Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 27, 21:08)
Tik nereikia čia savęs ir kitų apgaudinėti, jog nebenaktinėsi  ax.gif Žinau aš tave  biggrin.gif

hahaha lotuliukas.gif man ir pačiai juokas ima nuo tokių savo pasižadėjimų, bet smagu vien tikslus sau išsikėlinėti lotuliukas.gif

Vakare, perskaičiau ir galvoju ar tai ne mano žodžiai? doh.gif lotuliukas.gif
Kad ir kaip mergytės sako kad mano postuose yra protingų minčių, patikėk... savo paskutiniuose santykiuose mąsčiau ir elgiausi tip top kaip parašei fool.gif

Aš manau, kad tu susivokei jau svarbiausius dalykus. Svarbiausia likti savimi, gyventi savo gyvenimą ir į draugą žiūrėti ne kaip į tavo nuosavybę, o kaip į atskirą asmenybę, su savo norais, pomėgiais, požiūriu ir pan. Svarbiausia pasistengti žmogų pažinti ir suprasti, kaip jis rodo jausmus ar koks jo gyvenimo būdas. Nes lygiai taip pas kaip mes negalvos ir nesielgs nei vienas žmogus. Todėl svarbiausia ir yra priimti ir suprasti kitą žmogų tokį, koks jis yra...

Aš mielai ta tema plačiau pasirašinėčiau.. Bet ne šiandien.. Šiandien man mirtis alyvose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 09 27, 21:09)
Labas vakaras, mergaitės  4u.gif

man iškilo toks klausimas - o kaip jūs įsivaizduojate, kad reikėtų draugauti?
Na pavyzdžiui, aš susipratau, kad labai kreivai suvokiau draugystę, galbūt vaikiškai. Jei pavardinti, tai:
- nuolat kažko reikalaudavau - atrodė, kad jei jau jis mane myli tai turi elgtis taip ir anaip;

oj viska cia zodis i zodi surasei-as irgi taippat elgiausi-kodel as i SM neuzsukau anksciau??? jei tik galeciau dabar viska pakeist..
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 27, 21:24)
oj viska cia zodis i zodi surasei-as irgi taippat elgiausi-kodel as i SM neuzsukau anksciau??? jei tik galeciau dabar viska pakeist..

O aš tai vis užsukdavau į kertelę sielai... bet vis į tas temas kur dainų žodžiai, gražios mintys ir pan... Niekada nerašinėdavau ir niekada neskaičiau jokių temų apie santykius... Net minčių nekilo, kad aš myliu kažkaip ne taip.. tai atrodė tokia ypatinga meilė, kuriai niekas niekada negresia... ech. kvailė fool.gif

powepuff, parašyk tu jam per skype. Bet ne su klausimais "kaip sekasi", o linksmai. Papsakok kokį nuotykį kurį patyrei pastaruoju metu. Papasakok kokią linksmą istoriją. O gal kokį gerą anekdotą pasiųsk. Arba papasakok kokius įspūdžius apie bendrus draugus. Na jei knieti, tai ir rašyk, tik nerodyk, jog kankiniesi. Jie tos kančios nemėgsta. Ir jis tikrai šiuo metu nenori jausti, kad tu eini iš proto dėl meilės jam.
Po tam tikro laiko tokio "draugiško" bendravimo pačiai pradės slūgti noras rašyti dažnai. Nes kol sėdi ir nebendrauji, tavo akyse jis stovi dar tas pats mylintis žmogus, kurį tu kažkada pažinojai. O atsiribojusi nuo jausmų ir bendraudama kaip draugė, gali pažinti jo šaltą ir visai kitokią pusę, kurią pamačiusi, gal net ir noras parašyti praeis...

Nežinau ar aiškiai pasakiau tą ką norėjau pasakyti, bet jei neaiškiai, patikslinsiu kitą dienelę kai būsiu šviesesnio proto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 27, 21:23)
Vakare, perskaičiau ir galvoju ar tai ne mano žodžiai?  doh.gif  lotuliukas.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Viska aiskiai surasei abzoryte. 4u.gif Suprantu ka nori pasakyti, bet as kartu ir bijau, nenoriu paleisti to mylincio zmogaus paveikslo is savo galvos...bijau rasyt, nes bijau, kad neatrasys net i ta mano linksma zinute.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 27, 21:33)
O atsiribojusi nuo jausmų ir bendraudama kaip draugė, gali pažinti jo šaltą ir visai kitokią pusę, kurią pamačiusi, gal net ir noras parašyti praeis..

zinai as ta jo puse pazinau dar budama kartu..maciau dag abejingumo ir saltumo, bet vis tikejau, kad po visu tuo slepiasi karsta sirdis, kad cia tik sunkus laikotarpis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 27, 21:24)

Tu gali, patikėk smile.gif
Tik žinai kas keista - dažniausiai problemų ieškom ne toje vietoje. Aš pavyzdžiui, jau atrodydavo taip save išanalizavau ir jau geriau kaip ir neįmanoma elgtis - dabar jo eilė. Ir visgi dabar manau, kad visai ne - iš savo pusės padariau tik tiek, kad sąžinė rami būtų, o reikalauti taip ir nenustojau.

Pats geriausias dalykas koks man dabar nutiko - tai supratau kad galiu valdyti savo emocijas. thumbup.gif O jos man visada ir pakišdavo koją. VISADA, ir labai daug kur, ne tik asmeniniuose santykiuose.

Labai noreciau papasakot ta jausmą, kad galėtum išbandyti, tik nežinau kaip biggrin.gif
Žinai, kai būna liūdna, tai dažniausiai pradedi prisimint visokius dalykus, kurie tik dar labiau liūdina. O tuo momentu, kai atrodo jau tas liūdesys sumažejo - tai lyg išsigąsti kad kaip čia dabar nebeliūdesiu, ir vėl įsitrauki į liūdesį. Tai va jei pagauti tą momentą, ir neleisti pačiai sau sukelti liūdesį.... Aš taikau gilų kvėpavimą, aš dar tik pradinukas šitoj vietoj, bet - kaip tai faina thumbup.gif

Ir taip, pasirodo, su dauguma emocijų. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakarė23: 27 rugsėjo 2007 - 20:52
Sveikos mergaites smile.gif Ir vel pilnos energijos vakarojimui smile.gif
Abzoryte, kaip tu atsilaikai po anos nakties,kad dar cia esi??
powerpuff, ar pakalbinai Skype ji??
As prapliurpiau telefonu pora valandu, dabar Skype supykdziau pusseseres dukra, noredama paauglei duoti graziu patarimu kaip drauge, o patapau priese didziausia verysad.gif Vaje vaje.....maniau,kad sugebesiu kai ka pakeist,bent jau,kad kazkiek suprastu, o gavosi atvirksciai verysad.gif Ir pikta, ir liudna, kai zmogiukas visai nebrangina mamos,kuri silpnos sveikatos verysad.gif (Cia as ne i tema )
Atsakyti
labas, abzoryte smile.gif
kolega.. taip pat. šiandien praeidamas pro mano darbo vietą net nepažvelgė į mano pusę... o tai reiškia, kad nieko nebus, nepatinku. na, ir tegu... ilgai laukus dar palauksiu...
Atsakyti
Dxija-nekalbinau, o va katik jis atsijunge-nu ir gerai, maziau sau galva kvarsinsiu..nors ka as cia bandau apgauti-visos mintys tik apie rytoju sukasi..Kaip tavo nuotaika?
Papildyta:
Oj mergytes-JIS man katik skambino!!! Nu nieko aisku ypatingo nesake-atejo kazkoks registrutas laiskas mano tevui jo adresu-nesamone kazkokia-isvis paskutiniu metu kazkokios keistybes dedasi-uzvakar jam i skaipa skambino mano mamos drauge, kuri nemoka skype naudotis-pas ja velnias zino is kur jo kontaktai atsirado ir ji netycia paspaude call mygtuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
ir dar paklause ar ziuriu dabar siariala toki, kur kartu visada ziuredavom, papasakojo apie darba..nu zodziu visai normaliai pasnekejom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 27, 22:09)
Dxija-nekalbinau, o va katik jis atsijunge-nu ir gerai, maziau sau galva kvarsinsiu..nors ka as cia bandau apgauti-visos mintys tik apie rytoju sukasi..Kaip tavo nuotaika?

Per tv kazkoki faina filma rodo su S.Bulock. Net nezinau kada pradejo ir kiek jau parode ir kas per filmas nezinau g.gif Apie meile, apie kara.....atrodo fainas, ale gal jau pabaiga. Man taip buna,kad isijungiu pabaiga smile.gif
As dziaugiuosi,kad ryt penktadienis, ale paskutine menesio diena,tai bus neliudna doh.gif O vakare i teatra dramos einu, geda, blush2.gif bet nezinau koks spektaklis doh.gif Giminiu suvaziavimas bus teatre smile.gif Atvaziuoja is kito miesto ir man bilieta nupirko, tai teks dalyvaut,nors as kauno dramos nesu megeja.
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 27, 22:17)
Papildyta:
Oj mergytes-JIS man katik skambino!!! Nu nieko aisku ypatingo nesake-atejo kazkoks registrutas laiskas mano tevui jo adresu-nesamone kazkokia-isvis paskutiniu metu kazkokios keistybes dedasi-uzvakar jam i skaipa skambino mano mamos drauge, kuri nemoka skype naudotis-pas ja velnias zino is kur jo kontaktai atsirado ir ji netycia paspaude call mygtuka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
ir dar paklause ar ziuriu dabar siariala toki, kur kartu visada ziuredavom, papasakojo apie darba..nu zodziu visai normaliai pasnekejom blush2.gif

na tipiskas vyras, mandagus skambutis su reikalu. Oi mergyt, tu linksma, o tai tik mandagus skambutis, kur buvo reikalas.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Prie naktinespamainos prisijungiau mirksiukas.gif
Nebus mano pasimatymo..nes tyngiu laukti biggrin.gif Jaunuolis dar i siaulius p odarbo isvaziavo su reikalais doh.gif Parasiau ka tik kad nebelauksiu jo, einu miegot ax.gif ax.gif

Labanaktis ir jums!!! 4u.gif

Atsakyti
Sveikute Vilte 4u.gif
teisingai-ner cia ko-geriau vykdyk punktus ir issimiegok kaip reikiant thumbup.gif as irgi ne uz ilgo miegelio keliausiu jau-akys merkiasi tongue.gif
Atsakyti