Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaujam drauge?

as irgi noriu ten kur gera ir silta, noreciau skristi birzelio pabaigoje i kokia Turkija, gal kas noretu kartu, nes kaip tycia neturiu su ko, o atostogos paimtos.
Papildyta:
QUOTE(Atenyte @ 2012 04 26, 21:33)
Ieskau norinciu kartu vykti i Indija. Spalio menesi 2 savaitem. Karta jau buvau - noriu vel  ax.gif
Rasykit i AZ

kokia kaina keliones i Indija?
Atsakyti
sveikos...gal yra norinciu keliaut su vaikais po Lietuva......nesvarbu kur ...galim prie ezero , prie idomiu vietu .Bet as neturiu masinos ir esu is Siauliu.... smile.gif Gal yra mamyciu norinciu pakeliaut vasara su vaikais....
Atsakyti
QUOTE(Sonica @ 2012 04 27, 13:28)
Sveikos,

Gal yra norinciu merginu geguzes menesi arba birzelio pradzioje vykti pailseti, kryptis nesvarbu, ten kur silta ir gera nuotaika smile.gif
Nesinori man vienai smile.gif

Rasykit i a.z.

O birželio pabaigoje?
Atsakyti
Sveika,

Birzelio pabaigoje man jau per velu smile.gif
Galiu geguze bet kada smile.gif

Gal yra norinciu kur silta geguzes menesi smile.gif

Rasykit smile.gif
Atsakyti
Sveikos moterys smile.gif

05 18 planuoju kelione i Maroka, man 38m, ieskau bendrakeleives. Vaziuojant vienai tenka moketi dvigubai uz kambari. Lauksiu zinuciu i az smile.gif
Atsakyti
Sveiki
Suplanavom kelionę su šeima į Ispanija-Alicante iš Kauno liepos 9-19d. gal tokiu pačiu laiku dar kas keliauja biggrin.gif juk biggrin.gif kartu smagiau lotuliukas.gif į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Antonina @ 2012 05 11, 16:03)
Sveiki
Suplanavom kelionę su šeima  į Ispanija-Alicante iš Kauno liepos 9-19d. gal tokiu pačiu laiku dar kas keliauja biggrin.gif  juk biggrin.gif  kartu smagiau lotuliukas.gif į až mirksiukas.gif

kokia kiana? g.gif
Atsakyti
QUOTE(edelveise @ 2012 05 11, 20:03)
kokia kiana?  g.gif

na mes pirkome prieš 4 mėn. tai gavosi apie 6000 lt
Atsakyti
QUOTE(Amber 333 @ 2012 05 11, 10:30)
sveikos...gal yra norinciu keliaut su vaikais po Lietuva......nesvarbu kur ...galim prie ezero , prie idomiu vietu .Bet as neturiu masinos ir esu is Siauliu.... smile.gif Gal yra mamyciu norinciu pakeliaut vasara su vaikais....

o kokia transporto priemone keliauti žadate...autobusu,autostopu,dviračiais,pesčiomis,traukiniais ir kt....?
Atsakyti
Planuojame su 11 metų dukra ir 7 mėn sūneliu pailsėti, gal yra norinčių prisijungti su panašaus amžiaus vaikais? Laikas ir kryptis nėra svarbu.
Atsakyti
QUOTE(tikra smalsuole @ 2012 05 10, 22:36)
as irgi noriu ten kur gera ir silta, noreciau skristi birzelio pabaigoje i kokia Turkija, gal kas noretu kartu, nes kaip tycia neturiu su ko, o atostogos paimtos.
Papildyta:
kokia kaina keliones i Indija?

skrydzio pirmyn-atgal kaina 400-500 euru. Bet as skrendu is Austrijoj arba Vokietijos. Skrendant is Lietuvos turetu buti brangiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2012 05 16, 10:41)
skrydzio pirmyn-atgal kaina 400-500 euru. Bet as skrendu is Austrijoj arba Vokietijos. Skrendant is Lietuvos turetu buti brangiau  g.gif

As labai noriu, galiu skristi ir is Vokietijos ir is Austrijos, kiek laiko trunka kelione?
Atsakyti