Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų priežiūra, valymas

Mano dukrytė tai tokiais etapais - kartais nori, kartais ne. Iš pradžių valėm su u-maunamu ant pirštu, kai paaugo su paparastu šepetėliu, paskui dar Weleda pastos su sumažintu fluoro kiekiu. Dabar kaip kada, bet labiausiai patinka valytis, kai leidžiu, kad ji man išvalytų, o tada aš jai - galiu kad ir penkias minutes valyt lotuliukas.gif Mažajai dar dantukų valymas prieš akis, bet tikiuosi, kad sesė gerą pavyzdį parodys biggrin.gif
Atsakyti
skaiciau kad sepetely reikia pirkti kai isdygsta pirmieji kruminiai dantukai, bet mes su sepeteliu pradejom valyti nuo pirmuju dantuku smile.gif atradom buda kad valyti jam dantukus reikia kartu kai ir mes valom smile.gif maziukas valo man o as kol jis zaidzia sekmingai isvalau jo dantukus thumbup.gif
Atsakyti
iš pradžių tai nenorėjo valytisn dantų, bet dabar patinka, ir pats valosi,. smile.gif
Atsakyti
Manoji irgi is pradziu neorejo valytis dantuku. Tai as gudraudavau- leisdavau jai valyti mano dantukus, o tuo metu as jai isvalydavau jos dantukus. Dabar kiekviena vakara dantu valymas kaip Teve Musu lotuliukas.gif O jei vyras nueina miegoti nesivales, ateina ir liepia eiti i vonia valytis dantu ir sako : kriu kriu tete lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi lyg tai neblogai valomės, bet kartais užeina tinguliukas matyt, kad nenori. Tai aš jai pasakau jog dantukuose kirmėliukai apsigyvens jei jų nevalys, tai mauna greit į vonią tų kirmėliukų valyti biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi mazdaug dantukus valem nuo 8 men, o veliau kai isdygo daugiau dantuku teko pirkti sepeteli, o tik veliau dantu pastos, kurioje nera fluoro, tinkanti nuo 0 iki 2 metu, atrodo gera. Dukrytei patinka valytis dantukus. Valom ir ryte ir vakare thumbup.gif
Atsakyti
na mes gan noriai valomes kas vakara, buna kad ir per diena kelis kartus, bet siaip tai koks jos ten valymas, kramto sepetuka ir tiek, tai gerai, kad man dar leidzia nors kiek pavalyt, valomes be pastos, nes nemoka isspjauti, ja visa ir nurytu verysad.gif
Atsakyti
mes valpmes nuo 9 men su pasta kuria gali vaikutis nuryt ja pirkom vaistinej
Atsakyti
mano mazius tai ziauriai nesileidzia kad jam valyciau, o pats issivalo tik priekinius, kai sakau ir rodau kitus kaip reikia valyti tai uzprotestuoja kad priekinius valo ir ni9eko negaliu padaryti schmoll.gif
Atsakyti
Patiko tik pirmą kartą, paskui tik priešinimasis. Tai irgi ne kasdien valomės doh.gif galvoju, gal su kokia skania pasta duotųsi g.gif
Atsakyti
Mano maziuke taigi irgi nurija visa pasta ,bet ten parasyta kad gali nieko nebus ,jai patinka pastos skonis todel ir valosi ,bet irgi nuo nuotaikos priklauso kada ilgiau kada trumpiau duodasi valoma ,na ir visa procesa uzbaigia pati tada laiminga buna smile.gif
Atsakyti
mes valomes dantis kokius 10 kartu per diena doh.gif
nebegaliu atsiginti, tik ieinam i vonia ir iskart uz dantu sepetuko ir pastos.....
labai patinka paskui skalauti (turbut tas veiksmas- spjauti)
Atsakyti