kurioj ten tiksliau vietoj, neisivaizduoju net
QUOTE(uogyteG @ 2009 05 28, 17:51)
kurioj ten tiksliau vietoj, neisivaizduoju net
nu jei apie ta kur as galvoju, tai salia bomba records atrodo taip vadinasi parduotuves. tarp pasto ir savivaldybes kur yra tokia gatvele,priesais paminkla

Šalia savivaldybės yra A&J boutique...o Kanto g. yra A&J komisas...pasižiūrėk maps.lt ir rasi..Kanto g. 24

QUOTE(patranka @ 2009 05 22, 10:12)
Kadangi sia savaite teko apsilankyti, galiu patikinti - kainos kaip tokiems daiktams daugiau nei puikios!!! Nera ka lyginti su Vilniaus kainomis. Gaila, kad ne kaune gyvenu... neturejau laiko normaliai pasikuisti (o man labai patinka pasikuisti

Tu visiškai teisi....šeimininkė puiki..ateini,kaip pas gerą draugę

QUOTE(patranka @ 2009 05 29, 08:29)
Šalia savivaldybės yra A&J boutique...o Kanto g. yra A&J komisas...pasižiūrėk maps.lt ir rasi..Kanto g. 24 

tai tas komisas prie miesto sodo kazkur?
taip...

QUOTE(patranka @ 2009 05 29, 10:05)
Tai gal galit, jei zinot, man bliondinei

man negaila pasakyti,kur ya geros vietos.....juk žymiai smagiau matyti aplinkui save gražiai apsirengusius žmogiukus.....

QUOTE(mieta @ 2009 05 21, 14:08)
Permeciau akimis si foruma ir niekur neparasyta apie 50Ct Boutique isparuotuves... Vilniuje kiek zinau yra jos 4 - Prie stoties, sodu gatveje, tada Basanaviciaus (ten netoli yra taip pat Utenos trikotazos parde), tada tokia jau prabangesne yra netoli Stikliu Hotel, va tiksliau netoli Cozy baro, ir dar vien radau IKI pasaze Seskineje. Na siotse pardese tikrai galima ogogo kokiu daikteliu rasti.... 

Aš suprantu, kad šitos krautuvės - ne išparduotuvės, o second hand'ai

Jus gal padarykite koki sarasha,kokias isparduotuves zinote Vilniuje,kokias Kaune?
mane vat labai domina Vilniaus isparduotuves,ar galite isvardyti,visas,kurias zinote,nes visus temos puslapius perskaityti tai
mane vat labai domina Vilniaus isparduotuves,ar galite isvardyti,visas,kurias zinote,nes visus temos puslapius perskaityti tai