Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaujam drauge?

Ieškau bendrakeleivių, norinčiu kartu birželio pirmomis dienomis nuo 06.03-04 d., vykti į Ispaniją Malagą, per Varšuvą savaitei)). Laukiu žinučių į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(tikra smalsuole @ 2012 05 16, 15:03)
As labai noriu, galiu skristi ir is Vokietijos ir is Austrijos, kiek laiko trunka kelione?

priklauso koki bilieta nusiperki (tiesioginis skrydis, 1 ar 2 persedimai) ir kokie tarpai tarp skrydziu. Jei tiesioginis skrydis, tai uztrunka 8-9 val., jei neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2012 05 20, 18:25)
priklauso koki bilieta nusiperki (tiesioginis skrydis, 1 ar 2 persedimai) ir kokie tarpai tarp skrydziu. Jei tiesioginis skrydis, tai uztrunka 8-9 val., jei neklystu  g.gif

O Tu kaip skristum?
Atsakyti
Ieškau bendrakeleivės/ bendrakeleivio kelionei į Tunisą rugsėjo mėnesį. Man 20m., mergina. Jei turi panašių planų rašyk man į paštą mardeamar3@gmail.com
Atsakyti
Sveikos,

Gal yra norinčių merginų su manim į Turkiją ar į kitą šiltą šalį dar gegužės mėnesį?
Poilsis, įdegis ir gera nuotaika garantuota smile.gif

Rašykit į až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikra smalsuole @ 2012 05 20, 21:32)
O Tu kaip skristum?

As esu suinteresuota nuskristi kuo pigiau
Atsakyti
QUOTE(Sonica @ 2012 05 21, 12:36)
Sveikos,

Gal yra norinčių merginų su manim į Turkiją ar į kitą šiltą šalį dar gegužės mėnesį?
Poilsis, įdegis ir gera nuotaika garantuota smile.gif

Rašykit į až smile.gif

Gal birželi??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikra smalsuole @ 2012 05 21, 15:39)
Gal birželi??? mirksiukas.gif

O kada birželį? Birželio 9 turiu būti LT smile.gif
Todėl man geriau dar gegužę suspėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonica @ 2012 05 22, 17:33)
O kada birželį? Birželio 9 turiu būti LT smile.gif
Todėl man geriau dar gegužę suspėti smile.gif

aš birželio pradžioje turiu buti LT, tik birželio pabaigoje galiu skristi už LT ribu smile.gif
Atsakyti
sveiki, esu 24 m. mergina ir ieskau kompanijos kartu pakeliaut. Gal kas nori liepos 1-16 d. kur nukeliaut? Domintu italija, kroatija, portugalija, prancuzija, zodziu beveik visos salys isskyrus musulmoniskus kurortus:)
Atsakyti
Sveiki,
esu 23 m. mergina, pavyko rasti labai nebloga varianta kelionei i Vokietija (i abi puses apie 50 lt). Kadangi nieks is pazistamu nebus laisvas man tinkamu laiku tai ieskaau kompanijos cia.Man tinkamiausios datos butu liepos pabaiga. Tai butu pazitine kelione.
Lauksiu susidomejusiu zmoniu zinuciu:)
Atsakyti
Vis dar dairomės kompanijos kelionei į Krymą rugpjūčio 15-28 d. (grįžimo laikas kol kas tvirtai nefiksuotas, bet rugsėjo 1d. jau turim būti namuose). Kartu kelionėje būtų smagiau, o jei sutaptų interesai , ir vietoje galėtume į kokias ekskursijas nuvažiuot..

Mes - šeima su dviem atžalom.
Atsakyti