Sveiki, gal ka domintu kelione nuo kovo menesio vidurio ar pabaigos? svarbu gryzimas iki balandzio 7d. Domina visos salys, ne tik Europos, bet ir tolimesni krastai - Pietu Amerika ar Azija (Sri Lanka, Indija) ir pan. Fainiausia butu ten, kur silta:) Nesvarbu ar berniukai, ar mergaites, galiu keliauti su betkuo:) man 26 metai
Sveikos(i). Paskaitinėjau šią temutę ir kaip matau vienos bijote keliauti autobusais. O aš jau keletą metų keliauju su Novaturu viena, bet niekada nemoku už vienvietį kambarį. Ir man kažkaip sekas su kaimynėmis. Pernai važiavau į Ispaniją 14 d. o šalia manęs sėdėjo ir nakvodavom viename kambaryje su fainiausia senjora, kuri man galėtų būti močiute. Na biški knarkdavo naktimis, biški lėtesnė kopiant i kalniuką, bet juk tik 14 dienų
O kai pagalvoji-ir aš pati ne dovanėlė esu:) Taip, kad tikrai nebijokite, juk aplink žmonės
))

QUOTE(Rozeta @ 2012 03 11, 19:21)
Sveikos(i). Paskaitinėjau šią temutę ir kaip matau vienos bijote keliauti autobusais. O aš jau keletą metų keliauju su Novaturu viena, bet niekada nemoku už vienvietį kambarį. Ir man kažkaip sekas su kaimynėmis. Pernai važiavau į Ispaniją 14 d. o šalia manęs sėdėjo ir nakvodavom viename kambaryje su fainiausia senjora, kuri man galėtų būti močiute. Na biški knarkdavo naktimis, biški lėtesnė kopiant i kalniuką, bet juk tik 14 dienų
O kai pagalvoji-ir aš pati ne dovanėlė esu:) Taip, kad tikrai nebijokite, juk aplink žmonės
))

Tai va,ir aš neseniai tapau senjore. Pirmus metus keliausiu viena, tai po šito strapsnio drasiau pasidarė.Tikiuosi gauti kaimynę, nesvarbu kokią, nes aš niekada niekur "nesišakoju", o juk kelionės dienų tiek nedaug - tik 10. O dėl knarkimo, tai ir jauni gana garsiai užknarkia, o jei labai baisu, galima įsidėti ausų kamštukus. Ir "plečkutę" visada turiu draugėm pavaišinti. O kojos dar neša gana greitai - aplenkiu net kai kuriuos jaunus. Gal norit palaikyti kompaniją?
Mane domina SAVAITGALIAI EUROPOS MIESTUOSE. Roma, Venecija, Paryžius, Milanas - ne taip svarbu, tiesios noriu ištrūkt savaitgaliui ( ilgiaus neišeina). Ieškau kompanionės
( nežinau, amžius ar čia vaidina kokią rolę, bet man per 30) .
A, beje, laikas irgi ner labai svarbus - kovą gal nelabai, nes vėsoka, bet kai jau ims šildyti, tai tiks bet kuris savaitgalis !

A, beje, laikas irgi ner labai svarbus - kovą gal nelabai, nes vėsoka, bet kai jau ims šildyti, tai tiks bet kuris savaitgalis !
[quote=Rozeta,2012 03 11, 20:21]
Sveikos(i). Paskaitinėjau šią temutę ir kaip matau vienos bijote keliauti autobusais.
Ir kur čia taip pamatėte tą bijojimą keliaut vienoms?
Apie tai niekas nei šnekėjo , nei rašė . Visi sutinka , kad su pakeleiviu kur kas smagiau negu vienam. Tik tiek.
Sveikos(i). Paskaitinėjau šią temutę ir kaip matau vienos bijote keliauti autobusais.
Ir kur čia taip pamatėte tą bijojimą keliaut vienoms?

Ieskau kompanjones kelionei liepos pradzioje.. 7-10 dienu.. Gali buti turkija.. Kreta.. Ispanija.Tiesio.g noriu
poilsio saules ir papludimio..

Ieskau kompanjones i anglu kalbos stovykla vasara Maltoje (gali buti ir kita salis). Mano tikslas - "pralauzti "anglu klb angliskai kalbancioje aplinkoje ir tuo paciu pailseti.
Siulykit variantus kas kokius turite, prisitaikyciau, prisijunciau, jei jau jusu daugiau

Gal atsirastų norinčių palaikyt kompaniją kelionėj liepos 14-22 dienomis į Kroatiją?
Kelionę organizuoja Topturas.
Kelionę organizuoja Topturas.
Sveiki, gal kas vaziuoja is Varsuvos i Lietuva (Vilniu) balandzio 7d nuo 21val ir galetu paimti 2 pakeleivius. Uz kelione susimoketume.