Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų priežiūra, valymas

Mano princas nori kramtyti sepeteli, be to mum dar kalasi 7 ir 8 dantukai tai labai verkia kai tas vietas palieciu. Zodziu sunkiai sekasi, todel ne kasdien ir valomes. blush2.gif
Atsakyti
Mūms irgi sunkiai sekasi valyti dantukus doh.gif Aišku stengiamės tai daryt kasdien ax.gif Šepetėlį tai kramto ir net labai ilgai,bet juk dantukai tokiu būdu tai neišsivalo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berniukai: 05 kovo 2008 - 19:28
Mes pradėjom valyt, kai išdygo pirmasis dantukas. Kol valėm mes, tai nebuvo labai patenkintas, tuomet leidom valyti pačiam, tuo pačiu rodydami pavyzdį kaip valytis dantukus. Valosi ryte, vakare ir labai noriai cool.gif
Atsakyti
Dukryte(2,8m) galetu visa para valytis dantis, sūnelis (1,4m) per prievarta. Is pradziu i berniuko nenora reagavau teigiamai, tipo uzaugs iki tam tikro amziaus ir uzsimanys, bet paziurejau, kad visi dantukai baisiai apsinese, tai dabar su klyksmais valau jam dantis.
Atsakyti
Musu maziuke dantu sepetuka jau laike ir smegeneles masazavo nuo ketvirto menesiuko, nors dantuko dar nei vieno neturejo. O dabar tik mato, kad as valausi ir ji iskarto prasosi,kad butu paduotas dantu sepetelis biggrin.gif , bet man valyti ju neleidzia verysad.gif tai nezinau kaip ji ten juos isivalo, bet valosi su vaikiska pasta tris kartus dienoje mirksiukas.gif
Atsakyti
mano pupa man valyti dantuku nesileidzia niekaip,klykia,muistosi.. doh.gif ir niekaip pati neisvalau doh.gif o pati tai noriai valosi,bet toks tas valymas gaunasi... doh.gif
Atsakyti
mano ziogas tai labai noriai valosi pats dantukus thumbup.gif
Atsakyti
Mes valom dantuku nuo kokių 9-10 mėn. labai noriai smile.gif
Atsakyti
Is tikruju tai labai dziugu kaip vaikuciai patys nori valytis dantukus ,o tie kurie nenori pripras ir pamatys kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
Mes dantukus pradejom valyti nuo 9 men. Pradzioje valydavom su marles gabaleliu (apsisukdavau sau ant pirsto), bet veliau isigudrino kasti, tai nupirkom maza sepeteli ir dabar kas ryta ir vakara valome dantukus. Dukrytei patinka, jei yra nepervargusi biggrin.gif Pastos dar nenaudojam, nes labai ryja ir vandenuka kuriuo valom dantukus, tai baisu, kad ir visos pastos nenurytu doh.gif
Atsakyti
Su dantų šepetuku nesiskiriam nuo 6 mėn. smile.gif . Rimtai pradėjau valyt kai sulaukė metukų. Taigi, būtų visai neblogai,bet viską nori daryt pati smile.gif . O dar nemoka taisyklingai valyt. Tai pirma aš išvalau, o po to dukrytė pati dar puse valandos valosi lotuliukas.gif .
Atsakyti
mums tai sunkiai, nes nesileidzia. Viena karta tai tikrai per diena isvalau, bet kita karta netaip kruosciai.
Atsakyti