Įkraunama...
Įkraunama...

Išparduotuvės

QUOTE(Stichija @ 2009 06 04, 09:40)
Buvau kaip tik isparduotuvej Kanto g. Nu kaip ten faina  wub.gif  Buvo tokia pagyvenusi faina moteris ir lyg jauna mergaiciuke, bet pats apipavidalinimas... kilimai, lyg smilkalais ar kvepalais kvepia, na taip labai jau, tikras butikas prancuziskas, labai fainuoles  thumbup.gif Ir kainos nuo 20 iki ... buvau issirinkus kelias sukneles super po 50, 100 Lt, tik kad visos per dideles  doh.gif  Tai taip ir likau nieko nepesus, bet nors laika fainai praleidau  blush2.gif

...kvapas CHANELL 5.....ten tikrai lb smagu... thumbup.gif
Atsakyti
kurios neseniai buvot toj kanto gatvej isparduotuvej,matet gal ar yra maudomuku kokiu?
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 06 04, 09:53)
kurios neseniai buvot toj kanto gatvej isparduotuvej,matet gal ar yra maudomuku kokiu?

man rodos yra du...vienas parah'o..kitas napamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2009 06 01, 15:05)
Žinoma, kad domintu, kur ji yra  g.gif  ax.gif

Nu tada bandysiu paaiškint lotuliukas.gif šiaip ne šiaulietė, tai nelabai ir žinau nei kokia ten gatvė nei ką. Prieš saulės miestą yra danske bankas, jis ant pačio kampo, ten toliau ir kavinė "sodžius" žodžiu reikia praeit tą sožių po to toliau einant tiesiai yra tokia mėlyna kelionių agenturą, tai vat šalia tos kelionių agentūros yra ta išparduotuvė, lauke netgi tokia tipo reklamačka pastatyta smile.gif
Šiaip man ten kaip kada, kartais būna daug gerų daiktų, kartais nelabai ką randu, bet pardavėja labai maloni thumbup.gif tempia rodo, siūlo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2009 06 04, 08:52)
tai taip tik ir belieka...kai trūksta žodžių apsakyti... biggrin.gif

as nemanau kad labai jau sunku parasyti kokios panasiai kainos kad butu galima palyginti, tuo labiau manau kad ne man vienai cia tokia informacija idomi mirksiukas.gif tam ir forumas kad butu galima informacija pasidalinti mirksiukas.gif

p.s. aciu apsvietusioms kokiu kainu iketis thumbup.gif
Atsakyti
Kanto 24 tai cia ta isparduotuve su zalio marmuro (?) fasadu?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2009 06 04, 14:27)
Kanto 24 tai cia ta isparduotuve su zalio marmuro (?) fasadu?

...taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2009 06 04, 14:30)

Aciu, nes jau susipainiojau doh.gif Buvau karta ten, pries pora savaiciu. Tikrai labai faina moteris ten dirba, tokia jaunatviska ir super maloni thumbup.gif Nieko sau tinkamo neradau, bet reiks uzsukt dar kada, nes reikia sukneliu (krikstynoms, vestuvems) gal ka rasiu, nes parduotuvese tai nieko neuzmaciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2009 06 04, 14:43)
Aciu, nes jau susipainiojau doh.gif  Buvau karta ten, pries pora savaiciu. Tikrai labai faina moteris ten dirba, tokia jaunatviska ir super maloni thumbup.gif  Nieko sau tinkamo neradau, bet reiks uzsukt dar kada, nes reikia sukneliu (krikstynoms, vestuvems) gal ka rasiu, nes parduotuvese tai nieko neuzmaciau doh.gif

...tai tu nueik pas ja ir pasakyk ko reikia...manau ras 4u.gif
Atsakyti
Ta parduotuvė Kanto g. - šeštadieniais nedirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 06 04, 16:59)
Ta parduotuvė Kanto g. - šeštadieniais nedirba?  g.gif

Ne
Atsakyti
O mes šiandien apsilankėm Nemuno g. , Kaune esančią išparduotuvę blush2.gif
Ir MB apsipirko - nors pasirodė, kad vyriškų kabo tik keletas rūbelių...
O aš pati sau irgi thumbup.gif
Pasirinkimas nedidelis, bet kaip aš sugebu iš Akropolio išeiti be pirkinių, o čia iš 20 kv.m. (o gal mažiau) patalpos išėjau su ne vienu pirkinuku, tai visai neblogai biggrin.gif thumbup.gif
Pagrinde - Sisley, yra Stefanel, Stradivarus, suknelę pirkau Axara mirksiukas.gif
Atsakyti