Įkraunama...
Įkraunama...

••●Žalia korta●••

Nu ir mes uzpideme ziema smile.gif . Dabar laukiame, laukiame. Mes jau ne vienerius metus vis bandome, bet vis nepasiseka. Gal siais metais pasiseks. 4u.gif
Atsakyti
Oi laukiam, laukiam, mes..... lotuliukas.gif
Sapnavau kazkuria nakti, kad mano mires dede kazka lyg ir minejo apie zalia korta, tiksliau apie laiska, kad lyg ir gausim, ai vienu zodziu tiksliai nepamenu sapnai lieka sapnais, bet taip noreciau padaryti vyrui svente, gryzta jis is darbo o as su voku.....
Atsakyti
O aš jau primokiau mamą, kad atidžiau paštą tikrintų, nes tarp reklamų dažnai guli laiškai kelias savaites...
Atsakyti
Idomu butu suzinoti ar jau yra kas siemet gave pirma laiska.
Atsakyti
Vyras is Lietuvos (jis jau 6 metai gyvena JAV) tvarkesi Zalia korta Varsuvoje. Ir sekmingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 26 balandžio 2008 - 16:11
Nuosirdziausi sveikinimai, o tai tik vyras, kodel jus nesitvarket?
Atsakyti
Tai nuokada ta loterija prasideda ir iki kada? Kaip suprantu nuo spalio menesio? Ir gal kas galit papaskaot kaip ir kur pyldet anketa? Ar reikejo kazkiek moket?
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2008 04 26, 22:28)
Tai nuokada ta loterija prasideda ir iki kada? Kaip suprantu nuo spalio menesio? Ir gal kas galit papaskaot kaip ir kur pyldet anketa? Ar reikejo kazkiek moket?

Visa info yra šioj temoj...
Vyksta rudenį- žiemą, apie lapkritį- gruodį, tiksliai nepamenu. Apie mėnesį trunka. Čia pildoma, ir tik čia, http://www.dvlottery.state.gov/
Nemokamai. Tik laimėjus mokėt reiks.
Paskaitykit temą, tikslesnę informaciją gausit.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2008 04 26, 20:36)
Visa info yra šioj temoj...
Vyksta rudenį- žiemą, apie lapkritį- gruodį, tiksliai nepamenu. Apie mėnesį trunka. Čia pildoma, ir tik čia, http://www.dvlottery.state.gov/
Nemokamai. Tik laimėjus mokėt reiks.
Paskaitykit temą, tikslesnę informaciją gausit.

Tai, kad čė puslapius skaityt labai daug laiko užims. doh.gif Bet ačiū už info. Reiks rudeniop smarkiau pasidomėt rolleyes.gif Mano vyras labai svajoja apie New Yorką... cool.gif Na, bent aplankyt nori, o gyvent kažkur Amerikoj tai rodos, neįgyvendinama svajonė..
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2008 04 26, 22:59)
Nuosirdziausi sveikinimai, o tai tik vyras, kodel jus nesitvarket?

Tas vyras kuris tvarkesi Varsuvoje zalios kortos viza yra ne mano vyras.
Tik antra diena einant is Varsuvos jis mane uzkalbino. Pasirodo kartu apsistojome tame viesbutyje ir jis mane pastebejo ir viesbutyje ir ambsadoje. As tokia nepastabi. doh.gif lotuliukas.gif
Jis 6 metus gyvena JAV, bet lose ir islose Zalia korta, kad viska legalizuotu.
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2008 04 26, 22:45)
Tai, kad čė puslapius skaityt labai daug laiko užims.  doh.gif Bet ačiū už info. Reiks rudeniop smarkiau pasidomėt  rolleyes.gif Mano vyras labai svajoja apie New Yorką...  cool.gif Na, bent aplankyt nori, o gyvent kažkur Amerikoj tai rodos, neįgyvendinama svajonė..

Tai rudenėjant apsilankykite tame puslapyje, kurį nurodžiau, ten paskelbs, kokie loterijos terminai.
Na, jei dar nesate buvę, manau, kad labiau apsimokėtų bent kartą šalį aplankyt, tada lošt žalią kortą ir svajot apie gyvenimą ten... Nebent turite labai geras sąlygas tenai apsistoti.
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2008 04 26, 16:45)
Tai, kad čė puslapius skaityt labai daug laiko užims.  doh.gif Bet ačiū už info. Reiks rudeniop smarkiau pasidomėt  rolleyes.gif Mano vyras labai svajoja apie New Yorką...  cool.gif Na, bent aplankyt nori, o gyvent kažkur Amerikoj tai rodos, neįgyvendinama svajonė..

matyt nelabai dar norisi i ta JAV vaziuoti, kai jau labai noresis tai 10 kart daugiau puslapiu persiskaitysi mirksiukas.gif
Atsakyti