pirmieji du dantukai pasirode kai jau buvo 8 men, kiti du kai 10 men:)dar kiti du, kai buvo metuku:)tai dabar turim jau 5 dantukus, bet sestojo dar nematom, bet jau dygsta
o mums greitai bus bus 1 m. ir 3 men. ir turim 10 dantuku

Mums jau 1 m. ir tuoj 5 men. ir turim mes 16 dantuku!
Visi dygo po 4 ar 8 is karto, tai sunku mano maziui tuo metu buvo... Na bet dabar kramto! O stai dukrytei atsimenu visi dantukai kazkaip nepastebimai isdygo

Visi dygo po 4 ar 8 is karto, tai sunku mano maziui tuo metu buvo... Na bet dabar kramto! O stai dukrytei atsimenu visi dantukai kazkaip nepastebimai isdygo

galiu pasakyt kad per daug nesijaudintumet.visaip gyvenime buna juk visi vaikai skirtingi.vienam skauda,kitam digsta, treciam dar kazkas......
nereikia perdaug pergyventi ateis laikas bus dantu,bus plauku.
mazajai dantuku uztenka,bet plaukuciu dar mazoka. pas jos puske dar tik pradejo digti dantys o jai jau 2 metai suejo

QUOTE (raganiuke86 @ 2004 11 14, 15:49) |
galiu pasakyt kad per daug nesijaudintumet.visaip gyvenime buna juk visi vaikai skirtingi.vienam skauda,kitam digsta, treciam dar kazkas...... ![]() |
Saunuole.

Nusipirkom mes antpirštį dantukams valyti kai tik pasirodė pirmasis dantukas, dabar jų turim keturis
, bet dantukų išvalyt niekaip negaliu, nes mažiui patinka kaip valau ir jis iškiša liežuviuką, kad įdomiau būtų. O dantukų taip ir nepasiekiu
Ką daryt? Kaip dantukus išvalyt?

ir mes masazuokli-dantu sepetuka turime, toks ant pirsto uzsimauna
patinka Martynui, tik labai seiliojasi kai bruzinu

Mes irgi turime rinkinuka, masazuokli, pirmaji sepetuka ir sepetuka daugiau dantuku kai islys
super dalykas, maniskis ciumpa masazuokli ir pats sau masazuoja

o nuo kada reikia pradeti naudoti ta masazuokli.? maniskis labai pirstus i burna kisa, dantuku dar neturi.
O kur rasti Weleda Kaune?
mes ir turim kazka panasaus,dantu sepetelis ir anas galas
kaip ir masazuoklis, daug storesnis ir grumbletas
gal nelabai itikimanai apibudinau(anas galas)