Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaujam drauge?

Sveiki,

Mano mama ruosiasi vaziuoti i Indija: http://www.amextrave...,1013,1306,1363
Neturi kompanijos kas vaziuotu kartu, jei ka sudomintu rasykit 867018029
Beje, mamai 48 metai, kelione uz tokia kaina galima nusipirkt iki 18 d.
Atsakyti
Sveiki,
Draugė vilnietė (36 m.)komunikabili,linksma ieško bendrakeleivės į Kretą savaitei paskutinės minutės pasiūlymui.Planuotų išvykti 6.23,24 ar 27 d.
Rašyti až,operatyviai perduočiau info 4u.gif
Atsakyti
ieskau kompanijos!!! atostogausiu nuo liepos 11 d. savaite. Tiktu Palanga arba koks pigiai nukautas last minut'as. Neturiu su kuo keliauti, o vienai nesinori. Ieskau linksmos komunikabilios 25-29m. kompaniones smile.gif ax.gif
Atsakyti
Nuo liepos 4 ar biski veliau noreciau vykti su dviem vaikais - 9 mergaite ir beveik 4 metu berniuku i Ventspili. Gal kas noretu kartu, su panasaus amziaus vaikais/vaiku? Rasykit a.z. Man 32 metai. smile.gif

Galimi ir kiti variantai, kaip butu galima idomiai, ne vien sedint vienoj vietoj, praleisti kokia savaite su vaikais (bet Lietuvoj ar nelabai tolimam uzsieny). smile.gif Gal ir kokia seimu stovykla tiktu ar kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 20 birželio 2010 - 17:21
Rugpjucio 14-26(diena i viena puse ar i kita esmes nesudaro) ruosiames keliauti seima 4 asmenys(vaikai 9 ir 14) i Italija daugiau poilsiui nei turistavimui. Keliausim savo auto+namelis priekaba. Jau kelius pramynem, daug zinom, matem, patyrem, labai patiko kelione pernai, nes pailsejom ant juros kranto bei dideliais baseinais uz pakankamai menka suma drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif (4 zmones dviem savaitem tilpom i 4200lt).
Pernai mums truko lietuviu seimos kompanijai blush2.gif Norejosi ir isgerti su kompanija(vynas labai pigus, litras-po eura blush2.gif ), ir pasisneketi, ir apylinkes kartu aplankyti, o vaikams vandens musius sukelti ar tiesiog pazaisti, pakalbeti lietuviskai.

Gal kas norit jungtis i kompanija? 4u.gif Smulkmenas i az 4u.gif
Atsakyti
Nuo rugpjūčio 1 iki 16 d. planuojam savo mašinyte lėkti į Kroatiją, du suaugę su 3.5 metų mergyte ir 7.5 metų bernužėliu. Jei ką, kelionės maršrutą ir šalį galime keisti, tikslas - poilsinė pažintinė, biudžetas ekonominis. Ieškom šeimynėlės kompanijai: vaikams pažaisti, tėveliams pabendrauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 22 birželio 2010 - 18:46
Rugpjucio gale (data dar tikslinama) vyras su masina vaziuoja i Vokietija, iesko pakeleivio (kad butu bent siek tiek pigiau). Jei atsiras ka sudomins rasykit az.
Atsakyti
Liepos 12 - 18 dienomis planuojama kelionė Vilnius --> VENECIJA --> Vilnius wink.gif) Be abejo, su tarpiniais miestais wink.gif))

I E Š K O M E dar 1-2 bendrakeleivių wink.gif))

Platesnė informacija asmeninėmis žinutėmis wink.gif)) Kviečiu prisijungti wink.gif))
Atsakyti
Gal kas vaziuotu liepos 30- 31d.is Londono i Lietuva, ar konkreciai i Siaulius, noreciau parvykti uz pigesne nei veza mikrai kaina...Siulykit... unsure.gif
Atsakyti
Sveiki wink.gif

Esu gana keblioje situacijoje: doh.gif
netiketai gavau atostogas liepos 19 - rugpjucio 1d (take it or leave it) ir laaabai noriu vaziuoti pailseti kur zydra jura ir skaisti saulute, bet deja deja, visi draugai jau suplanave atostogas arba po ju (kas yra labai normalu, skirtingai nei kad mano atvejis)... verysad.gif
ieskau kompaniones/o kelionei i siltus krastus is Londono.
Gyvenu Londone, man 24m., esu linksma ir draugiska panike. ax.gif
Galbut butu kas nors kas noretu prisijungti?
Ruosiuosi uzsisakyti last minute kelione i ES salis (kadangi paso galiojimas pasibaige, laiko prasitesti nera, o su ID kortele tik i ES salis galiu keliauti..) Manau Kipras, Graikija ar Ispanija butu pats tas, bet visa tai galime susitarti ir nuspresti kartu. cool.gif
Pasizvalgiusi po kainytes last minute manau biudzetas butu apie 400 svariuku (all inclusive).
Jeigu kas nors noretu prisijungti, dalintis kambariu, pasilepinti saulute ir kitomis linksmybemis - parasykit - aima0308@gmail.com

Laukiu, iki! mirksiukas.gif
Atsakyti
laba, rugpjucio 10d. keliames su savo masina keltu glorija i kyli , vaziuosim i heides parka , gal kas norit prisijungt ?????????
Atsakyti
sveikučiai wink.gif
liepos 31d. su savo automobiliu (tėvai + aš su draugu) lekiam į Bulgariją. Gal atsiras norinčių iki jos važiuoti kartu? Vis tik vieniems nedrąsu, o jau kai du ekipažai tai vis šis tas, ir pasiplepėti galima ir bėdoj pagelbėti smile.gif Laukiu AŽ arba laiškelio į kucinskaites@yahoo.com wink.gif
Atsakyti