QUOTE(tikra smalsuole @ 2012 05 16, 15:03)
As labai noriu, galiu skristi ir is Vokietijos ir is Austrijos, kiek laiko trunka kelione?
priklauso koki bilieta nusiperki (tiesioginis skrydis, 1 ar 2 persedimai) ir kokie tarpai tarp skrydziu. Jei tiesioginis skrydis, tai uztrunka 8-9 val., jei neklystu

QUOTE(Atenyte @ 2012 05 20, 18:25)
priklauso koki bilieta nusiperki (tiesioginis skrydis, 1 ar 2 persedimai) ir kokie tarpai tarp skrydziu. Jei tiesioginis skrydis, tai uztrunka 8-9 val., jei neklystu 

O Tu kaip skristum?
QUOTE(tikra smalsuole @ 2012 05 20, 21:32)
O Tu kaip skristum?
As esu suinteresuota nuskristi kuo pigiau
QUOTE(Sonica @ 2012 05 21, 12:36)
Sveikos,
Gal yra norinčių merginų su manim į Turkiją ar į kitą šiltą šalį dar gegužės mėnesį?
Poilsis, įdegis ir gera nuotaika garantuota
Rašykit į až
Gal yra norinčių merginų su manim į Turkiją ar į kitą šiltą šalį dar gegužės mėnesį?
Poilsis, įdegis ir gera nuotaika garantuota

Rašykit į až

Gal birželi???

QUOTE(tikra smalsuole @ 2012 05 21, 15:39)
O kada birželį? Birželio 9 turiu būti LT

Todėl man geriau dar gegužę suspėti

QUOTE(Sonica @ 2012 05 22, 17:33)
aš birželio pradžioje turiu buti LT, tik birželio pabaigoje galiu skristi už LT ribu

sveiki, esu 24 m. mergina ir ieskau kompanijos kartu pakeliaut. Gal kas nori liepos 1-16 d. kur nukeliaut? Domintu italija, kroatija, portugalija, prancuzija, zodziu beveik visos salys isskyrus musulmoniskus kurortus:)
Sveiki,
esu 23 m. mergina, pavyko rasti labai nebloga varianta kelionei i Vokietija (i abi puses apie 50 lt). Kadangi nieks is pazistamu nebus laisvas man tinkamu laiku tai ieskaau kompanijos cia.Man tinkamiausios datos butu liepos pabaiga. Tai butu pazitine kelione.
Lauksiu susidomejusiu zmoniu zinuciu:)
esu 23 m. mergina, pavyko rasti labai nebloga varianta kelionei i Vokietija (i abi puses apie 50 lt). Kadangi nieks is pazistamu nebus laisvas man tinkamu laiku tai ieskaau kompanijos cia.Man tinkamiausios datos butu liepos pabaiga. Tai butu pazitine kelione.
Lauksiu susidomejusiu zmoniu zinuciu:)