Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaujam drauge?

Sveiki.
aš irgi nupirkau kelionę, bet dabar labiau pergyvenu dėl to, kad nerandu su kjuo vaziuoti tai yra kompanijos birželiomėnesiu, o bilietus šiaip birželiui galima rasiti į abi puses iš Rygos iki 500 lt; tik trūksta kompanijos. prašoim atsiliepti. Mano telefonas 861289191;
Atsakyti
Sveiki,

taip jau nutiko, kad siemet atostogausiu viena su 3,5 metu suneliu; keliaut planuoju liepos men, galvoju apie Kroatija, Bulgarija ar Ispanija- zodziu ten, kur geras oras, bet nebutu neimanomai karsta. Ieskosiu paskutines minutes pasiulymo su AI maitinimu.
Tai tiek planu pirmai pradziai smile.gif Jei atsirastu "vienisa" mamyte su panasaus amziaus vaiku ir su panasiais atostogu planais- mielai lauksiu az ax.gif
Atsakyti
Ieskau drauges pakeliauti po Stambula.Liepa. Ar yra norinciu? yra salygu:)
visi klausimai per AZ
Atsakyti
Gal kas važiuojat su savo auto per ilguosius savaitgalius(Joninių, Mindaugo d) 4 dienoms į Lenkiją, Čekiją, Slovakiją, Ukrainą, ar Vengrijos šiaurinę dalį ir norit atpiginti ar paįvairinti savo kelionę? Paimkit mane(29) su drauge. Mes kaip ir šitas šalis esame išvažinėję, bet norisi kur ištrūkti nebrangiai ir maloniai. Prisidėsim prie kuro. Arba galim važiuoti mūsų benzininiu auto. Žodžiu jei kam pakeliui laukiu až
Atsakyti
Birzelio 8-21 dienomis keliausime po Maroka. Skirisime i Marakesa, o grisime is Feso.
Mes keliausime 3-se (su 12m. dukra, mums kiek virs 30 m)
Mus domina Atlaso kalnai, dykuma. Pakrantes, kurortus paliksime kitam kartui.
jeigu sutampa skrydzio laikas ir planuojate panasu marsruta, bei noretumete dalintis automobilio nuomos, kuro islaidomis - rasykit.

beje, siuo metu Ryanaire vyksta akcija skrydziams.
Atsakyti
Birzelio pabaigoj 06.28-07.04 atostogausiu cool.gif plius Joniniu savaitgalis:)
Liko 1 men. susirasti kas galetu/noretu atostogauti kartu:) dar turim laiko ir susipazint pries kur nors vykstant:)
Kolkas nesu nieko suplanavusi...galiu bet kur ir veikti bet ka:)
Smagu butu prisijungti prie linksmos kompanijos...arba vykti dviese su linksmai nusiteikusia mergina arba simpatisku "berniuku":)
Man 24, nekaprizinga, neburbanti, simpatiska, maloni, draugiska, komunikabili ir pan:)
I az:)arba tel 867150429 Marija
p.s. o gal yra ieskanciu kompanijos savaitgalio kelionems?smile.gif

Atsakyti
sveikos mielosios,
si ketvirtadieni 12:45 skrendu is kauno y (luton'ą), tai darau pirma kartą, taciau neseniai išlydejau sese, todel zinau mazdaug kur kas kaip šypsena bet aisku smagiau butu skristi ne vienai, o bent su viena panele kartu primerkęs akį gal kas išskrendat tokia pat diena ir valanda ir is kauno ? 4u.gif
Atsakyti
Galbūt kas nors birželio 14 dieną skris į Gatwick oro uostą su Ryanair? Norėčiau paprašyti paslaugėlės. Atsilyginčiau. Parašykite per AŽ.. 4u.gif
Atsakyti
gal kas masto apie paskutines minutes kelione i Turkija......ieskau kompanijos 4u.gif
Atsakyti
sveiki,

kadangi jau aptikau tokia tema, tad pasireiksiu ir as smile.gif

nuo 21birzelio atostogauju dvi savaites, todel noreciau kazkur istrukti, kur silta, i pietus(Graikija, Turkija ar kokia kita silta salis). Keliones trukme-iki dvieju savaiciu7-14(per agentura), noriu maksimaliai isnaudoti uztarnautas atostogas=)

Todel kad nebutu taip liudna ir nyku, noreciau kad parasytu paprasta, neisranki, mergina, norinti taip pat keliauti kartu nuo 06-20. Esu paprastas, draugiskas ir sukalbamas berniukas. Todel manau nesunkiai rastume bendra kalba. Laiko susipazinti yra dar nemazai,

maloniai lauksiu,
Egidijus (24)
8677-88963
Atsakyti
Gal kas keliaus ar susigundys keliauti biggrin.gif rugpjucio 13 diena Baltijos kruizu. 3dienos. Talinas-Stokholmas-Ryga. ax.gif
Atsakyti
sweiki ieskoma kompanija vykti i Egipta arba Tunisa artimiausiu metu.
Atsakyti