QUOTE(sfera @ 2007 10 10, 14:42)
labutis,
atejau, pamaciau ir uzsikreciau. nesu nieko uoscius bet turiu lakia vaizduote. skaitydama pajutau salimar sokolada ir samsara lauzo silumo, pabuvojau eliziejaus laukuose. to seniai nebuvo
pasidariau testuka bukit geros paaiskinkit man tundrai testo rezultatus
http://www.guerlain....a...fum/&logo=1
va ka gavau
dare(from latin ausare)
va tokius kvapus gavau mitsuoku, jycki.vol de nuite, parure, chant de aromes pirmaji jau zinau o kitu nea
Smagu kad užsukai.

O kvapus tai būtinai išbandyk, jeigu ir nepatiks, tai bent susipažinsi, vistik įdomūs jie.
Kaip suprantau tai Dare - ryžtingos moters, merginos tipas, kuri visko imasi drąsiai, atsiskleidžia kaip impulsyvi, veržli, drąsi ir iniciatyvi (eina sau, kaip tinka prie Insolence reklamos

). Bet tokia iš manęs ir vertėja,

gal kas išsamiau galėtų papildyt...
O iš pasiūlytų kvepalų aš irgi žinau tik pirmųjų kvapą...Visais kitais Lietuvoje neprekiaujama.

Šiaip, šipriniai aromatai dažniausiai tinka tokiam moterų tipui.
QUOTE(sfera @ 2007 10 10, 15:07)
Gaila, negaliu dabar su garsu pažiūrėti, bet reklama tai graži, man visai tinka prie kvapo stiliaus.
QUOTE(soir @ 2007 10 10, 15:14)
mane tai užbūrė ta reklama jeigu būtų kitas gamintojas gal pagalvočiau, kad tai tikriausiai kvapas prie lengvesnių. Bet kadangi Guerlain'as tai ir pasidarė įdomu - patyliukais taip ir tikėjausi, kad turėtų būti lengvesnis už tokius kaip Samsara, bet ne per daug lengvas. Na graži reklama - nežinau kiek kartų jau žiūrėjau
Man irgi labai graži

Bet man ir
Samsara labai graži, viena gražiausių.

O
Shalimar dar ir po šiai dienai nesuprantu kas ten...

Paskui pabaigoje, kai ji nueina į tą kambarį - nekambarį ar kur tai ten ir rengiasi, pasirodo kad jos ranka lyg tai kruvina būtų

ar man čia visai jau vaidenasi?...
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 10, 15:16)
O kaip jums
Insolence
Man tai kazkaip truputeli per daug verzlumas kazkoks , izulumas akcentuojamas klipuke Nejauciu juose to...
O man žinok tinka tas veržlumas.

Be to, Insolence reikšmė - įžūlumas. Tai čia sakyčiau jis dar kultūringai pavaizduotas.
O šiaip tinka ir tie akinantys šviesos blyksniai (kvapas taip pat juk labai intensyvus ir visa persmelkiantis, bent jau iš pradžių), ir ta rausvai violetinė spalva, ir ratu besisukanti mergina (buteliuko forma, neužbaigtumo įspūdis) net ir muzika man tinka prie to kvapo. Kvapas intensyvus ir tikrai įžūlokas, bet ne griežtas ir labai moteriškas. Vienintelis dalykas ko pasigedau, tai siužetas, kurio čia nėra.

Bet čia tik dėl įdomesnio žiūrėjimo.