Įkraunama...
Įkraunama...

Savęs pažinimas

mano mazylei du metukai tai irgi sitas reikaliukas kankina. taciau is vienos puses kaip kitaip vaikas save pazins. manau visi per ta perejom. as dukryte pamokau kad negrazu taip daryti kai visi mato.
Atsakyti
Mums metukai ir mes neseniai atradom savo ''peliuka" biggrin.gif Taciau as jam netrukdau save tyrineti, nes tai yra normalu siuo metu, veliau ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(Asterija @ 2010 07 20, 14:10)
Mums metukai ir mes neseniai atradom savo ''peliuka"  biggrin.gif  Taciau as jam netrukdau save tyrineti, nes tai yra normalu siuo metu, veliau ziuresim.

Aš irgi leidžiu 4u.gif
Atsakyti
maniskei 1 m. 6 men tai ji pakelia marskinukus ir sako , papai , o zemiau parodo ir zino , kad ten pas ja bamba,daugiau kol kas nesidomi niekuo
Atsakyti
musu damai 2,5m ir ji jau isvardina visas savo kuno dalis.
Atsakyti
Pusantrų metukų panelytė neseniai atrado turinti bambą - kai sėdi ant puoduko, pasikelia bodžiuką ir pirštu ima sukioti bambutę smile.gif Arba jos ieško mums pasakius : "O kur tavo bamba?"
Atsakyti
mes ir pirmiausia atradom bamba biggrin.gif o 1,5 mokejo jau daug savo kuno daliu smile.gif daznai atsigulusi pries miega rodydavo i mane ir vardindavo biggrin.gif
Atsakyti
O aš net nežinau tokios priemonės,kaip galėtum nubausti savo vaiką jei jis ima save tyrinėti. Ot apie tai dar nebuvau susimąsčiusi. Su berniuku tai nebuvo tokios problemos,matysim kaip bus su mergaite.Kiek pamenu pasijuokėm kelis kartus,kad negražu kišti rankų kur nerikia,tad viskas tuom ir pasibaigė.
Atsakyti
na maniskis jau senai savo dziundziuka atrado blush2.gif lb ribotais kiekiais duodu paciupinet pvz po vonios ar siaip kai nuogutis laksto. na tik bijojau, kad nepradetu per daug daznai ten listi, bet tfu tfu tfu nelenda biggrin.gif o bambutes tai pas visus pakrapstineja..daugiau nlb kas ji domina g.gif
Atsakyti
as ir kolkas nedraudziu, jis kaip savo zirziuka ciupija tai jam juokas is jo ima
veliau ziuresim gal reiks draust o gal ir ne
Atsakyti