Mano dukrytė tai tokiais etapais - kartais nori, kartais ne. Iš pradžių valėm su u-maunamu ant pirštu, kai paaugo su paparastu šepetėliu, paskui dar Weleda pastos su sumažintu fluoro kiekiu. Dabar kaip kada, bet labiausiai patinka valytis, kai leidžiu, kad ji man išvalytų, o tada aš jai - galiu kad ir penkias minutes valyt
Mažajai dar dantukų valymas prieš akis, bet tikiuosi, kad sesė gerą pavyzdį parodys
skaiciau kad sepetely reikia pirkti kai isdygsta pirmieji kruminiai dantukai, bet mes su sepeteliu pradejom valyti nuo pirmuju dantuku
atradom buda kad valyti jam dantukus reikia kartu kai ir mes valom
maziukas valo man o as kol jis zaidzia sekmingai isvalau jo dantukus
iš pradžių tai nenorėjo valytisn dantų, bet dabar patinka, ir pats valosi,.
Manoji irgi is pradziu neorejo valytis dantuku. Tai as gudraudavau- leisdavau jai valyti mano dantukus, o tuo metu as jai isvalydavau jos dantukus. Dabar kiekviena vakara dantu valymas kaip Teve Musu
O jei vyras nueina miegoti nesivales, ateina ir liepia eiti i vonia valytis dantu ir sako : kriu kriu tete
Mes irgi lyg tai neblogai valomės, bet kartais užeina tinguliukas matyt, kad nenori. Tai aš jai pasakau jog dantukuose kirmėliukai apsigyvens jei jų nevalys, tai mauna greit į vonią tų kirmėliukų valyti
Mes irgi mazdaug dantukus valem nuo 8 men, o veliau kai isdygo daugiau dantuku teko pirkti sepeteli, o tik veliau dantu pastos, kurioje nera fluoro, tinkanti nuo 0 iki 2 metu, atrodo gera. Dukrytei patinka valytis dantukus. Valom ir ryte ir vakare
mes valpmes nuo 9 men su pasta kuria gali vaikutis nuryt ja pirkom vaistinej
Mano maziuke taigi irgi nurija visa pasta ,bet ten parasyta kad gali nieko nebus ,jai patinka pastos skonis todel ir valosi ,bet irgi nuo nuotaikos priklauso kada ilgiau kada trumpiau duodasi valoma ,na ir visa procesa uzbaigia pati tada laiminga buna