Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaujam drauge?

QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2011 02 24, 18:31)
Gal atsiras norinciu keliauti geguzes 9-23 dienomis is Kauno i Koso sala? ( Graikija )

Mes planuojame, bet ne gegužę, o liepos ar rugpjūčio viduryje, pasiilgom šilumos biggrin.gif .
Nakvynės ieškosime savarankiškai; gal yra norinti prisijungti šeimynėlė ? Mes dviese su dviem vaikais, 4 ir 8 metų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 25 vasario 2011 - 11:27
Sveiki,

gal atsirastų norinčių prisijungti prie Route 66 keliones ?
planuojame išvykti 2011 gegužę.
jeigu susidomėjote, rašykit arka@delfi.lt dėl smulkesnės informacijos.
Atsakyti
Labas, gal kuri nors noretu balandzio menesi pailseti Turkijoje?
MB atsisako keliauti, o as taip noriu smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas norite kartu suorganizuoti kelionę į pvz Graikijos salą - atskiristi, išsinuožmoti kokį mašiniuką ir apkeliati salą, suplanuotume maršrutą, optimalius viešbutukus ir kelionę ? smile.gif
Kartą su kompanijs esame taip apvažiavę Kretos salą, labai geri įspūdžiai, gal kas mąstote ką nors panašaus ? ax.gif
Atsakyti
Ieskau kas noretu skristi kartu i Egipta su mano drauge ir jos berniuku beveik 4-iu metuku jau.
balandzio 7,9,arba 14 dienomis.
Tinka vienisa mergina, ar mamyte su vaikuciu, ar gal kurios is Jusu mama ar anyta noretu skristi. Bet kas, kas irgi neranda kompanijos.
TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK penkiu zvaigzduciu viesbutis. Tik dabar kol kas nemaza kaina i ji, bet gal dar ismes kokia akcija ax.gif Viesbutis pagal atsiliepimus turetu buti labai neblogas biggrin.gif
pazadejo vienas vyrukas, kuris cia visoms padeda keliones organizuoti , pasiulyti geriausia kaina biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai norėčiau rasti kompanijoną [-nę] kelionei į Kubą. Bendrą laiką ir visą kitą visada galima suderinti, svarbiausia- noras ir galimybės. Vis nerandu, o viena keliauti į komunistinę šalį nedrįstu...
Atsakyti
Man įdomu, ar jau kam nors pavyko susirasti bendrakeleivių iš šio forumo? Aš taip pat norėčiau šiais metais pakeliauti, bet nesu tikra ar turėsiu su kuo.. Gal atsirastų bendraminčių? smile.gif Tik tiek, kad prieš keliaujant norėtųsi susipažinti, pabendrauti dar Lietuvoje wink.gif
Atsakyti
Nežinau, bet man atrodo, kad tikslinga būtų nurodyti savo amžių, nes panašaus amžiaus žmonėms keliauti yra paprasčiau..Žinoma, čia ne taisyklė, bet mano nuomonė tokia
Atsakyti
Kazkaip esu bandzius cia skelbti, bet deja nepavyko... Blogai matyt tariausi. Siaip noretusi vel paplanuot kazka...bet ypatingai nesijaudinu, jei tenka keliauti vienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana @ 2011 03 13, 22:46)
Kazkaip esu bandzius cia skelbti, bet deja nepavyko... Blogai matyt tariausi. Siaip noretusi vel paplanuot kazka...bet ypatingai nesijaudinu, jei tenka keliauti vienai  smile.gif

Na gal ne blogai tareisi, gal tuo metu tikrai niekas negali...Gal labai ekstremaliai keliauji? smile.gif
Aš kažkada rašiau ,kad į valstijas traukčiau, tai irgi nieko neprisišaukiau... bigsmile.gif

Dar rašyk ir tikrai pavyks!
Atsakyti
Ieškau kompanijono, kaip rašiau į Kubą vasarai ar vėliau, o balandį norėčiau keturiom-septyniom dienelėm kur palėkt. Siūlykit:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannila: 14 kovo 2011 - 19:29
Gal kas noretu kartu i Dubaju savaitei balandzio gale/geguzes men? 4u.gif

23 metu mergina.
Atsakyti