Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų priežiūra, valymas

Mano panele 1.2 men. jau turejo 16 dantuku, o sekantis isdygo tik 2 m. sulaukus. As irgi jau sunerimus buvau, kazkaip neramu, kai tokia ilga pwertrauka, be to raso, kad paskutiniai datukai turi pasirodyt antruju gale. O pas mus vis tuscia, net jokiu pabrinkimu nesimato. Na siek tiek ramiau pasidare, kai pasirode 17tas, bet va sekanciu lyg ir nesimato. Taigi lauksim toliau. Taiva, geriau ir tie ankstesni butu neskubeje. Geriau po viena butu dyge smile.gif Nes labai sunku buvo per nepilnus 2 men. 8 dantis issiaugint, nemiegojom nei diena, nei nakti sad.gif
Atsakyti
Maniskei 1.3m. Turim 11 dantu biggrin.gif , auga jau ir kruminiai, tik iltiniu vietoj skylutes tokios, labai idomus vaizdelis. biggrin.gif
Atsakyti
o mano pirmoji mergina tai 8 menesiu turejo 8 dantukus, o va antroji ne taip skuba, 1,2 m isdygo septintas ir astuntas dantukai o sestas dantukas isdygo kai jai buvo 7 menesiai, tai buvau be galo sunerimusi del tokios pertraukos. Bet kaip matau cia ne pas mus vienas tokie dantu nedygimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silvva: 05 gruodžio 2003 - 11:28
Mano suneliui dabar 1m ir 5men, turim 12 dantuku. Is ju 4 kruminiai, o iltiniu dar ne is tolo nematyti. Kazin ar nepazeidziam kokio nors eiliskumo?
Tu kruminiu tai mes laukem nuo 11 men iki 15 men, irgi gana ilgai.
Atsakyti
QUOTE (auges @ 2003 12 05, 09:47)
Maniskei 1.3m. Turim 11 dantu biggrin.gif , auga jau ir kruminiai, tik iltiniu vietoj skylutes tokios, labai idomus vaizdelis. biggrin.gif

Dar grazesnis vaizdelis, kai iltinis islenda pirmiau nei priekinis, kaip manajam buvo - vampyriukas tongue.gif
O siaip ziuriu Adomas palyginti graziai ir laiku dantukus auginasi. Dabar jam 1,7, turi 16 dantuku. Ir lenda dar du kruminiai. Sunkokai lenda unsure.gif
Ir siaip, nors dygo labai laiku (kaip tik pagal ta formule: menesiai - 4), bet labai sunkai, su temperaturom, slogom, vemimais ir viduriavimais. Ypac kai sugalvojo listi visi keturi kruminiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE (SuperMama @ 2003 12 03, 15:13)
Mano Kleo dabar 1 metai ir menuo.
Dantuku skaicius = 0
ir tokia vat bedante sypsena biggrin.gif

Net nepastebejau kaip vakar radau pirmuosius du virsutinius dantukus smile.gif
Dantenos jau kokias dvi savaites buvo paburkusios, bet nei vaikas grauze, nei zirze, kazkaip lengvai labai tas procesas praejo.
Vaziuosiu savaitgali burnos higienos priemones pirkti. --Resize_Images_Alt_Text-- biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (SuperMama @ 2003 12 16, 16:56)
Net nepastebejau kaip vakar radau pirmuosius du virsutinius dantukus smile.gif
Dantenos jau kokias dvi savaites buvo paburkusios, bet nei vaikas grauze, nei zirze, kazkaip lengvai labai tas procesas praejo.
Vaziuosiu savaitgali burnos higienos priemones pirkti. --Resize_Images_Alt_Text-- biggrin.gif

Sveikinam su pirmaisiais dantukais, o ypac su tuo, kad jie taip lengvai , netiketai ir be skausmu atsirado... smile.gif smile.gif smile.gif
O mums gana sunkiai dygsta- kartu su dantukais ir oziukus auginam sad.gif
Irzli buna, pati nezino ko nori unsure.gif
Atsakyti
Sveikinu, Kleo su tokia reiksminga diena biggrin.gif kai pasipils dabar dantukai, tai tik spekit laikytis. smile.gif
Maniske pirma gimtadieni sutiko su grazia holivudiska sypsena is triju dantu (2 apacioj ir 1 virsuj). O si savaitgali pagaliau ir ketvirtas pasirode smile.gif
Atsakyti
Sveikinam Kleo su pirmais dantukais! Labai smagūs tie pirmieji, ar ne rolleyes.gif ? Ir labai smagu, kad dygsta neskausmingai smile.gif

O mes vis dar laukiam savo šešto dantuko. Gal pagaliau sulauksim? Mažylė įtartinai viduriuot pradėjo ir naktim nemiegoti, tai aš labai tikiuosi, kad čia taip dantukai nachalai reiškiasi. Nors paburkimo ant dantenų nė ženklo... blink.gif
Atsakyti
pas mano mazyli jau kruminis isdygo. neaisku, gerai cia ar blogai? rolleyes.gif manyciau neprosal jau butu mums pas stmatologa nueiti.mums 1 ir 2 menesiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 22 gruodžio 2003 - 14:19
Pries kokia savaite ir as pastebejau pas savo mazuliuke irgi kruminio virsuneles jau isdygusios :bravoBet taip idomiai,pas ja buvo 8 dantukai,4 virsuj 4 apacioj,o dabar dar iltinis neisdygo,o kruminis jau yra!!! bet as nezinau ar butina pas stomatologa?O beto kaip jis apziures ta vaika?maniske tai nesedes,nesiduos net isizioti... ph34r.gif (1.2 met)
Atsakyti
QUOTE (*kristina* @ 2003 12 27, 11:04)
bet as nezinau ar butina pas stomatologa?O beto kaip jis apziures ta vaika?maniske tai nesedes,nesiduos net isizioti... ph34r.gif (1.2 met)

Jeigu geras stomatologas, tai apžiūrės rolleyes.gif Aš vyresnįjį irgi vedžiau, kai išlindo pirmas krūminis. Šiaip, kad ramiau būtų smile.gif Tai gydytoja labai ilgai su juo žaidė, leido tėčiui dantis patikrinti su veidrodėliu, jai pačiai, taip po truputį vaiką prisipratino ir viską jis leido apžiūrėti. Tiesa, be veidrodėlio ji jokių kitų "baisių" įrankių ir nenaudojo, ir nerodė, kad neišsigąstų. Bet ir reikalo nebuvo rolleyes.gif O man buvo gera ir ramu po apžiūros, kad viskas tvarkoj rolleyes.gif
Tiesa, mes ėjom pas privačią stomatologę, ne poliklinikos wink.gif
Atsakyti