QUOTE(abiga @ 2012 02 29, 19:08)
Kroatija - Slovenija, 7 d? Važiuosiu į tą pačią, jei grupė susirinks, tik birželį
Ne, tik Kroatija ir 8 dienos
sveikos merginos, parduodu KELIALAPI I LATVIJOS VIEŽBUTI SIGULDOJE, su sampanau i kambari, valnada pirtyse ir basene, viezbucio kambarys dvivietis, PARDUODU UŽ PUSE KAINOS,(65lt) nes deje atsirado trugdziu ir negaliu vaziuoti , o labai faina kelione nusimate
issamesnte informacija cia http://grupinis.lt/k...ldoje-latvijoje kuponas galioje iki balandzio 1d. jei domina rasykit gabija.obelienyte@gmail.com

Ieškom bendrakeleivių su mašina rugpjūčio mėnesiui, konrkečiau - nuo rugjpūčio 12 d. ir vėliau (turim tris savaites atostogų, galėtume pasiderinti, jei ką).
Su savo mašina galvojam važiuoti arba į Kroatiją, arba į Krymą, mes - du suaugę, du vaikai, devynių ir penkių metų.
Kadangi kelionė į Krymą būtų tam tikras ekstrymas, vieniems nejauku važiuoti (būtent, pati kelionė, atostogos galėtų būti ir atskiros, nebent interesai sutaptų).
Su savo mašina galvojam važiuoti arba į Kroatiją, arba į Krymą, mes - du suaugę, du vaikai, devynių ir penkių metų.
Kadangi kelionė į Krymą būtų tam tikras ekstrymas, vieniems nejauku važiuoti (būtent, pati kelionė, atostogos galėtų būti ir atskiros, nebent interesai sutaptų).
QUOTE(mistico @ 2012 03 02, 00:33)
Kada tiksliau vasara? kiek laiko turktu kelione? (apytikriai)
ir keliese?
QUOTE(QuietProphetess @ 2012 03 05, 20:56)
as irgi susidomejau. gal galima placiau?
Gal kas norėtų su manimi į kelionę į gėlių paradą Olandijoje balandžio 18d.?
Labai noriu išvykti į kelionę Praha - Viena - Budapeštas 5d./3n., kaina tik 467lt birželio 6-10 dienomis...Deja, eilinįkart nerandu su kuo. Gal kuri norėtų palaikyt man kompaniją? Nes vienišiams kelionė išbrangsta nevaikiškai. Esu nekonfliktiška ir prisitaikanti...Kelionę organizuoja Grūda. Galvokit greit, nes kelionė tuoj pabrangs...

QUOTE(builis @ 2012 03 09, 10:27)
Labai noriu išvykti į kelionę Praha - Viena - Budapeštas 5d./3n., kaina tik 467lt birželio 6-10 dienomis...Deja, eilinįkart nerandu su kuo. Gal kuri norėtų palaikyt man kompaniją? Nes vienišiams kelionė išbrangsta nevaikiškai. Esu nekonfliktiška ir prisitaikanti...Kelionę organizuoja Grūda. Galvokit greit, nes kelionė tuoj pabrangs... 

Mielai padėčiau, aš taip pat keliausiu viena, bet jau esu užsisakiusi kelionę į Italiją gegužės 26-birželio 4 d. taip pat per Grūdą, todėl šį kartą padėti negalėsiu.Bet Grūda pati suranda pakeleivį, juk keliaujančių po vieną atsiranda ir jie suporuoja į kambarius.Taip kad nenusimink, tikiuosi gausi draugę.Aš taip pat galvoju, kad pasiūlys, nes žadėjo. Jokių reikalavimų draugei nekeliu, moku prisitaikyti prie bet ko, juk čia neamžinas gyvenimas, o tik kelionės kelios dienos.