Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaujam drauge?

Sveiki, gal ka domintu kelione nuo kovo menesio vidurio ar pabaigos? svarbu gryzimas iki balandzio 7d. Domina visos salys, ne tik Europos, bet ir tolimesni krastai - Pietu Amerika ar Azija (Sri Lanka, Indija) ir pan. Fainiausia butu ten, kur silta:) Nesvarbu ar berniukai, ar mergaites, galiu keliauti su betkuo:) man 26 metai
Atsakyti
Sveikos(i). Paskaitinėjau šią temutę ir kaip matau vienos bijote keliauti autobusais. O aš jau keletą metų keliauju su Novaturu viena, bet niekada nemoku už vienvietį kambarį. Ir man kažkaip sekas su kaimynėmis. Pernai važiavau į Ispaniją 14 d. o šalia manęs sėdėjo ir nakvodavom viename kambaryje su fainiausia senjora, kuri man galėtų būti močiute. Na biški knarkdavo naktimis, biški lėtesnė kopiant i kalniuką, bet juk tik 14 dienų smile.gif O kai pagalvoji-ir aš pati ne dovanėlė esu:) Taip, kad tikrai nebijokite, juk aplink žmonės smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Rozeta @ 2012 03 11, 19:21)
Sveikos(i). Paskaitinėjau šią temutę ir kaip matau vienos bijote keliauti autobusais. O aš jau keletą metų keliauju su Novaturu viena, bet niekada nemoku už vienvietį kambarį. Ir man kažkaip sekas su kaimynėmis. Pernai važiavau į Ispaniją 14 d. o šalia manęs sėdėjo ir nakvodavom viename kambaryje su fainiausia senjora, kuri man galėtų būti močiute. Na biški knarkdavo naktimis, biški lėtesnė kopiant i kalniuką, bet juk tik 14 dienų smile.gif O kai pagalvoji-ir aš pati ne dovanėlė esu:) Taip, kad tikrai nebijokite, juk aplink žmonės smile.gif))

Tai va,ir aš neseniai tapau senjore. Pirmus metus keliausiu viena, tai po šito strapsnio drasiau pasidarė.Tikiuosi gauti kaimynę, nesvarbu kokią, nes aš niekada niekur "nesišakoju", o juk kelionės dienų tiek nedaug - tik 10. O dėl knarkimo, tai ir jauni gana garsiai užknarkia, o jei labai baisu, galima įsidėti ausų kamštukus. Ir "plečkutę" visada turiu draugėm pavaišinti. O kojos dar neša gana greitai - aplenkiu net kai kuriuos jaunus. Gal norit palaikyti kompaniją?
Atsakyti
Mane domina SAVAITGALIAI EUROPOS MIESTUOSE. Roma, Venecija, Paryžius, Milanas - ne taip svarbu, tiesios noriu ištrūkt savaitgaliui ( ilgiaus neišeina). Ieškau kompanionės 4u.gif ( nežinau, amžius ar čia vaidina kokią rolę, bet man per 30) .
A, beje, laikas irgi ner labai svarbus - kovą gal nelabai, nes vėsoka, bet kai jau ims šildyti, tai tiks bet kuris savaitgalis !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostra: 15 kovo 2012 - 10:55
[quote=Rozeta,2012 03 11, 20:21]
Sveikos(i). Paskaitinėjau šią temutę ir kaip matau vienos bijote keliauti autobusais.

Ir kur čia taip pamatėte tą bijojimą keliaut vienoms? g.gif Apie tai niekas nei šnekėjo , nei rašė . Visi sutinka , kad su pakeleiviu kur kas smagiau negu vienam. Tik tiek.

Atsakyti
Ieskau kompanjones kelionei liepos pradzioje.. 7-10 dienu.. Gali buti turkija.. Kreta.. Ispanija.Tiesio.g noriu smile.gif poilsio saules ir papludimio..
Atsakyti
Ieskau kompanjones i anglu kalbos stovykla vasara Maltoje (gali buti ir kita salis). Mano tikslas - "pralauzti "anglu klb angliskai kalbancioje aplinkoje ir tuo paciu pailseti. smile.gif Siulykit variantus kas kokius turite, prisitaikyciau, prisijunciau, jei jau jusu daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

ieskom ompanijos(pakeleiviu) birzelio men. i turkija:) gal kas kartu,nes dviese ne taip linksma kaip su kompanija:)kelione planuojam birzelio 24d.-27d. isvykimas:))
gal kas kartu? geriausia kad pora butu rusakalbe:)
Atsakyti
Sveiki,
mes dviese 06.26-07.04 naršysim Gruzijos pakalnes ir užkampius. Jei kas norės kurią nors šalies dalį įveikti susikooperavus parašykit AŽ.
Atsakyti
50 m. moteris ieško kompanjonės kelionei į Graikiją liepos 20-27 dienomis. (kelionė išpirkta jau, iki savaitės pabaigos reikia užregistruoti)
Dėl tikslesnės informacijos až smile.gif
Atsakyti
Gal atsirastų norinčių palaikyt kompaniją kelionėj liepos 14-22 dienomis į Kroatiją?
Kelionę organizuoja Topturas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LTL8787: 29 kovo 2012 - 11:31
Sveiki, gal kas vaziuoja is Varsuvos i Lietuva (Vilniu) balandzio 7d nuo 21val ir galetu paimti 2 pakeleivius. Uz kelione susimoketume.
Atsakyti