ieskau kompanijos pasilepinti saule antroje lapkricio puseje.planuoju i egipta arba maroka(is varsuvos),ziurint kur kainos bus mazesnes tuo momentu,nes ieskau last minute

Jei rasciau kompanija, noreciau 2011 pavasari su dviem vaikais (4 ir 10 metu) keliaut i Tenerife. Arba tik su vyresniaja dukra, dar nenusprendziau. Ieskau mamos su vaiku/vaikais (ir be tecio
), norincios keliaut kartu.
Domina apzvalgines keliones po sala, man vaikai ne kliutis, nenoriu visa laika sedet viesbuty.
Beje pati nevairuoju, bet jei jus vairuojat - mielai prisideciau uz automobilio nuoma. Bet galima keliaut ir su kelioniu agentura.
Prasau rasykit a.z.
del laiko, viesbucio tikrai suderinsim.

Domina apzvalgines keliones po sala, man vaikai ne kliutis, nenoriu visa laika sedet viesbuty.

Prasau rasykit a.z.

Gal kas noretu gruodzio paskutine savaite vykti i Cekija? Planuojamas 4 dienu tripas automobiliu Kaunas- Karlovy Varai - Praha - Kaunas, Auto musu, ieskom poros kad linksmiau ir pigiau butu. Tik tiek kad naujus metus sutiktume Prahoje. Mums 30 ir 26 draugiski, linksmi
Atsiliepkit!!!

Sveikos, ieskau kas noretu su manim keliauti i egipta, kazkada nuo gruodzio vidurio iki vasario men.
Turiu dovanu ceki is Baltic Clipper, kuri reik isnaudoti ir noriu ten kur silta
Kaina apie 1200lt zmogui dvivieciam kambary, cia su puryciais viebuty.
Gal kas noretu keliauti?
Nes vienvieciai kambariai mazdaug 50% brangiau
Turiu dovanu ceki is Baltic Clipper, kuri reik isnaudoti ir noriu ten kur silta

Kaina apie 1200lt zmogui dvivieciam kambary, cia su puryciais viebuty.
Gal kas noretu keliauti?
Nes vienvieciai kambariai mazdaug 50% brangiau

QUOTE(Naminukas22 @ 2010 10 25, 12:31)
gruodzio 17, o Jus?
Sveiki,
Ieškau žmogučio ar žmonių, kuris(-ie) norėtų pakeliaut sausio pabaigoj (nuo 15d.) Norėjau pasinaudot pigiais bilietais Ryanair, bet kol susiderinom dingo mano porininkė.
Kelionių kryptis - Europa, kad ir neilgai 2-3dienos, bet žiauriai noriu kur išlėkt, tik vienai dar kažkaip nedrąsu. Galvoju daugiau apie pažintinę kelionę ir nakvynę hosteliuose ar kur pigiau, nes daug didesnis noras už visa yra prasiblaškyt
Lauksiu norinčių
Ieškau žmogučio ar žmonių, kuris(-ie) norėtų pakeliaut sausio pabaigoj (nuo 15d.) Norėjau pasinaudot pigiais bilietais Ryanair, bet kol susiderinom dingo mano porininkė.

Lauksiu norinčių

Sveiki visi:) As pries pora metu isimylejau viena Graikijos sala Santorini ir siemet planuoju ten sugrizti.Galvoju apie pavasari,kokiai savaitukei istrukt i roju ir tiesiog buti buti buti...Jei yra bendraminciu,rasykit,skambinkint baznycios varpais ar siuskit pasto karveli,zodziu,praneskit:)
Aciu!
P.S.Tegyvuoja keliones:)
Aciu!
P.S.Tegyvuoja keliones:)
Labas, panelės
. Gal yra norinčių sausio pradžioje kur nors pakeliauti (patiems organizuojant kelionę)? Kiek žiūrėjau, tai yra labai pigių bilietų į Dominykos Respubliką.

siūlau nepoilsiauti, o kartu vykti padirbėti į JAV, pagal PLC siūlomą variantą:> kartu susirastume darbelį, nuvyktume,padirbėtume,o poto.. suteikia mums 30d. tiesiog praleisti laiką JAV:> Kas kartu, tai man į PM prašau;>