Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 01, 12:24)
Aaaa.... o mūsų gražiausias nuostabiausias inteligentiškiausiasi miau miau miausias kolega po 3 sav ženijasi.. Ech, pasisekė jo mergaitei, žiauriai žiauriai pasisekė  biggrin.gif

Oi as tai apie zenijimasi net bijau pagalvoti, man atrodo tai tokia nasta doh.gif Tikriausiai dar nedaaugau iki to, kad galeciau tureti seima. Gal su laiku nuomone pasiekeis. Aisku artimo zmogaus saliai tureti visada norisi ax.gif
Atsakyti
CrazySun , kad man kas duotu tiek metu, oi kaip norėčiau bigsmile.gif
GRAŽIAUSI metai smile.gif
Atsakyti
Dxija, tai aisku juokas dalykas rimtas, taip kad teks dalyvauti:))) o as siandien namie su chalatu sedziu ir kavos puodeliu prie kompo, uz lango taip grazu...noriu as irgi pasivaiksciot ax.gif bet siandien planavau niekur neiti, lai veidad paiilsi nuo kosmetikos:)))
Matosi matosi,Crazysun, kad nuotaika gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 01, 14:25)
CrazySun , kad man kas duotu tiek metu, oi kaip norėčiau bigsmile.gif
GRAŽIAUSI metai  smile.gif

tikiu bigsmile.gif ir džiaugiuos bigsmile.gif
Atsakyti
Graziausi, bet tokie patys nezinomybes metai...man irgi panasiai kiek ir Cs metu.O kiek paciai jei nepaslaptis, kad kazkokie cia susivarzymai? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 01, 14:26)
Dxija, tai aisku juokas dalykas rimtas, taip kad teks dalyvauti:))) o as siandien namie su chalatu sedziu ir kavos puodeliu prie kompo, uz lango taip grazu...noriu as irgi pasivaiksciot ax.gif  bet siandien planavau niekur neiti, lai veidad paiilsi nuo kosmetikos:)))
Matosi matosi,Crazysun, kad nuotaika gera 4u.gif

nepraleisk progos paskutinėm dienelėm šilta saule pasidžiaugt bigsmile.gif

man truputį stogas važiuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 01, 14:14)
Oras gražus, numesiu kur mašina ir namo pestute smile.gif gal kas mane žavią pastebės blush2.gif kai pėdinsiu namučio ilgais ilgais Savanoriais  bigsmile.gif
Ir sportas,sveikata, o dar toks oras biggrin.gif

Oi, ir aš noriu prisijungti prie tokio pasivaikšiojimo.. o tai dabar tik pro langą krentančius raudonus lapus stebiu.. taip norisi juos paspardyti.. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 01, 14:40)
Oi, ir aš noriu prisijungti prie tokio pasivaikšiojimo.. o tai dabar tik pro langą krentančius raudonus lapus stebiu.. taip norisi juos paspardyti..  ax.gif  ax.gif

Aš ir noriu pasivaikščioti 4u.gif
Man visai nepatinka raudoni lapai, bet geriau nei darbe sėdėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 01, 14:40)
Oi, ir aš noriu prisijungti prie tokio pasivaikšiojimo.. o tai dabar tik pro langą krentančius raudonus lapus stebiu.. taip norisi juos paspardyti..  ax.gif  ax.gif

Tai organizuojam pasivaiksciojima bigsmile.gif
Atsakyti
Ohoho kiek norinčių pasivaikščiot bigsmile.gif thumbup.gif
Meetas Savanorių prospekte??? smile.gif Kol visą praeisim,daug galima pakalbėt,o ir kavinių rast galima ir ne vieną smile.gif

Apie metus nekalbu blush2.gif tiek kiek atrodau smile.gif tongue.gif Širdyje jauniklė nereali, gal todėl ir viena smile.gif
Papildyta:
Merginos,vyrų daugėja pas mus smile.gif
Ožiaragis atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 01, 14:52)
Apie metus nekalbu blush2.gif tiek kiek atrodau smile.gif  tongue.gif Širdyje jauniklė nereali, gal todėl ir viena smile.gif
[

Žinai, o aš širdyje kartais tokia sena jaučiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 01, 14:57)
Žinai, o aš širdyje kartais tokia sena jaučiuosi...

As irgi kartais sena jauciuosi doh.gif
Beje, as siulau pasivaiksciojima Vilniuje kur nors bigsmile.gif
Atsakyti