Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų priežiūra, valymas

O maniškė visiškai nesileidžia tų dantukų valyti verysad.gif turi jau 7, tačiau kiekvieną kartą kanda man į pirštą, ir viskas, toks tas mūsų valymas unsure.gif
Atsakyti
As tai valau taip pat tik su blendamed pasta parasyta nuo 0iki3metu tinka,o nzn kad kitokia reikia pasta naudoti,bet manajam nelabai patinka valytis dantukus g.gif
Atsakyti
Na, kiek as zinau yra specialus dantu sepetukai kudikiams, ir pradzioje galima ir be pastos, bet manau, kad cia jau dantistai galetu geriau patarti, bet kuo anksciau tuo geriau..
Atsakyti
mes pasta pradejom naudoti panašiai nuo 1 m, nes pastebėjau , kad ėmė kauptis apnašėlės prie smegenukų, nors maitinu vaiką sveiku maistu, vengiam saldainių ir kt.. mano nuomone dar spes prisivalgyt hihihi.gif Dabar turim baltus dantukus smile.gif
Atsakyti
MES JAU TURIME DU DANTKUS, TAI VALOME VAKARE, ANT SPEC. SEPETUKO UZDEDU KRUOPYTE PASTOS - COLGATE VAIKISKOS, LABAI SKANI IR PATRINU, VELIAU MAZOI DAR PAZAIDZIA SU JUO , O SKALAUT IR NESKALAUJAM, NES TEN KRUOPYTE...
Atsakyti
Mano mazoji lb megsta valytis dantukus, aisku su mamos pagalba bigsmile.gif mes turim 4 dantukus, valomes jau nuotada kada isdygo pirmieji du mirksiukas.gif
Atsakyti
MANOAMZYLEI DAR TIK ISSIKALE 2 DANTUKAI,BET JAU DUODU DANTU SEPETELI. ziuri kaip mamavalosi ir ji bando,dar pastos nededu,laukiame kol pilnai islys
Atsakyti
biggrin.gif reikia valyt nuo pirmu isdygusiu dantuku
Atsakyti
valom, pasirodžius pirmąjam dantukui ax.gif labai patinka smile.gif
su šepetuku ant piršto ir vendenuku,
yra dantų pasta sterimar gelis
Atsakyti
mano maze irgi turi jau du dantukus.Islindo ir pradejau valyt.Kartais aisku patingiu blush2.gif .Pirkau toki silikonini dantu sepetukas.Jis kaip antpirstis uzsimauna ant pirsto.Mazajai patinka,nes lenda daugiau dantuku,tai ji ir dantenas pasikaso lotuliukas.gif
Atsakyti
nuo pirmo dantuko - buvo kažkur tokia tema, man rodos ar ne Motinyste-tevyste 0-1 m
Atsakyti
Manau, kad nera dideliu problemu paalyti pirmuosius dantukus kudikiui. Ka ir darau savo mazajai. ax.gif O vat su vyresnele, kuria 2,5 m tai problemos. Valytis tai rodo nora, bet tas jos valymasis doh.gif - kelias sekundes pakramto sepetuka ir vsio. O man pavalyti tai neduoda. As jau matau, kad nera tokie balti tie jos dantukai ir valyti butina, bet tenka gaudyti ja arba susipykt. doh.gif
Atsakyti