Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 09 30, 19:39)
Ačiū merginos, mirksiukas.gif smagu kad tema patiko ir kad prisijungėt. 4u.gif  4u.gif
O Shalimar ir Samsara - abu rytietiški kvapai, bet abu labai skirtingi. Prisimenu, kažkada sutapo nuomonės su elva, viena iš SM forumiečių, kad Samsara asocijuojasi su Indija, o Shalimar su Turkija. tongue.gif

Samsara priklauso rytietiškų medienos kvapų grupei, ir pritariu Indijaa, tikrai mediena jaučiasi drinks_cheers.gif , sandalmedis. Man dar ir jazminas joje labai ryškus ir ylang-ylang (šio komponento nelabai mėgstu, gal užtai ir su Samsara nepavyksta susidraugaut... blush2.gif ). Kvapas intensyvus, labai šleifinis, svaigus, prabangus. ax.gif

Shalimar - rytietiškas vanilės aromatas. Pradinėse natose ryškiai jaučiu citrusus, bet vėliau juos pakeičia minkštos, jaukios vanilinės natos, neitin intensyvios, o prislopintos, subtilios, pikantiškos, asocijuojasi man su kažkokiais vaniliniais sausainiais, rytietiškais saldumynais. rolleyes.gif 

Tarp kitko, vakar Parfumexpresse pabandžiau Joop moteriškus, tai labai panašus kvapas į Shalimar pasirodė. ax.gif

o va dabar persivyliojau.. kai perskaičiau apie vanilės natas..
ir bandysiu net neuosčius gimtadieniui užsiprašyt Shalimar..
ale taip skaniai sausainiuos ir saldumynus tuos isivaizduoju..
itariu,kad prisijaukinsiu..o pavadinimas kaip burtas skamba..
eh,jaučiu ir šįkart sapnuosiu ,kad kažkas šnibžda "Saulės Siela pirk Shalimar.. "

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 09 30, 20:39)
Kooperuokitės visos, norinčios išbandyt Samsara - nusipirkit vieną butelaitį ir pasidalinkit, vaistinėj kokių indelių ir pipečių įsigijusios  tongue.gif
O tema puiki  thumbup.gif , bet aš, nors ir Guerlain'o gerbėja, nedrįstu kol kas savo nuomonės kaišiot. Be "patinka / nepatinka", labiau argumentuot kaip ir nesugebu blush2.gif

Ačiū biologe. 4u.gif O bet kokia nuomonė labai svarbi, kaip ir visų kitų forumiečių. mirksiukas.gif Nesvarbu, argumentuota, ar ne. Bet kokiu atveju, jei ir nepatinka, vistiek paprastai būna tam tikra priežastis, tarkim per sunkus, ar per saldus kvapas, o tai - jau argumentas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2007 09 30, 20:44)
eh,jaučiu ir šįkart sapnuosiu ,kad kažkas šnibžda "Saulės Siela pirk Shalimar.. "

Atsargiai, geriau pauostyk... cool.gif biggrin.gif Kvapas gana savotiškas, bent jau mano subjektyvia nuomone. rolleyes.gif Beje, jis man dvelkia kažkuo senovišku, įsivaizduoju jais išsikvepinusią smetoniškos Lietuvos laikų panelę, kambaryje su antikvarinio stiliaus baldais.

O šių kvepalų sukūrimą įkvėpė senoviška Indijos legenda, apie meilės istoriją tarp Indijos imperatoriaus ir Miuntaz Mahal, kurią jis labai mylėjo. Kai moteris mirė, jos garbei imperatorius įsakė pastatyti garsųjį mauzoliejų Tadžmahalą.
Pavadimo "Shalimar" reikšmė - "meilės sodai".
Atsakyti
Dolce Vita, shalimar apibudinai, tiap kaip ir as isivaizduoju... tik nzn kaip tas ylang-ylang kvepia ...bet nesvarbu...
o shaliram koks apibudinimas intriguoja mane... reikia iki kristianos nusikrapstyt kazkaip pauostinet, bet ebay ziurinejau ziurinejau kad nier tiap brangu......
ir dar uzmaciau kristiana.lt Shalimar light, o kaip sitas kvapas, gal kas zinot?
http://www.kristiana...gamintojo_id=12
Papildyta:
QUOTE(Saulės-Siela @ 2007 09 30, 19:44)

smile.gif

offtopic biggrin.gif bet apie sausainiukus ir kvapus... buvau kuna issipurskusi su avon kokosiniu kuno purskikliu, tai draugas (beuostinedamas teritoja-ranka) sake, kad mano oda kvepia kaio kokosinis sausainiukas:D
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 09 30, 21:12)
... tik nzn kaip tas ylang-ylang kvepia ...bet nesvarbu...

Patarimą duosiu: The Body Shop parduotuvėse būna eteriniai aliejukai, tarp jų yra ir ylang-ylang mirksiukas.gif užsuk kada ir pauostysi. smile.gif
ir dar uzmaciau kristiana.lt Shalimar light, o kaip sitas kvapas, gal kas zinot?
http://www.kristiana...gamintojo_id=12

Uosčiau juos - man citrusai ir bergamotė labai ryškiai ir gan ilgai jaučiasi, o vanilinės natos atsiskleidžia tik pačioje pabaigoje, kai kvapas jau baigia išsigaruoti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 30 rugsėjo 2007 - 20:27
neisvengiamai dabar reikia i gedo prospekta biggrin.gif ten ir kristiana ir TBS .... arba tingiu tingiu,,,, ir kai grysiu klp tai i akropoli tikrai varysiu, o ten viskas po vienu stogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 09 30, 21:31)
neisvengiamai dabar reikia i gedo prospekta biggrin.gif ten ir kristiana ir TBS .... arba tingiu tingiu,,,, ir kai grysiu klp tai i akropoli tikrai varysiu, o ten viskas po vienu stogu biggrin.gif

biggrin.gif Kai pauostysi parašyk atsiliepimą, labai bus įdomu tavo įspūdžius sužinot. mirksiukas.gif Tik dar noriu perspėti, kad ylang-ylang kartais dar vadinama kvapiaja kananga - tai vienas ir tas pats. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 30 rugsėjo 2007 - 20:37
QUOTE(Indijaa @ 2007 09 30, 21:31)

Tai kad Vilniaus Akroply irgi viskas po vienu stogu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, negalėjau neužsukti į šią temą cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 30 rugsėjo 2007 - 20:42
QUOTE(Nome @ 2007 09 30, 20:39)
Tai kad Vilniaus Akroply irgi viskas po vienu stogu  lotuliukas.gif

kaip sunku iki gedo prospekto nuvaryt nuo naugarduko gatves taip dar sunkiau iki akropolio biggrin.gif na sia savaite ar vln ar klp nueisiu nes labai smalsu suzinot kokia ta rytietiska Shalimar rolleyes.gif ar dar idomu koks kvapas tu nemegstamuju temoj dominuojanciu TM Angel... jauciu, kad man gali patikti
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 09 30, 21:45)
dar idomu koks kvapas tu nemegstamuju temoj dominuojanciu TM Angel... jauciu, kad man gali patikti

Nesi uosčiusi blink.gif
Jėzau, žiūriu varom jau off topic cool.gif
Atsiprašau, Dolce Vita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 09 30, 20:45)
kaip sunku iki gedo prospekto nuvaryt nuo naugarduko gatves taip dar sunkiau iki akropolio biggrin.gif  na sia savaite  ar vln ar klp nueisiu nes labai smalsu suzinot kokia ta rytietiska Shalimar rolleyes.gif  ar dar idomu koks kvapas tu nemegstamuju temoj dominuojanciu TM Angel... jauciu, kad man gali patikti

Itariu,kad susitiksim prie Shalimar buteliuko lotuliukas.gif
Bo tie "Meiles Sodai" itariu uzburs..
Mur.. 4u.gif
Atsakyti