Įkraunama...
Įkraunama...

••●Žalia korta●••

Rusu kalba as moku puikiai, nes tai mano specialybe. Susikalbu ir vokiskai na o anglu kalbos mokykloj neteko mokytis, tai as i ja kibau tik dabar.
Atsakyti
tingine121, saunu, bet gyventi kitoj sali ir nezinant kalbos man yra nesuprantama. tiesiog as taip negaliu. kada zadi atvaziuoti?
Atsakyti
Ir as laikausi tos nuomones, kad tos salies kalba turi moket, todel as ja dabar labai aktyviai ir mokausi. Turiu du menesius atostogu, tai ir sedziu prie vadoveliu. Gaila, tik sunus nelabai man nori padeti. Jis gana neblogai kalba, bendrauja per skype angliskai.
Papildyta:
O atvaziuoti zadam po naujuju, nes vasari mums sueina isvaziavimo terminas.
Atsakyti
QUOTE(tingine121 @ 2008 08 04, 17:24)
Ir as laikausi tos nuomones, kad tos salies kalba turi moket, todel as ja dabar labai aktyviai ir mokausi. Turiu du menesius atostogu, tai ir sedziu prie vadoveliu. Gaila, tik sunus nelabai man nori padeti. Jis gana neblogai kalba, bendrauja per skype angliskai.

gaila kad nepadeda. ismoksi kai pateksi i angliska aplinka. nenoredama ismoksi.
Atsakyti
Bet matai, Laureta, as esu truputi baile. Na ne be reikalo tikriausiai dirbu mokykloj. Man viskas turi buti taisyklingai. Na bet juk pats gyvenimas privers uzmirsti savo baimes. Tiesa. jei Laureta tavo tikras vardas, tai mano kolege darbe taip pat Laureta.
Atsakyti
QUOTE(tingine121 @ 2008 08 04, 17:34)
Bet matai, Laureta, as esu truputi baile. Na ne be reikalo tikriausiai dirbu mokykloj. Man viskas turi buti taisyklingai. Na bet juk pats  gyvenimas privers uzmirsti savo baimes. Tiesa. jei Laureta tavo tikras vardas, tai mano kolege darbe taip pat Laureta.

Mano vardas yra Laureta. As niekada nesislepiau po jokiu niku. Tiesiog man jie nepriimtini. As irgi truputi kartais esu baile biggrin.gif , bet norint pasiekti uzsibrezta tiksla, reikia daug padirbeti. O pralaimeti as nemegstu. Mano draugai net juokauja, kad ne man pralaimeti, ne mano budui lotuliukas.gif
Jeigu pagrinda turi anglu k., nebus sunku. As irgi nesimokiau mokykloje. Bet ismokau pati. Tiesa lankiau kursus, pramokau skaityti angliskai biggrin.gif ir gramatika. O toliau jau nera sunku. Tik reikia kalbeti, skaityti, klausytis.
Atsakyti
Aciu, Laureta, uz padrasinima. Zinai, man tie nikai irgi nelabai patinka. Kai registravaus forume, tai as buvau susidomejus dietu temomis. Uzsiregistruoti tikru vardu man neleido. Matyt kazkas jau uzsiregistraves. Tai as ivardijau save kaip " tingine",nes laikantis dietos tokia ir esu.
Atsakyti
Oi prajuokinai mane tingine121. Man dieta nereikalinga. Jeigu dar jos laikyciaus, tai vejas nunestu biggrin.gif

Atsakyti
Juokai juokais, Laureta, bet as turejau rimtu sveikatos problemu. Turejau labai stipria alergija, negalejo padeti net alergololai. Tai tyriausi Naturalioss medicinos centre ir pasirode, kad esu labai alergiska. Priskyre labai griezta dieta trims menesiams. Juos isilaikiau labai saziningai, nukrito beveik 20kg.svorio. Kaip tik pradejau vartoti man draudziamus produktus, svoris vel pradejo augti. Bet pradeti vel laikytis dietos buvo labai sunku. Na tai ir nutariau, kad esu labai didele TINGINE.
Atsakyti
Baisu alergija, kai negali valgyti tai ko akys mato. Manau kiekvienas zmogus alergija turi. Tik vieniems ji pasireiskia maziau, kitiems daugiau.

Laikykis dietos, netingek biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, o jūs, kai tvarkėt dokumentus, gimimo liudijimą tvirtinot apostile?
Kiek kainuoja ją padaryt?

Ir pirmiau apostilę uždėjot, tada vertėt į anglų kalbą, ar atvirkščiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 08 rugpjūčio 2008 - 16:24
Laureta, patys nuosirdziausi sveikinimai wub.gif


Del dokumentu- visus dokumentus, kuriuos svietem ( gimimo l., diplomai, karinis bilietas, santuokos l. ) juos is pradziu tvirtinom pas notara ( kaina bent pas mus 3 litai vieno lapo), o po to vertem. Dokumentus, kurie turi tam tikra galiojimo laika( teistumo pazymos ) tvirtinti nereikia ir atidavem versti originala ( mes buvom uzsisake dvi kopijas ). Kokios vertimu kainos sunkiai pasakyti, nes as vienu kartu nesiau gana nemazai dokumentu, tai isejo apie 400 simtus ( 4 zmoniem ). Jei kas dar domina klausk, jei sugebesiu, atsakysiu.
Atsakyti