Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 12:45)
Kaip žinoti, kad vienas ar kitas asmuo yra būtent tas. Tau skirtas?

Apturėjau kažkada diskusiją šia tema su Itin Teisinga Moterim. Ji man aiškino, kad jei jau paliko mane diedas, reiškia, jis nėra TAS anas. Na ok, ne tas tai ne tas, klausiu jos, ar jos vyras jai yra jau TAS. Sako aha, TAS. Sakau, o jei paliks jis tave, kas tada? Sako, tada bus aišku, kad nebuvo TAS, ir tada ieškos TO. Aš net apsirūkius tiek neprigalvočiau biggrin.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 13:00)
Ar turit nusistačiusios savo vyro idealą?

Aha, aš turiu. Išvaizdos. Ir pirmasis berniukas, kurį mylėjau nuo 6 klasės buvo idealus. Jis buvo paralelinėj klasėj ir mes abu viens prieš kitą apsimetinėjom abejingais.. Ech... wub.gif
Man idealus tas, kuris juokiasi. O juokas ne durnas turi būti, nes turėjau tokį, kurio juokas mane žudė. Ai, sudėtingas čia klausimas, GV biggrin.gif
Atsakyti
O man būtų sunku apibūdinti idealą. Tiesiog pajunti kažką,kuo žmogus tave patraukia. Trauka turi būt. Aišku, svarbu pomėgiai, aktyvus,linksmas,gal romantikas, tačiau iki tam tikros ribos. Pinigai?? jie būtini, nes be jų sumažėja galimybės ir kad ir kokia meilė būtų,atsiras trintis buityje. O šiaip yra chemija, trauka ir tai svarbiausia man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 02, 14:38)
nebespėju aš jau skaityt,kiek jūs prirašėte. smile.gif
O mane pyktis ima. Šaindien ne mano diena. Prisikabino direktorius,kad blogai vykdžiau planą. O kad š...darbų prikrovė ir vaduot ką netingi įsiūlė,tai kaip ir nebepamena ir tai nesvarbu verysad.gif O dabar mat, kaip čia taip,kad mano rezultatai tragiški. Taip ir nusvyra rankos kažkam padėt,nes vėliau tai bus pamiršta.

labai puikiai suprantu Tavo situaciją... console.gif bet taip jau būna.. prakeikti tie vadovai - vis jiems kas nors negerai... bash.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 10 02, 13:19)
Fe, o aš nebelįsiu į jokius pažinčių portalus, juoda nesąmonė man ten  doh.gif

nu man ten irgi nesąmonė atrodo doh.gif mano anketos ir dabar ten tebeguli, bet įlendu kartais pažiūrėti kas parašė.. bet pieva man ten totali doh.gif laiko švaistymas. Geriau su Jumis papliurpti ploja.gif ir punktus vykdyti bigsmile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 13:45)
Kaip žinoti, kad vienas ar kitas asmuo yra būtent tas. Tau skirtas?

Gal reikia perskaityti knygą Ar jis yra tas tikrasis? lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 14:00)
Ar turit nusistačiusios savo vyro idealą?

Turiu. Kaip ir visos.
Mano idealas aukštas žydromis akis, geriau šviesesnis nei tamsesnis biggrin.gif
Jis tvirtai siekiantis savo tikslų gyvenime. Jo nereikia stumti. Jo užsidegimas kažką daryti įkvepia kitus.
Jis turi savo pomėgius. Su juo įdomu kalbėtis, dalintis nuomonėmis. Ir laaaabai svarbu - moka mane prajuokinti biggrin.gif Jei jam pavyksta man padovanoti šypseną, tiek to, gali būti ir rudų akių irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Ir svarbiausia - jis įsimylėjęs mane, kaip ir aš jį wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
JO tie vadovai visada prisigalvoja kokio s... toks ju darbas, kaio gerai butu dirbti kad niekas tau nevadovaudu g.gif bigsmile.gif

Dar vien tem ai pabaiga, pribaikjim ta tema biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Kokios grazios tavi mintys apie ideala abzoryte... wub.gif zavu...

Tema tema pasibaik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 02 spalio 2007 - 13:47
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 02, 14:46)
JO tie vadovai visada prisigalvoja kokio s... toks ju darbas, kaio gerai butu dirbti kad niekas tau nevadovaudu g.gif  bigsmile.gif

Dar vien tem ai pabaiga, pribaikjim ta tema biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:
Kokios grazios tavi mintys apie ideala abzoryte... wub.gif  zavu...

Tema tema pasibaik smile.gif

Ačiū DG wub.gif
Ech, kaip norėčiau su savo mieliausi įsitaisyti patogiai po adialu ir ramiai pažiūrėti filmą šį vakarą wub.gif wub.gif wub.gif

Tema tema, baikis biggrin.gif
Aš jau atnaujinau Viltės sukurtą temelę 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 14:50)
Ačiū DG  wub.gif 
Ech, kaip norėčiau su savo mieliausi įsitaisyti patogiai po adialu ir ramiai pažiūrėti filmą šį vakarą  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ir aš... wub.gif
Atsakyti
Tema tau jau pabaiga....

As irgi noreciau gera filma pasiziuret prisiglaudus prie mylymo zmogaus peties.... wub.gif nebetikiu, kad kada nors taip bus doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pavargusiems laukti

Kodėl Tu stovi už visų, mano Mylimasis, ir jų šešėlyje slepies? Jie stumdo Tave, praeina dulkinu keliu ir visiškai Tavęs nepaiso. Aš laukiu čia vargingas valandas, dėliodama Tau skirtas dovanas, tačiau praeiviai nuolatos ateina ir vieną po kitos gėles pasiima. Mano pintinė jau beveik tuščia.

Praėjo rytmetis, praėjo ir vidudienis. Jau mano akys merkias vakaro šešėliuos. Žmonės, eidami namo, pažvelgia į mane ir šypsosi, o aš degu iš gėdos. Sėdžiu tartum elgetaujanti mergaitė, ant veido užsitraukusi skarelę. Kada jie klausia, ko man reikia, akis nuleidžiu ir nieko jiems neatsakau.

O kaip galiu jiems pasakyti, kad laukiu čia Tavęs, kad Tu ateiti pažadėjai. Kaip galiu prabilt iš gėdos, kad skurdas – visas mano kraitis. Tačiau širdies gelmėj didžiuojuos tuo skurdu.

Aš sėdžiu ant žolės, žiūriu į dangų ir svajoju apie Tavo atėjimo spindesį – visi žibintai suliepsnoja, auksinės vėliavėlės plazda virš Tavojo vežimo, o žmonės prie kelio stovi, iš nuostabos netekę žado, matydami, kaip išlipi Tu iš vežimo pakelt manęs iš dulkių ir šalia savęs pasisodinti – nuplyšusią mergaitę elgetą, virpančią iš gėdos ir puikybės, kaip vijoklį vasaros vėjuje.

Bet laikas bėga, o Tavo ratų bildesio vis negirdėti. Daug eisenų, triukšmingų, šūkaujančių ir puošnių praeina pro mane. Nejau tik Tu tylus stovėsi jų šešėlyje? Nejau tik aš viena raudosiu, laukdama Tavęs, ir savo širdį alinsiu beprasmiu ilgesiu?

Rabindranatas Tagorė
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 14:56)
Pavargusiems laukti

Kodėl Tu stovi už visų, mano Mylimasis, ir jų šešėlyje slepies? Jie stumdo Tave, praeina dulkinu keliu ir visiškai Tavęs nepaiso. Aš laukiu čia vargingas valandas, dėliodama Tau skirtas dovanas, tačiau praeiviai nuolatos ateina ir vieną po kitos gėles pasiima. Mano pintinė jau beveik tuščia.

Praėjo rytmetis, praėjo ir vidudienis. Jau mano akys merkias vakaro šešėliuos. Žmonės, eidami namo, pažvelgia į mane ir šypsosi, o aš degu iš gėdos. Sėdžiu tartum elgetaujanti mergaitė, ant veido užsitraukusi skarelę. Kada jie klausia, ko man reikia, akis nuleidžiu ir nieko jiems neatsakau.

O kaip galiu jiems pasakyti, kad laukiu čia Tavęs, kad Tu ateiti pažadėjai. Kaip galiu prabilt iš gėdos, kad skurdas – visas mano kraitis. Tačiau širdies gelmėj didžiuojuos tuo skurdu.

Aš sėdžiu ant žolės, žiūriu į dangų ir svajoju apie Tavo atėjimo spindesį – visi žibintai suliepsnoja, auksinės vėliavėlės plazda virš Tavojo vežimo, o žmonės prie kelio stovi, iš nuostabos netekę žado, matydami, kaip išlipi Tu iš vežimo pakelt manęs iš dulkių ir šalia savęs pasisodinti – nuplyšusią mergaitę elgetą, virpančią iš gėdos ir puikybės, kaip vijoklį vasaros vėjuje.

Bet laikas bėga, o Tavo ratų bildesio vis negirdėti. Daug eisenų, triukšmingų, šūkaujančių ir puošnių praeina pro mane. Nejau tik Tu tylus stovėsi jų šešėlyje? Nejau tik aš viena raudosiu, laukdama Tavęs, ir savo širdį alinsiu beprasmiu ilgesiu?

Rabindranatas Tagorė

wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti