Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 14:09)
viltis - .. motina..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet mes rasim tokių retų eksponatų  lotuliukas.gif

Gal lotuliukas.gif visgi ji musu motina, lotuliukas.gif bet mes puikiai zinome, kad tokie reti egzempioriai arba uzimti arba...

Kaip tame anekdote, vyrai kaip tualetai arab apsikt....arba uzimti lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau turiu bėgti. Namus reikia išsikuopti, rūkalų kvapą išvėdinti, pačiai savimi pasirūpinti.
Šiandien man viena draugė besidominti visokiais mistiniais dalykais tikinti mestelėjo tokią mintį. Jei miršta, žūsta tavo artimas gyvūnas reiškias jis apsaugojo šeimininką nuo bėdos.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 13:00)
Ar turit nusistačiusios savo vyro idealą?

As turiu! smile.gif Bet tai tik savybes...tai ne isvaizda, ne turtine padetis smile.gif
Atsakyti
Iki. Tikrai susirašysim. smile.gif
Geros popietės.
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 02, 14:13)
As turiu! smile.gif Bet tai tik savybes...tai ne isvaizda, ne turtine padetis smile.gif

Tu tuo tikra? lotuliukas.gif negi nereikia brangios mašinos, maišo pinigų ir soliariuminio grožio??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tu, man atrodo, dar pagalvok lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 14:12)
Jau turiu bėgti. Namus reikia išsikuopti, rūkalų kvapą išvėdinti, pačiai savimi pasirūpinti.
Šiandien man viena draugė besidominti visokiais mistiniais dalykais tikinti mestelėjo tokią mintį. Jei miršta, žūsta tavo artimas gyvūnas reiškias jis apsaugojo šeimininką nuo bėdos.

teisinga mintis bigsmile.gif

geros tvarkymosi procedūros mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai lek, geros popietes ir tau GV. 4u.gif

O koks tavo vyro idealas Crazyssun? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 02 spalio 2007 - 13:23
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 13:17)
Tu tuo tikra?  lotuliukas.gif  negi nereikia brangios mašinos, maišo pinigų ir soliariuminio grožio???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tu, man atrodo, dar pagalvok  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Galvoju galvoju biggrin.gif bet matai mano tos idealios savybes tai ir nederetu su kazkokiu elgeta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zinoma, noriu, kad vyras turetu pinigu ax.gif ax.gif nes jei galvosiu - ai nereikia cia tu pinigu, meile gi svarbiausia biggrin.gif biggrin.gif tai ir susirasiu kokiu vargsa, kuri man paciai ir islaikyti reikes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 02, 14:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Galvoju galvoju biggrin.gif bet matai mano tos idealios savybes tai ir nederetu su kazkokiu elgeta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
zinoma, noriu, kad vyras turetu pinigu  ax.gif  ax.gif nes jei galvosiu - ai nereikia cia tu pinigu, meile gi svarbiausia biggrin.gif biggrin.gif tai ir susirasiu kokiu vargsa, kuri man paciai ir islaikyti reikes  doh.gif  lotuliukas.gif

nu, matai, kai pagalvojai tai iškart teisingiau rašai lotuliukas.gif šaunuolė lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 13:27)
nu, matai, kai pagalvojai tai iškart teisingiau rašai  lotuliukas.gif  šaunuolė  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tu mane paskatinai pagalvot lotuliukas.gif Nes rimtai buvau pamirsusi prie tu visu savybiu pridurti tai, kad vyras turetu pinigu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Abzoryte o koks gi tavo vyro idealas?

Beje apie kokius vyrus svajoja kitos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 02, 14:30)
Tu mane paskatinai pagalvot  lotuliukas.gif Nes rimtai buvau pamirsusi prie tu visu savybiu pridurti tai, kad vyras turetu pinigu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

praktiškai galiu savimi didžiuotis cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. nesukurkit vėl dviejų naujų temų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 02 spalio 2007 - 13:38
nebespėju aš jau skaityt,kiek jūs prirašėte. smile.gif
O mane pyktis ima. Šaindien ne mano diena. Prisikabino direktorius,kad blogai vykdžiau planą. O kad š...darbų prikrovė ir vaduot ką netingi įsiūlė,tai kaip ir nebepamena ir tai nesvarbu verysad.gif O dabar mat, kaip čia taip,kad mano rezultatai tragiški. Taip ir nusvyra rankos kažkam padėt,nes vėliau tai bus pamiršta.
Mergaitės, pažinčių puslapiai nėra blogai, tik retai kam pasiseka, tačiau pasiseka tikrai. Žinau ne vieną porą iš ten smile.gif Ir labai fainas poras smile.gif Jums rašo vyresni, o man jūsų metų ir man irgi keista, ką jiems netinka jaunos merginos??
išvada kokia???? g.gif smile.gif
Atsakyti