Tya, kainos nėra mažos, bet, manau, kad atitinka darbo kokybę. Kaininką galima pasižiūrėti Gidentos tinklapyje (www.gidenta.lt).
QUOTE(Tya @ 2005 03 16, 13:42)
Sveikos,
Raima ir mamusiuke, gal galit pasidalint info apie kainas Odontologijos klinikoje GIDENTA ?

Raima ir mamusiuke, gal galit pasidalint info apie kainas Odontologijos klinikoje GIDENTA ?
Pritariu Raimai

Ryt einu pasiimti balinanciu kapu, o treciadieni galesiu papasakoti apie dar viena sios klinikos gydytoja

QUOTE(Raima @ 2005 03 15, 08:46)
Todėl, kol gyja mano dantenos po dantų išrovimo, trečiadienį einu pas Olgą (pavardės neprisimenu) skylutes užlopyti.
Tai ar jau gryzai?

QUOTE(Raima @ 2005 03 16, 14:18)
Tya, kainos nėra mažos, bet, manau, kad atitinka darbo kokybę. Kaininką galima pasižiūrėti Gidentos tinklapyje (www.gidenta.lt).
Raima, is pat pradziu paieskojau tu kainu inete, bet neradau

Bet dabar dar karta paieskojau ir radau

Dekui

Nėra už ką

Sveiki,neištveriu-kaip noriu pasigirti:prieš porą savaičių pasidariau priekinių dantų estetinį plombavimą
.Mano dantys buvo labai juodi-tetraciklininiai.Per keturis vizitus susitvarkiau dešimt dantų
,apatinius balinsiu su kapom,nes jie ne taip ir matosi
Jaučiuosi neapsakomai-pagaliau galiu šypsotis
Bet įdomiausia tai aplinkinių reakcija-visi susitikę apipila komplimentais,kad labai gražiai atrodau,kad labai pasikeitusi ir blablabla,ir niekas nesupranta kas būtent pasikeitė...
Vienžo esu labai laiminga ir visai nesvarbu kaina ar gasdinimai''pažiūrėsim kaip tie dantukai atrodys po kelerių metelių''.Žinoma,nieko nėra amžino reiks ir vėl tvarkysiuos.

Jaučiuosi neapsakomai-pagaliau galiu šypsotis

Bet įdomiausia tai aplinkinių reakcija-visi susitikę apipila komplimentais,kad labai gražiai atrodau,kad labai pasikeitusi ir blablabla,ir niekas nesupranta kas būtent pasikeitė...
Vienžo esu labai laiminga ir visai nesvarbu kaina ar gasdinimai''pažiūrėsim kaip tie dantukai atrodys po kelerių metelių''.Žinoma,nieko nėra amžino reiks ir vėl tvarkysiuos.
Tikrai smagu, kai gali nebijodama šypsotis
Aš irgi tuoj galėsiu tą daryti.
Mamusiuka, pražiopsojau žinutę, kur klausei apie Olgą.
Ne, jos pavardė ne Gubelevičienė, o Timofejeva. Dar teks nemažai su ja pabendrauti, bet tikrai einu pas ją be jokios baimės, vos ne kaip pas kokią draugę į svečius

Mamusiuka, pražiopsojau žinutę, kur klausei apie Olgą.

QUOTE(dilgėlytė @ 2005 03 28, 10:36)
cia tavo dantukai???

Dilgėlyte, o tai kur tvarkei dantukus? Ir kiek maždaug kainavo?

Dantis tvarkiausi pas Ivanciute,brangu zinoma,bet as manau -verta.Sios odontologes profesionalumu neabejoju,be to si apsisprendima nuleme draugiu bei pazystamu'' sutvarkytos burnytes''

Bijau, kad dilgėlytė kainos nepasakys, bet panašu, kad tikrai ne pigiau nei 3000 litų..o aš galvočiau netgi daugiau
Aš du dantis taip tvarkiausi ir beveik 1000 lt. kainavo
Pas Gumbelevičių aš lankiausi ne vieną kartą
"Gidenta" tikrai šauni, bet aš ten tik taisydavau dantis, o patirties su protezavimu neturiu, bet kažko po šios temos postų galvoju gal eit į Gidentą, nes Ivanciūtė kaip supratau kainuoja daugiau

Aš du dantis taip tvarkiausi ir beveik 1000 lt. kainavo

Pas Gumbelevičių aš lankiausi ne vieną kartą