Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų priežiūra, valymas

Apie tai jau buvo temelė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
mano dukrytei 1 metai ir 2 mėn., turim 8 dantukus. labai noriu, kad jie butų sveiki, bet dukrytė neleidžia man jų valyti su šepetuku ir su marlės gabaliuku irgi ne. nupirkau WELEDA vaikiško gėlio ir dabar jo užtepu sau ant piršto ir taip pavalau. ar toks valymas duoda nors kiek naudos?
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2005 04 08, 20:50)
Sveiki,
mano dukrytei 1 metai ir 2 mėn., turim 8 dantukus. labai noriu, kad jie butų sveiki, bet dukrytė neleidžia man jų valyti su šepetuku ir su marlės gabaliuku irgi ne. nupirkau WELEDA vaikiško gėlio ir dabar jo užtepu sau ant piršto ir taip pavalau. ar toks valymas duoda nors kiek naudos?

Vis geriau negu nieko mirksiukas.gif . Bet kuriuo atveju stenkitės po truputį susidraugauti su šepetuku.
Atsakyti
sveiki

Gal juokingai skamba 4u.gif bet kada pradet valyt dantukus mum 1 metai 2men turim 8 dantukus (jau kalasi 8) smile.gif ar jau valyt ,o pradzioje su dantu pasta??aciu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Jau valyti ir jau su dantų pasta smile.gif . Tiesa jos turi būti labai nedaug- vaikučio mažojo pirštuko nagelio dydžio. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
mano sūnui septyni mėnesiai, jau pusantro mėnesio turim du apatinius dantis, viršuj irgi neseniai vienas išlindo. Noriu paklausti, kaip prižiūrėti dantukus, ar juos reikia valyti: specialiu guminiu vaikišku dantų šepetuku ar kokia marle?

Ačiū už atsakymą.

mama Kristina
Atsakyti
Zinau, kad vaikui reikia pradeti valyti dantukus, kai atsiranda pirmasis dantukas. Kaip ilgai juos valyti. Turiu omenyje 1 minute ar ilgiau? Jei valai trumpai(keleta sekundziu), nes nelabai vaikas megsta sia procedura, ar yra koks poveikis? Ir ar nekenkia dantu pasta? Juk vaikas ja praryja?
Atsakyti
man irgi labai idomu, nes mano dukra tai valosi pati, pakramto tuos seriukus ir tiek rolleyes.gif as galvoju, kad ir tai gerai, nes kitaip neleidzia schmoll.gif
idomu ka apie tai galvoja odentologe, ar tai turi naudos?
Atsakyti
Apie tai jau buvo temelė doh.gif
Atsakyti
Aišku, idealu, jei kruopštus dantukų valymas trunka kelias minutes. Bet realiai suprantama, kad tikrai ne iš karto pavyksta tai pasiekti. Aišku nors koks dantukų pavalymas geriau negu nieko. Jei ši procedūra pas jus vyksta labai sunkiai, pasistenkite vakare vaikučiui neduoti nieko saldaus, kad naktį nebūtų veikiami dantukai.
O nedidelis prarytas vaikiškos pastelės kiekis nekenkia, nes jos ir gaminamos su ta mintimi, kad vaikai dar nelabai moka išspjauti pastą.
Atsakyti
dekui 4u.gif
Atsakyti
Labadiena,

Noreciau labai suzinoti kokia dantu pasta pirkti ir kokia geriausia,kad nepakenktu jeigu nurytu.Nes kaip vaistineje paklausiau,tai parode kazkokia rusiska,kuri man pasitikejimo nekialia.

ACIU
Atsakyti