QUOTE |
Pries kokia savaite ir as pastebejau pas savo mazuliuke irgi kruminio virsuneles jau isdygusios :bravoBet taip idomiai,pas ja buvo 8 dantukai,4 virsuj 4 apacioj,o dabar dar iltinis neisdygo,o kruminis jau yra!!! bet as nezinau ar butina pas stomatologa?O beto kaip jis apziures ta vaika?maniske tai nesedes,nesiduos net isizioti... (1.2 met) |
O as maniau, kad taip dantukai dygsta tik pas mus Pas mus lygiai lygiai tas pats, tik pas mus isdyge kruminiai ir virsui, ir apacioj, o iltiniu nera (mums 1.3m.). Taigi tarpai tie labai keistai atrodo. Kad taip butu tik virsui, tai dar nieko, bet kai ir apacioj, tai labai juokingai Tik idomu ar tai normalu?
Kai pas mano dukterecia, tai iltiniai isdygo tik 15 metu, na as tai nenoreciau, kad mano maziukui irgi taip butu
QUOTE (*kristina* @ 2003 12 27, 14:04) |
dabar dar iltinis neisdygo,o kruminis jau yra!!! |
Taip ir turi buti

Na o mes pirma gimtadieni turbut sutiksim su 4 dantim
Nors ka gali zinoti su tais vaikais....

Nors ka gali zinoti su tais vaikais....
QUOTE (RebekaG @ 2003 12 27, 13:06) |
Taip ir turi buti ![]() ![]() |
Na, mums (1,3 mėn.) visi keturi krūminiai prieš kelias dieneles išdygo!

Na nesuprantu kaip cia su tais dantim
Turejum keturis: du virsuj ir du apacioj. O dabar visai netycia dar ir kruminius radau du islindusius virsuj
Pirmam sunui visi pagal eile isdygo o dabar jau ir man galva susisuko. Kas cia per vaiku karta kur kruminiai pirma kitu lenda

Turejum keturis: du virsuj ir du apacioj. O dabar visai netycia dar ir kruminius radau du islindusius virsuj

Pirmam sunui visi pagal eile isdygo o dabar jau ir man galva susisuko. Kas cia per vaiku karta kur kruminiai pirma kitu lenda

Mano 17 mėn. panelei ką tik išdygo 12 dantukas, dabar 6 viršuje, ir 6 apačioje.
mes turim 11dantuku, Adomeliui 1.5m
Visi keturi kruminiai pradejo lysti kartu, gal ir gerai vienu metu zirzimas praeis.....
uzvakar net sukarsciavo iki 39C.. bet gal sutapimas, nes gerklyte paraudus,zodziu pas mus vargelis
Pirmas isdygo 6men apacioj, antras- po 2men salia, po to 9men- virsuj abu paeiliui, po 1men, virsuj dar 2, virs metuku- apacioj salia centriniu kandziu dar vienas, ir tik dabar kruminiai lenda....
Visi keturi kruminiai pradejo lysti kartu, gal ir gerai vienu metu zirzimas praeis.....
uzvakar net sukarsciavo iki 39C.. bet gal sutapimas, nes gerklyte paraudus,zodziu pas mus vargelis

Pirmas isdygo 6men apacioj, antras- po 2men salia, po to 9men- virsuj abu paeiliui, po 1men, virsuj dar 2, virs metuku- apacioj salia centriniu kandziu dar vienas, ir tik dabar kruminiai lenda....
Mums 1,3m. ir mes turim 12 dantuku.

Musu 1,3 m mazyle irgi 12 dantuku turi. Visi keturi kruminiai dygo vienu metu, tai ji stipriau pazirzdavo naktim, bet apsiejom be didesniu vargu

Mamytes patarkit prasau, jei su tuo susiduret, ka daryti jei kariesas sugadino priekinius dantukus ir jie del to sunyko. Ar yra kokios stomatologines priemones ar teko girdeti kitokiu patarimu ka daryti tokioj situacijoj. Ar vaikuciui neskaudes ir nebus per sunku kramtyti iprasta maista kai bus didesnis? Ar verta eit pas stomatologa?
Mano suneliui 1 metai ir 5 men. Pirmas dantukas isdygo gana anksti dar 3 men. amziaus, naktimis ypac daug gerdavo arbatu, daznai budavo neramus ir uzmigdavo tik su arbata, o pries ciulptukus yra labai nusistates
. Be to neleidzia praziodinti burnytes, todel beveik neimanoma valyti dantukus. Patarkit ka daryti. aciu