Įkraunama...
Įkraunama...

Išparduotuvės

kurioj ten tiksliau vietoj, neisivaizduoju net
Atsakyti
QUOTE(uogyteG @ 2009 05 28, 17:51)
kurioj ten tiksliau vietoj, neisivaizduoju net

nu jei apie ta kur as galvoju, tai salia bomba records atrodo taip vadinasi parduotuves. tarp pasto ir savivaldybes kur yra tokia gatvele,priesais paminkla smile.gif nu jau nezinau aiskiau kaip paaiskint smile.gif
Atsakyti
Šalia savivaldybės yra A&J boutique...o Kanto g. yra A&J komisas...pasižiūrėk maps.lt ir rasi..Kanto g. 24 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patranka: 29 gegužės 2009 - 07:30
QUOTE(patranka @ 2009 05 22, 10:12)
jokios ne aukštos...o svarbiausiai,kad originalas...... thumbup.gif .o ne kopijuota nuo jo 4u.gif

Kadangi sia savaite teko apsilankyti, galiu patikinti - kainos kaip tokiems daiktams daugiau nei puikios!!! Nera ka lyginti su Vilniaus kainomis. Gaila, kad ne kaune gyvenu... neturejau laiko normaliai pasikuisti (o man labai patinka pasikuisti smile.gif )... Itariu pati seimininke dirba, o tai duoda visai kitoki aptarnavima... Vienzo, megztu as tokius boutiquelius, kad tik ju daugiau atsirastu.
Atsakyti
Tu visiškai teisi....šeimininkė puiki..ateini,kaip pas gerą draugę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2009 05 29, 08:29)
Šalia savivaldybės yra A&J boutique...o Kanto g. yra A&J komisas...pasižiūrėk  maps.lt ir rasi..Kanto g. 24 4u.gif

tai tas komisas prie miesto sodo kazkur?
Atsakyti
taip... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2009 05 29, 10:05)

Tai gal galit, jei zinot, man bliondinei lotuliukas.gif blush2.gif paaiskint, kur tiksliai? nes jau kelis sestadienius braiziausi prie Kanto 24 ( mano supratimu prie pat Aistruoles, ale zaliuzi nuleistos buvo ir nepapuoliau ), ar as be akiniu buvau ir visai ten ne Kanto 24 doh.gif ? Ir ar dirba sestadieniais? blush2.gif
Atsakyti
man negaila pasakyti,kur ya geros vietos.....juk žymiai smagiau matyti aplinkui save gražiai apsirengusius žmogiukus..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mieta @ 2009 05 21, 14:08)
Permeciau akimis si foruma ir niekur neparasyta apie 50Ct Boutique isparuotuves... Vilniuje kiek zinau yra jos 4 - Prie stoties, sodu gatveje, tada Basanaviciaus (ten netoli yra taip pat Utenos trikotazos parde), tada tokia jau prabangesne yra netoli Stikliu Hotel, va tiksliau netoli Cozy baro, ir dar vien radau IKI pasaze Seskineje. Na siotse pardese tikrai galima ogogo kokiu daikteliu rasti....  thumbup.gif

Aš suprantu, kad šitos krautuvės - ne išparduotuvės, o second hand'ai ax.gif
Atsakyti
Jus gal padarykite koki sarasha,kokias isparduotuves zinote Vilniuje,kokias Kaune?
mane vat labai domina Vilniaus isparduotuves,ar galite isvardyti,visas,kurias zinote,nes visus temos puslapius perskaityti tai schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Nebloga išparduotuvė yra Šiauliuose, jei ką domintų galėčiau papasakoti tiksliau kyur yra, nes sunkoka, pasislėpusi ji tokia smile.gif
Atsakyti