Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų priežiūra, valymas

mano dukrai 10 men. Ji turi pilnai isdygusius 8 dantukus, nuo pirmuju pasirodymo, kas vakara su svariu merliuku ir virintu vandenuku juos pavalydavau, problema tapo isdygus 5-6 dantukui, ji nebeleidzia i burnyte pirsto, tad nupirkau vaikiska sepetuka ir jai i rankyte iduodu ji pakramto ji ir tuom dantuku valymas baigiasi, po 7-8 isdygimo dantu valymas tapo absurdiskas, ji neleidzia man i burnyte is vis kistis.
As zinau, kad reikia jau su pasta valyti, bet kad nezinau kaip prasibrauti i vidu g.gif
Gal galit ka patart wink.gif
Atsakyti
Aisku sunku patarti, kaip praziodinti toki leliuka. huh.gif Gal pabandykite skania vaikiska pasta? Pastos vaikuciams gaminamos su labai nedideliu floro kiekiu, nieko tokio, kad ir truputeli nurys. Pastos reikia labai nedaug, kaip mazojo pirstuko nagelis. Na blogiausiu atveju duokite truputeli pakramtyti obuoliuka, jame esancios sultys siek tiek apvalo dantukus. Bet cia ne iseitis. Linkiu kantrybes ir sekmes.. smile.gif
Atsakyti

O nuo kada dantukus valyti su pasta? Mano dukrytei 6 men, turim 2 dantukus, bet kolkas tik su virintu vandenuku pravalau.. g.gif
Atsakyti
Su dantu pasta rekomenduojama pradeti valyti, kai isdygsta pirmieji 4 dantukai. Taigi dar truputeli palaukite. smile.gif
Atsakyti
Gerb. Stomatologe,
o kaip ismokinti maziu isspjauti po valymo likusi turini ir burnos? gal galite, ka patarti?
is ansto dejoku.
Atsakyti
QUOTE (Sfinxute @ 2004 06 09, 10:08)
Gerb. Stomatologe,
o kaip ismokinti maziu isspjauti po valymo likusi turini ir burnos? gal galite, ka patarti?
is ansto dejoku.

Tikrai negaliu patarti. Gal jums cia galetu pagelbeti kitos mamytes, nes as savo vaikuciu dar neturiu ir pas mane mazu leiuku 2.gif i kabineta mazai atnesa. Draugauti mes pradedame mazdaug nuo 2 metuku.

P.S. Dar nesu sulaukusi gerb. amziaus. Truputeli nejaukiai jauciuosis, kai mane taip "gerbiate" blink.gif. Jei nesunku, kreipkites i mane Tu, Stomatologe...
O jau as pasistengsiu patarti ir is jusu patirties pasimokinti rolleyes.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti ar jau reikia valyti 5 men. 2.gif dantukus ?Pries gera menesi prasikale du apatiniai dantukai,bet as ju jai dar nevaliau nei karto,jai reik valyti tai kaip g.gif ?
Atsakyti
Jau reikia. Su dregnu merliuku ryte ir vakare. Kai isdigs visi keturi, pradekite naudoti pastele.
Atsakyti
Oi kaip linksma tuos dantukus valyti biggrin.gif pirstukai mamytei apkandzioti sad.gif valau ir antpirsciu ir paprastu sepetuku, ir pati demonstruoju kaip reikia valyti, uch koks ilgas zaidimas vakarais su tais dantais
Atsakyti
Noriu paklausti, ar labai didelis skirtumas kokiu dantu sepetuku valomi pieniniai dantukai?
Mano 2 metu sunui jokio kito dantu sepetuko apart elektrinio i burna neikisi. Bet ar ne per agresyvus toks dantu sepetukas pieniniams dantukams?
Aciu smile.gif
Atsakyti
Pieniniams dantukams geriau butu paprastas minkstas sepetukas, jei vaikutis moka tinkamai valyti dantukus. Bet jei su paprastu sepetuku tai daro atmestinai, tada geriau elektrinis.
Atsakyti
Laba diena, norejau paklausti stomatologes, ka daryti ir as reikia ka nors daryti, nes pastebejau pas savo mazyle juoda demele ant priekinio dantuko is vidaus. Is pradziu maniau, kad gal aguona prikibo blush-anim-cl.gif, bet pasirodo, kad nenusigramdo. Ar tai jau gedimas?
Atsakyti