Esu 24 metų mergina. Skubiai ieškau draugės kartu nuvažiuot į Palangą (šią savaite arba sekančios pradžioje)

QUOTE(plashtake @ 2010 08 09, 20:06)
Nemate, bet noretu pamatyt

Nurnbergas - Lietuva. Rugpjucio devyniolikta i pavakare su autobusiuku vaziuoja mano draugas i Lietuva. gali paimti keleiviu. kaina 70eur. Jo numeris: 868824622 Viktoras
o niekas rugsėjo į Rygos orouostą iš Kauno nevysta?
arba gal kas su autobusų bent važiuojat , tada ir aš varyčiau su autobusu , vnž ieškau kompanijos kad ne taip liūdnai vienai būtu
arba gal kas su autobusų bent važiuojat , tada ir aš varyčiau su autobusu , vnž ieškau kompanijos kad ne taip liūdnai vienai būtu

Sveiki,
Rugsėjo gale norėčiau išeiti dviems savaitėms atostogų. Kadangi draugai ir dauguma pažįstamų atostogų limitą jau viršyjo, tad ieškau kompanijos. Kelionės trukmė būtų gerai, kad neviršytų atostogų trukmės, biudžetas būtų kuo mažesnis. Norėčiau nusipirkti pigius bilietus per Rainierą ir nuskridus nuomuotis automobilį ir apžiūrėti šalį. Domintų Italija, Kroatija, arba šalys kur graži gamta ir tuo metu dar pakankamai šilta. Gal kas norėtų jungtis?
Rugsėjo gale norėčiau išeiti dviems savaitėms atostogų. Kadangi draugai ir dauguma pažįstamų atostogų limitą jau viršyjo, tad ieškau kompanijos. Kelionės trukmė būtų gerai, kad neviršytų atostogų trukmės, biudžetas būtų kuo mažesnis. Norėčiau nusipirkti pigius bilietus per Rainierą ir nuskridus nuomuotis automobilį ir apžiūrėti šalį. Domintų Italija, Kroatija, arba šalys kur graži gamta ir tuo metu dar pakankamai šilta. Gal kas norėtų jungtis?
Labas rytas,
Ieškau kompanjonės kruizui Nilu Lapkričio 11 - 18 dienomis. Kadangi kajutės tik dvivietės, tai vienai labai brangiai išeina kajutė. Esu neproblematiškas, lengvai prisitaikantis žmogus
Prašyčiau parašyti į elektroninį paštą exhaust7000@yahoo.com jeigu kuri nors susidomėjote
Loreta
Ieškau kompanjonės kruizui Nilu Lapkričio 11 - 18 dienomis. Kadangi kajutės tik dvivietės, tai vienai labai brangiai išeina kajutė. Esu neproblematiškas, lengvai prisitaikantis žmogus

Prašyčiau parašyti į elektroninį paštą exhaust7000@yahoo.com jeigu kuri nors susidomėjote

Loreta
QUOTE(Kristn @ 2010 08 31, 15:58)
Sveikos,
09.13 norečiau griebti paskutinę minutę į Turkiją savaitėlei, data - derinama.
Būtų smagu jei kas norėtu kartu išsilaikyti PADI, jei neatsirastų bendraminčių - raftingas ar šiaip kas aktyvesnio, kad nenugulėti šonų
Laukiu AŽ
man 27
09.13 norečiau griebti paskutinę minutę į Turkiją savaitėlei, data - derinama.
Būtų smagu jei kas norėtu kartu išsilaikyti PADI, jei neatsirastų bendraminčių - raftingas ar šiaip kas aktyvesnio, kad nenugulėti šonų

Laukiu AŽ

eh kaip noreciau ten gryzti

Gal yra kas 25d iš Rygos skrenda į Švediją? Ir 28d skrenda atgal į Lietuvą? Reikia kompanjonės tik skrydžiui
AŽ

sveiki, Su vyru rugsejo 16d skrendame i Kreta. Apsistosime Hersonikuose. Gal yra taip pat planuojanciu tokia kelione tuo paciu metu? Planuojam nuomotis masina, tai kompanijai butu pigiau ir smagiau gal
. tik i AZ