Sausio mėn. 24 d. 1 val.,iš Palangos,Kretingos,Klaipėdos važiuojam į
Rygos oro uostą ir atgal.
Arba ieškome kas galėtų mus nuvežti į Rygą.
Detales derinkime per AŽ
Labas vakaras,
nusprendziau, kad ir as jau noreciau siek tiek atsipust ir pailset kokioj nors kelionej..deja, visi arba jau atostogavo, arba negali pasiimt dabar atostogu... o as jau kaip ir atostogauju nuo kitos savaites vidurio tris savaites, tai labai noreciau, kad atsirastu kas nors galintis ir norintis siuo laikotarpiu kur nors pailseti drauge
nusprendziau, kad ir as jau noreciau siek tiek atsipust ir pailset kokioj nors kelionej..deja, visi arba jau atostogavo, arba negali pasiimt dabar atostogu... o as jau kaip ir atostogauju nuo kitos savaites vidurio tris savaites, tai labai noreciau, kad atsirastu kas nors galintis ir norintis siuo laikotarpiu kur nors pailseti drauge

Gal kas planuojat liepos mėnesį vykti į Paryžių? Žadam bandyti gauti pigius bileitus per ryanair ir susirasti pigų hosteliuką? Gal yra norinčių prisidėti?

ieškau keliaujančių į Berlyną vasario 18-20 dienomis, galima būtų kartu išsinuomoti butuką, tai atsieitų pigiau negu hostelis ir būtų žymiai patogiau

Labas
O aš ieškau kompanjonės į Sankt Paterburgą. Planuoju savarankišką kelionę , ne per agentūrą , galbūt birželio arba liepos mėnesiais. Esu iš Šiaulių , 39 metų linksmų plaučių mamukas ( kaip sako mano bachūrai ). Rašykit į až
O aš ieškau kompanjonės į Sankt Paterburgą. Planuoju savarankišką kelionę , ne per agentūrą , galbūt birželio arba liepos mėnesiais. Esu iš Šiaulių , 39 metų linksmų plaučių mamukas ( kaip sako mano bachūrai ). Rašykit į až
Gal kas norėtu balandžio-gegužės mėnesi kartu važiuoti iš Panevežio į Palanga , paskui į Klaipeda? Būtu 2 dienas. Į až

Sveiki,
ieskau partneres kelionei kur nors pavasari
nera labai didelio skirtumo kur, tiesiog noriu isvaziuoti pailseti, o visi draugai dirba ir neturi atostogu.. Labiausiai mane domintu Marokas, Izraelis, Italija, dauguma Azijos saliu... bet esu atvira pasiulymams
man 27, esu visais atzvilgiais normali mergina

nera labai didelio skirtumo kur, tiesiog noriu isvaziuoti pailseti, o visi draugai dirba ir neturi atostogu.. Labiausiai mane domintu Marokas, Izraelis, Italija, dauguma Azijos saliu... bet esu atvira pasiulymams

QUOTE(morkosmorkos @ 2011 01 09, 18:57)
Sveiki,

o pavasari, tai kada tiksliau ir kiek laiko? ir kokia mazdaug kelione isivaizduojat - savo jegom organizuot/per kokia agentura, daugiau ilsetis/daugiau aktyvaus poilsio? koks mazdaug biudzetas?

Gal kurios nors mamytė, vyresnio amžiaus (~60 m.) moteriškė, pasiilgusi kelionių?
Ieškau bendrakeleivės savo mamai, ji labai norėtų sausio ar vasario mėnesiais nuvykti į Tenerifę ar kitus šiltus kraštus..
Susidomėjusius prašau susipažinimo laiškus siųsti į AŽ, o toliau perduosim kontaktus tiesioginiams žmonėms

Laba,galėtumėt ir nuorodą nukopijuot

Sveikos! Kvieciu keliauti drauge i Turkija balandzio menesi
Keliautume i Alanijos kurorta, viesbuti rinktumes Kleopatros papludimyje - smulkaus smeliuko
Reiktu paskubeti uzsisakyti kelione, kadangi Novature neblogi pasiulymai perkant sausio menesi (kaina butu 1300-1500 su viskas iskaiciuota). Trukme 7 arba 9 naktys. Keliausiu antra karta, miesteli gan neblogai zinau. Palikau ten savo sirdi ir siais metais noriu ja susigrazinti
Jei yra susidomejusiu - rasykit. Juk kartu keliauti ne tik pigiau, bet ir smagiau!

Jei yra susidomejusiu - rasykit. Juk kartu keliauti ne tik pigiau, bet ir smagiau!