Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų priežiūra, valymas

O kokia Tavo nuomone apie vaikiskus elektroninius sepetelius (Colgate, pvz.). Ju besisukantis pavirsius mazesnis nei suaugusiuju sepetuku, dar yra ir gabaliukas nesisukancio sepetuko salia. Nuo kokio amziaus rekomenduotum tuos sepetukus? Gal kaitaliojant su paprastu sepetuku eletronini galima duoti ir mazyliams (kokiu 2 m.)? Kiek kartu per savaite?

Pamenu, mano stomatologe liepe pernelyg nesizaveti elektroniniais sepetukais, nes, atseit, jie gali sugadinti emali. Suaugusieji persistengia valydami... O kaip vaikams? Gal galima trumpiau, bet su elektroniniu?

Ech, kaip as laukiu Tavo palaiminimo eletroniniams sepetukams- tai juk toks palengvinimas sios proceduros, ir vaikams patinka rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 06 24, 12:51)
O kokia Tavo nuomone apie vaikiskus elektroninius sepetelius (Colgate, pvz.). Ju besisukantis pavirsius mazesnis nei suaugusiuju sepetuku, dar yra ir gabaliukas nesisukancio sepetuko salia. Nuo kokio amziaus rekomenduotum tuos sepetukus? Gal kaitaliojant su paprastu sepetuku eletronini galima duoti ir mazyliams (kokiu 2 m.)? Kiek kartu per savaite?

Pamenu, mano stomatologe liepe pernelyg nesizaveti elektroniniais sepetukais, nes, atseit, jie gali sugadinti emali. Suaugusieji persistengia valydami... O kaip vaikams? Gal galima trumpiau, bet su elektroniniu?

Ech, kaip as laukiu Tavo palaiminimo eletroniniams sepetukams- tai juk toks palengvinimas sios proceduros, ir vaikams patinka rolleyes.gif ...

Tikrai nieko blogo. Tik svarbu -NESPAUSTI, NESPAUSTI, NESPAUSTI!!!!! smile.gif
O siaip tai tikrai didelis palengvinimas teveliams, nes su paprastu sepetuku vaikuciai daznai atmestinai valo. O to laiko kuri jie paprastai skiria dantuku valymui, uztenka elektroniniam sepeteliui. wink.gif
Ir mazam vaikuciui galima ji drasiai naudoti. Sepetuko galvute mazute ir be vargo galima isvalyti visus dantukus, tuo labiau kad visada bus taisyklingas sukamasis judesys. Tik dar karta kartoju- nespauskit, uztenka svelniai prabraukti visus dantukus, sepetukas neturi isirezti i dantuka.
Taip kad Norge- gavai mano palaiminima. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE (Stomatologė @ 2004 06 24, 16:28)
Taip kad Norge- gavai mano palaiminima. biggrin.gif

Labai aciu visos "norgiu" seimos vardu smile.gif. Vaikams labai patinka sie sepetukai. Ir mums, tevams, vargo maziau clap_1.gif .
Atsakyti
Svarbiausia tik kad tie dantukai valomi butu biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
Vaikui dabar 1.4 m paskutiniu metu visai nedraugauja su dantu sepetuku.Visai neisileidzia i burnyte.Ka daryti,kaip isvalyti dantukus,nes jau matosi apnasos?
Atsakyti
o man dar idomu ar naudoji dantu pasta? kokia? o gal dar negalima, tai nuo kada galima? g.gif jei nenaudojai tai gal pabandyk su kokia skania, tai patiks...
Atsakyti
O man labai įdomu koks turėtų bųti dantų šepetukas.Mano dukrytei greitai 3, bet visi dantų šepetukai maksimum atlaiko 2-3 savaites, po to visi šereliai į šalis užsiriečia, ir tenka išmesti.Gal sakau ne tokius perku g.gif Pasidalinkit savo patirtimi
Atsakyti
QUOTE (NERA @ 2004 08 27, 07:38)
O man labai įdomu koks turėtų bųti dantų šepetukas.Mano dukrytei greitai 3, bet visi dantų šepetukai maksimum atlaiko 2-3 savaites, po to visi šereliai į šalis užsiriečia, ir tenka išmesti.Gal sakau ne tokius perku g.gif Pasidalinkit savo patirtimi

perku vaikui oralB sepetuka minksta,kaip stomatologai rekomenduoja.
Atsakyti
QUOTE (jolia @ 2004 08 27, 13:48)
perku vaikui oralB sepetuka minksta,kaip stomatologai rekomenduoja.

sita dantu sepetuka mes ir perkam thumbup.gif ,o pasta tai naudojom(kol mazesni buvom)milk teeth(pieniniu dantu)gal nueikit i kokia vaistine ir paklauskit. ber svarbiausia mano 2.gif kad skani butu smile.gif
Atsakyti
Dantu sepetukai mazai laiko del to, kad yra daug minkstesni nei suaugusiuju.
Pritariu nuomonei, kad skani dantu pastele gali padeti susidraugauti su dantu sepetuku. wink.gif Ja galima pradeti naudoti nuo tada kai vaikuciui isdygsta 4 dantukai ir deti kaip jomazojo pirstelio nagelio storis. Vaikiskos pastos yra su sumazintu floro kiekiu, taigi bijoti, kad jis siek tiek jos nurys nereiketu.
Atsakyti
Noreciau suzinoti jusu nuomones apie vaikiska dantu pasta, kokia naudojate, kokios firmos patartumet geriausia . Mano sunui 1 metukai ir dar su dantu pasta dantukus nevalom blush-anim-cl.gif Girdejom apie tokia, kuria vaikas gali praryti ir jam nebus jokios zalos.
Taigi Stomatologe ir Mamytes pasidalinkime savo nuomone ir patirtimi.Aciu wub.gif
Atsakyti
Mes jau valom su pasta joje fluoro yra 0.025%. Dedu tik del kvapo, bet uztai pats isizioja normaliai, ko nebudavo be pastos clap.gif
Atsakyti