Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(mamakubu @ 2011 01 25, 21:47)
Paziurejau i tavaja graziaja liniuote, kur kartu jau du metai. Poto zvilksny savo nukreipiau i vaiku amziu. Kaip pagalvoji, kad maziukei tik 4men. o tevelis i pievas nuzigiavo, vienas zodis te sukasi ant liezuvio: sunsnukis
Neprapulk, rasyk kaip tau sekas 4u.gif

Laba 4u.gif Tekedama net tokios minties neturejau kad taip apsivers mano gyvenimas, atrodo pazinojau zmogu gerai,bet po vestuviu viskas apsiverte aukstyn kojom, nezinau kas jam nutiko, jei buciau zinojus kad taip viskas apsivers, tikrai nebuciau tekejusi, juk ne 15 metu, ir turejau dukryte galvojau kad suradau zmogu kuris vertas mano dukrytes meiles ir vadintis teciu, deja...
Atsakyti
Pirmas mano gimtadienis be JO. Ir kaip tycia trisdesimtmetis... Taip astriai ir skausmingai jauciu tustuma. Nebeapkabins, nebepabuciuos, nebepasveikins...
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2011 01 30, 00:27)
Pirmas mano gimtadienis be JO. Ir kaip tycia trisdesimtmetis... Taip astriai ir skausmingai jauciu tustuma. Nebeapkabins, nebepabuciuos, nebepasveikins...

Su gimtadieniu RAGANA66 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir apkabina, ir biciuoja ir sveikina tik is aukstybiu. Mes to nejauciam, bet jie tarp musu o svarbiausia musu MB mums padeda, as tuo tikiu ir visad dekoju.
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2011 01 30, 15:41)
Su gimtadieniu RAGANA66 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ir apkabina, ir biciuoja ir sveikina tik is aukstybiu. Mes to nejauciam, bet jie tarp musu o svarbiausia musu MB mums padeda, as tuo tikiu ir visad dekoju.

Ir vel sukaktis... Siandien pusmetis, kai Jo nera salia. Buvau baznycioj (zmones ten eina), tik kazkaip nesibuna man ten... Tikejimas ir viltis gerokai pribleso, kai Jis isejo... O kaip Jums? Ar remetes religija? As bandau remtis, bet vis pagaunu save mastant, kad jei Dievas yra, jis nebutu Jo atemes is seimos. Ir tada ta malda gaunasi kazkoka veidmainiska, sventvagiska... Bijau tokiu savo minciu, bet vis dar negaliu susitaikyti, kad Jo nera
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2011 02 13, 23:32)
Ir vel sukaktis... Siandien pusmetis, kai Jo nera salia. Buvau baznycioj (zmones ten eina), tik kazkaip nesibuna man ten... Tikejimas ir viltis gerokai pribleso, kai Jis isejo... O kaip Jums? Ar remetes religija? As bandau remtis, bet vis pagaunu save mastant, kad jei Dievas yra, jis nebutu Jo atemes is seimos. Ir tada ta malda gaunasi kazkoka veidmainiska, sventvagiska... Bijau tokiu savo minciu, bet vis dar negaliu susitaikyti, kad Jo nera

Labuka. Zinok eidavau i baznycia pirmais metais, tiksliai nebepamenu iki kada lankiausi daznai. Dabar jau retokai uzsuku, bet as namie prie lango tiliai pasimeldziu, pasipasakoju, atleidimo paprasau ir prasau mus apsaugot ax.gif
Atsakyti
Sudėtingas mano santykis su religija ir Bažnyčia. KAi prireikia iš vidaus, nueinu į Katedrą (tik į Katedrą) ne pamaldų metu, pasėdžiu, jėgų pasisemiu, bet ten nesimeldžiu dažniausiai. Ir Mišias tik katedroje užsiprašau. Tada pasimeldžiu, tinka. Per laidotuves Šv. Mišios buvo kitoje bažnyčioje, labai nepatiko kunigas, su kuriuo kalbėjausi: galėtų būti verslininkas, bankininkas, bet tik ne ten, kur kalbama apie Anapusybę. Kartais meldžiuosi namie - kai jaučiu poreikį.
Šiandien pirmą kartą prisiverčiau išsikepti tarkinių blynų. Juos daugybę metų kepdavo Mano Žmogus, nepaprastai skanius, žiūrėdavo, kaip valgau ir klausydavosi pagyrimų verysad.gif . Kai kugelį išsikepsiu, bus peržengta dar viena riba cray.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2011 02 26, 13:07)
Sudėtingas mano santykis su religija ir Bažnyčia. KAi prireikia iš vidaus, nueinu į Katedrą (tik į Katedrą) ne pamaldų metu, pasėdžiu, jėgų pasisemiu, bet ten nesimeldžiu dažniausiai. Ir Mišias tik katedroje užsiprašau. Tada pasimeldžiu, tinka. Per laidotuves Šv. Mišios buvo kitoje bažnyčioje, labai nepatiko kunigas, su kuriuo kalbėjausi: galėtų būti verslininkas, bankininkas, bet tik ne ten, kur kalbama apie Anapusybę. Kartais meldžiuosi namie - kai jaučiu poreikį.
Šiandien pirmą kartą prisiverčiau išsikepti tarkinių blynų. Juos daugybę metų kepdavo Mano Žmogus, nepaprastai skanius, žiūrėdavo, kaip valgau ir klausydavosi pagyrimų  verysad.gif . Kai kugelį išsikepsiu, bus peržengta dar viena riba  cray.gif

Sveikute. Suprantu tave NUTĖ verysad.gif Labai jau sunku perzengti ta riba. Man viena riba (nuieti i rusi, nes ten buvo rastas MB) perzengti buvo laaabaaai sunku. Tik po kokiu geru metu nuejau. Oi pakrate mane tada prisiminimai cray.gif Sia diena jau nieko.
Atsakyti
7 mėnesiai... Skauda... Ką tik pasižiūrėjau į Jo nuotrauką atidžiau ir apsiverkiau. Dieve, kaip aš Jo ilgiuosi...
Atsakyti
console.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2011 03 14, 00:17)
7 mėnesiai... Skauda... Ką tik pasižiūrėjau į Jo nuotrauką atidžiau ir apsiverkiau. Dieve, kaip aš Jo ilgiuosi...

console.gif
Atsakyti
Šiandien Mano Žmogaus gimtadienis. 69-tas ir pirmasis be JO. Nemėgo šitos dienos, džiaugdavosi, jei niekas neprisimindavo. Labai nemėgo jubiliejų, viešų kalbų. Namuose dviese pasėdėdavome, pakalbėdavome. Pernai dar nieko nežinojome, dar atrodė, kad reikia TIK pailsėti po įtemptų mokslo metų cray.gif Į kapines nevažiavau, uždegiau žvakeles prie portreto, žymiai labiau jaučiu JO buvimą namuose.
Atsakyti
Vakar buvau baznycioj. Seniai ten belankiausi. Nuejau su maziuku. Saunuolis berniukas atlaike ir dar kartu padainavo su zmonemis rolleyes.gif Visad sau sakau, kad viskas bus gerai. As taip noriu ir bus 4u.gif
Atsakyti