QUOTE(crocus @ 2005 07 14, 05:05)
Ar užtenka 1,8m. vaikui ,kad valau dantukus su bintu apsiviniojusi pirštą. Nes šepetuku nelabai man valyti leidžia.Ir nuo šepetuko tuoj sukraujuoja dantenos po viršutine lūpa-ten toks labai storas pasaitėlis? tarp dantukų.Atrodo taip švelniai bandau valyti. Tai va su šepetėliu nekaip.
Ar tikrai vaikų dantims kenkia Ferum lek sirupas?Skaičiau forume ,kad kažkokiam vaikiukui nuo jo sugedo visi priekiniai dantys.O manasis jį geria senokai.
O kokią pastą galėtų vaikui nupirkti?Gal galėtumėte pavadinimą parašyti.Nes mano mieste net šepetuko iki 2m. vaikui negausi.Gal vaistinė kuri užsakytų.Nes ir be fluoro neradau,Būčiau dėkinga
Oi tikrai negaliu pasakyti, nes iš viso pirmą kartą apie tokį sirupą girdžiu. O apie pastas čia mamytės nemažai rašė ir pavadinimų buvo, paieškokite. Nepykit, kad konkrečiai neatsakinėju į tokius klausimus. Paprasčiausiai visa mano "klientūra" prasideda nuo 3 metukų, o su visai mažučiais vaikiukais susiduriu labai retai. Todėl manau, kad kas liečia konkrečių firmų gaminius- jums gali geriausiai patarti tiktai tokio amžiaus bambliukus auginančios mamytės. Tikiuosi, kad po poros metų ir aš būsiu kompetetinga šiuo klausimu.
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 07 15, 05:49)
o aš norėčiau paklaust, kas atsitiks, jei aš nevalau 1,8m vaikui dantukų, anksčiau valiau, dabar jis nesileidžia, verkia, nu priekinius dar dar.. pavalau su merliuku, o krūminių gal 4 pas jį niekaip negaliu prieit nesileidžia, jie dar nei karto nevalyti, taip pat ir priekiniai iš vidaus

jie aptraukti tokiom gelsvom apnašom nuo morkų turbūt ir nuo žuvų taukų taip būdavo.. nuo kada jau dantukai pradeda gest, ar čia labai individualu.. gal jei dar mėnesį-du nevalysiu, nieko baisaus nenutiks
Na tikrai nėra labai gerai
Visų atsiprašau už pavėluotus atsakymus. Tiesiog turiu mažą pypliuką, o jau ir dirbti pradėjau, taigi laisvo laiko lieka labai mažai. Jei neradote atsakymo į savo užduotą klausimą, perkelkite temą į pirmą puslapį