Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

Tya, kainos nėra mažos, bet, manau, kad atitinka darbo kokybę. Kaininką galima pasižiūrėti Gidentos tinklapyje (www.gidenta.lt).
Atsakyti
QUOTE(Tya @ 2005 03 16, 13:42)
Sveikos,  smile.gif
Raima ir mamusiuke, gal galit pasidalint info apie kainas Odontologijos klinikoje GIDENTA  ?

Pritariu Raimai thumbup.gif Aptarnavimas ir paslaugu kokybe tikrai verta tos kainos. Beto jei interneto sveitaineje uzpildysi anketa-gausi nuolaida. As su ja jau sutaupiau 60 lituku mirksiukas.gif
Ryt einu pasiimti balinanciu kapu, o treciadieni galesiu papasakoti apie dar viena sios klinikos gydytoja ax.gif Jau pas du buvau ir abu pasirode puikus thumbup.gif Tiesa, galima klinikoje ir kortele atsiskaityti, tai manau siais laikais tikrai labai patogi paslauga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raima @ 2005 03 15, 08:46)
Todėl, kol gyja mano dantenos po dantų išrovimo, trečiadienį einu pas Olgą (pavardės neprisimenu) skylutes užlopyti.

Tai ar jau gryzai? ax.gif Olga tai turbut Gumbeleviciene blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raima @ 2005 03 16, 14:18)
Tya, kainos nėra mažos, bet, manau, kad atitinka darbo kokybę. Kaininką galima pasižiūrėti Gidentos tinklapyje (www.gidenta.lt).

Raima, is pat pradziu paieskojau tu kainu inete, bet neradau sad.gif
Bet dabar dar karta paieskojau ir radau smile.gif
Dekui rolleyes.gif
Atsakyti
Nėra už ką 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,neištveriu-kaip noriu pasigirti:prieš porą savaičių pasidariau priekinių dantų estetinį plombavimą 4u.gif .Mano dantys buvo labai juodi-tetraciklininiai.Per keturis vizitus susitvarkiau dešimt dantų clap.gif ,apatinius balinsiu su kapom,nes jie ne taip ir matosi
Jaučiuosi neapsakomai-pagaliau galiu šypsotis thumbup.gif
Bet įdomiausia tai aplinkinių reakcija-visi susitikę apipila komplimentais,kad labai gražiai atrodau,kad labai pasikeitusi ir blablabla,ir niekas nesupranta kas būtent pasikeitė...
Vienžo esu labai laiminga ir visai nesvarbu kaina ar gasdinimai''pažiūrėsim kaip tie dantukai atrodys po kelerių metelių''.Žinoma,nieko nėra amžino reiks ir vėl tvarkysiuos.
Atsakyti
nasrai
sorry uz nuotraukos kokybe, esu pradziamoksle, bet vis delto... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgėlytė: 28 kovo 2005 - 11:37
Tikrai smagu, kai gali nebijodama šypsotis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš irgi tuoj galėsiu tą daryti.
Mamusiuka, pražiopsojau žinutę, kur klausei apie Olgą. blush2.gif Ne, jos pavardė ne Gubelevičienė, o Timofejeva. Dar teks nemažai su ja pabendrauti, bet tikrai einu pas ją be jokios baimės, vos ne kaip pas kokią draugę į svečius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgėlytė @ 2005 03 28, 10:36)
nasrai
sorry uz nuotraukos kokybe, esu pradziamoksle, bet vis delto... blush2.gif

cia tavo dantukai??? blink.gif o jau grozis................ thumbup.gif
Atsakyti
Dilgėlyte, o tai kur tvarkei dantukus? Ir kiek maždaug kainavo? ax.gif
Atsakyti
Dantis tvarkiausi pas Ivanciute,brangu zinoma,bet as manau -verta.Sios odontologes profesionalumu neabejoju,be to si apsisprendima nuleme draugiu bei pazystamu'' sutvarkytos burnytes'' friends.gif
Atsakyti
Bijau, kad dilgėlytė kainos nepasakys, bet panašu, kad tikrai ne pigiau nei 3000 litų..o aš galvočiau netgi daugiau smile.gif
Aš du dantis taip tvarkiausi ir beveik 1000 lt. kainavo doh.gif

Pas Gumbelevičių aš lankiausi ne vieną kartą thumbup.gif "Gidenta" tikrai šauni, bet aš ten tik taisydavau dantis, o patirties su protezavimu neturiu, bet kažko po šios temos postų galvoju gal eit į Gidentą, nes Ivanciūtė kaip supratau kainuoja daugiau ax.gif
Atsakyti