Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

QUOTE(Minerva @ 2007 10 09, 10:20)
Tiek Shalimar, tiek Samsara maniškiui patiko (Shalimar patiko labiau) - jo nuomone, man reikia kvepalų su charakteriu smile.gif Dabar bando man surasti Mahorą, nes Meteorites aprašymas jam pernelyg lengvai pasirodė hihihi.gif

Nu bet šaunuolis taviškis. rolleyes.gif Man patinka tiks vyrų požiūris į kvepalus. smile.gif O Meteorites aprašymo dar neišsistudijavau... g.gif Jeiks susirast ir pažiūrėt kas ten per žvėris. book.gif Prisimenu tik kad aromat.ru forumietės naujai atsiradusią Insolence vis su Meteorites lygino. ax.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 10, 11:12)
Indijaa, tu lyg labiausiai megaujiesi Champs Elysees  4u.gif Va koks filmukas apie juos smile.gif

Na ir kaip jums Champs Elysees filmukas? Ar atitinka kvepalų charakterį? Aš prisimenu kaip pirmą kart jį pamačiau tai likau kiek šokiruota. biggrin.gif
Papildyta:
Ačiū už pastabą. doh.gif Jau pataisiau... lotuliukas.gif doh.gif
Dabar ir tu pataisyk. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 10, 11:18)

Na ir kaip jums Champs Elysees filmukas? Ar atitinka kvepalų charakterį? Aš prisimenu kaip pirmą kart jį pamačiau tai likau kiek šokiruota. biggrin.gif

Man tai net labai atitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 10, 12:22)
Man tai net labai atitinka  smile.gif

Man jis irgi dera prie kvepalų, bet kai pirmą kart jį pamačiau, (čia gal prieš du metus maždaug) tai žinodama Champs Elysees kvapą matyt tikėjausi kažko kito, kažko moteriško, šviesaus, skaidraus...(na kažko panašaus kaip Lancome Poeme filmukas)... Bet vėliau kažkaip supratimas pasikeitė, supratau, kad čia labai gerai atskleidžiamas kvapo charakters: vidinė laisvė ir jaunystė. rolleyes.gif
O toje prieblandoje buteliukas labai gražiai išryškėja. ax.gif

Šiaip labai dėmesingai visada reaguoju į tokius filmukus, nes per juos gaunama informacija iš gamintojo, ką jis norėjo pasakyti tuo siužetu, muzika ir kitom detalėm. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 10 spalio 2007 - 11:55
labutis,
atejau, pamaciau ir uzsikreciau. nesu nieko uoscius bet turiu lakia vaizduote. skaitydama pajutau salimar sokolada ir samsara lauzo silumo, pabuvojau eliziejaus laukuose. to seniai nebuvo wub.gif

pasidariau testuka blush2.gif bukit geros paaiskinkit man tundrai testo rezultatus http://www.guerlain....a...fum/&logo=1 blush2.gif

kazi kodel neatidaro nuorodos g.gif va ka gavau
dare(from latin ausare)

va tokius kvapus gavau mitsuoku, jycki.vol de nuite, parure, chant de aromes bigsmile.gif pirmaji jau zinau o kitu nea blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 10 spalio 2007 - 13:59
QUOTE(soir @ 2007 10 10, 11:46)
įėjau pažiūrėti VILTE20 nurodytos reklamos ir radau dar Mahora. (atsiprašau, jei jau buvo čia įdėta).  Kažin kiek atitinka kvapas ir šie vaizdai? wub.gif  ax.gif

Nebuvo dar įdėta, ačiū tau Soir kad įdėjai. 4u.gif Šį filmuką buvau kiek anksčiau jau mačius, bet kadangi kvapo nežinojau tai labai buvo smalsu ar atitinka reklama. ax.gif Nežinau kaip tau, bet man ši reklama kažkokia sakralinė, turinti kažką švento. Yra religijų kur garbinama gamta, kur kiekvienas augalas, uola, kalnas, net vanduo turi dvasią. Tai čia viskas man tame stiliuje. Sprendžiant iš muzikos, kvapas ne toks intensyvus ir sodrus, kaip Samsara (lyginant kokia ten muzika skambėjo), nors dėl to galima ir pasiginčyti... man tuose kvepaluose niuansai ir perėjimai labai subtilūs ir švelnūs, nėra tiek daug niuansų vienu metu, šviesesnis man jis kažkoks. Kvapas gal kiek ir slegiantis, bet ganėtinai ramus (priešinagai nei Samsara), nepriskirčiau jį vakarinių tipui (beje, tai sufleruoja ir reklama - veiksmas vyksta po atviru dangumi, ne patalpoje).
O kalbant apie spalvas, jei Samsara man - raudona, tai Mahora - sodriai auksinė kaip besileidžianti saulė. Patys kvapai savaime asocijuojasi su tom spalvom. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 10 spalio 2007 - 13:59
o kaip jum maksmara? http://www.youtube.c...V1rEUNamfA&NR=1 idedu klipuka
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 10, 14:58)
Nebuvo dar įdėta, ačiū tau Soir kad įdėjai. 4u.gif Šį filmuką buvau kiek anksčiau jau mačius, bet kadangi kvapo nežinojau tai labai buvo smalsu ar atitinka reklama. ax.gif Nežinau kaip tau, bet man ši reklama kažkokia sakralinė, turinti kažką švento. Yra religijų kur garbinama gamta, kur kiekvienas augalas, uola, kalnas, net vanduo turi dvasią. Tai čia viskas man tame stiliuje. Sprendžiant iš muzikos, kvapas ne toks intensyvus ir sodrus, kaip Samsara (lyginant kokia ten muzika skambėjo), nors dėl to galima ir pasiginčyti... man tuose kvepaluose niuansai ir perėjimai labai subtilūs ir švelnūs, nėra tiek daug niuansų vienu metu, šviesesnis man jis kažkoks. Kvapas gal kiek ir slegiantis, bet ganėtinai ramus (priešinagai nei Samsara), nepriskirčiau jį vakarinių tipui (beje, tai sufleruoja ir reklama - veiksmas vyksta po atviru dangumi, ne patalpoje).
O kalbant apie spalvas, jei Samsara man - raudona, tai Mahora - sodriai auksinė kaip besileidžianti saulė. Patys kvapai savaime asocijuojasi su tom spalvom. mirksiukas.gif

Ačiū, Dolce Vita, už atsakymą 4u.gif mane tai užbūrė ta reklama rolleyes.gif jeigu būtų kitas gamintojas gal pagalvočiau, kad tai tikriausiai kvapas prie lengvesnių. Bet kadangi Guerlain'as tai ir pasidarė įdomu - patyliukais taip ir tikėjausi, kad turėtų būti lengvesnis už tokius kaip Samsara, bet ne per daug lengvas. Na graži reklama - nežinau kiek kartų jau žiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
O kaip jums Insolence?
Man tai kazkaip truputeli per daug verzlumas kazkoks , izulumas akcentuojamas klipuke smile.gif Nejauciu juose to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 10 spalio 2007 - 14:21
et nu...neina klipuku paziuret flashpayer neveikia....sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 10 10, 14:42)
labutis,
atejau, pamaciau ir uzsikreciau. nesu nieko uoscius bet turiu lakia vaizduote. skaitydama pajutau salimar sokolada ir samsara lauzo silumo, pabuvojau eliziejaus laukuose. to seniai nebuvo  wub.gif

pasidariau testuka  bukit geros paaiskinkit man tundrai testo rezultatus http://www.guerlain....a...fum/&logo=1

va ka gavau
dare(from latin ausare)

va tokius kvapus gavau mitsuoku, jycki.vol de nuite, parure, chant de aromes  pirmaji jau zinau o kitu nea

Smagu kad užsukai. 4u.gif O kvapus tai būtinai išbandyk, jeigu ir nepatiks, tai bent susipažinsi, vistik įdomūs jie. mirksiukas.gif
Kaip suprantau tai Dare - ryžtingos moters, merginos tipas, kuri visko imasi drąsiai, atsiskleidžia kaip impulsyvi, veržli, drąsi ir iniciatyvi (eina sau, kaip tinka prie Insolence reklamos biggrin.gif ). Bet tokia iš manęs ir vertėja, irnesakyk.gif gal kas išsamiau galėtų papildyt... blush2.gif
O iš pasiūlytų kvepalų aš irgi žinau tik pirmųjų kvapą...Visais kitais Lietuvoje neprekiaujama. unsure.gif Šiaip, šipriniai aromatai dažniausiai tinka tokiam moterų tipui. ax.gif
QUOTE(sfera @ 2007 10 10, 15:07)
o kaip jum maksmara? http://www.youtube.c...V1rEUNamfA&NR=1 idedu klipuka

Gaila, negaliu dabar su garsu pažiūrėti, bet reklama tai graži, man visai tinka prie kvapo stiliaus. mirksiukas.gif
QUOTE(soir @ 2007 10 10, 15:14)
mane tai užbūrė ta reklama   jeigu būtų kitas gamintojas gal pagalvočiau, kad tai tikriausiai kvapas prie lengvesnių. Bet kadangi Guerlain'as tai ir pasidarė įdomu - patyliukais taip ir tikėjausi, kad turėtų būti lengvesnis už tokius kaip Samsara, bet ne per daug lengvas. Na graži reklama - nežinau kiek kartų jau žiūrėjau

Man irgi labai graži drinks_cheers.gif Bet man ir Samsara labai graži, viena gražiausių. wub.gif O Shalimar dar ir po šiai dienai nesuprantu kas ten... unsure.gif Paskui pabaigoje, kai ji nueina į tą kambarį - nekambarį ar kur tai ten ir rengiasi, pasirodo kad jos ranka lyg tai kruvina būtų blink.gif ar man čia visai jau vaidenasi?... doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 10, 15:16)
O kaip jums  Insolence
Man tai kazkaip truputeli per daug verzlumas kazkoks , izulumas akcentuojamas klipuke   Nejauciu juose to...

O man žinok tinka tas veržlumas. rolleyes.gif Be to, Insolence reikšmė - įžūlumas. Tai čia sakyčiau jis dar kultūringai pavaizduotas. biggrin.gif
O šiaip tinka ir tie akinantys šviesos blyksniai (kvapas taip pat juk labai intensyvus ir visa persmelkiantis, bent jau iš pradžių), ir ta rausvai violetinė spalva, ir ratu besisukanti mergina (buteliuko forma, neužbaigtumo įspūdis) net ir muzika man tinka prie to kvapo. Kvapas intensyvus ir tikrai įžūlokas, bet ne griežtas ir labai moteriškas. Vienintelis dalykas ko pasigedau, tai siužetas, kurio čia nėra. ax.gif Bet čia tik dėl įdomesnio žiūrėjimo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 10 spalio 2007 - 16:25
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 10, 17:20)
Smagu kad užsukai. 4u.gif O kvapus tai būtinai išbandyk, jeigu ir nepatiks, tai bent susipažinsi, vistik įdomūs jie. mirksiukas.gif
Kaip suprantau tai Dare - ryžtingos moters, merginos tipas, kuri visko imasi drąsiai, atsiskleidžia kaip impulsyvi, veržli, drąsi ir iniciatyvi (eina sau, kaip tinka prie Insolence reklamos biggrin.gif ). Bet tokia iš manęs ir vertėja, irnesakyk.gif gal kas išsamiau galėtų papildyt... blush2.gif
O iš pasiūlytų kvepalų aš irgi žinau tik pirmųjų kvapą...Visais kitais Lietuvoje neprekiaujama. unsure.gif Šiaip, šipriniai aromatai dažniausiai tinka tokiam moterų tipui. ax.gif

Mane truputį nuvylė tas "testas" - iš viso 4 moterų tipai... Na, nesugrūsčiau aš visų niekaip į 4, net ir žiūrint kvepalų pasirinkimo aspektu reikėtų gerokai daugiau...
Man tas pats - Dare - išeina, net jei atsakymus kiek pakeičiu (kartais sunku apsispręst, kuris variantas tinkamiausias, tai išbandau ir vienokį, ir kitokį). Deja, kvepalų (išskyrus Mitsouko) irgi net pauostyt nepavyko... o skaitant sudėtį, panašu, kad patiktų tie išvardinti. Ir nesutikčiau, kad tinka prie Insolence reklamos... Man tas Insolence "įžūlumas" - tai įžūlumas kur nors šokių aikštelėj... bravūra, bet ne drąsa. Na, čia jau nušnekėjau, užmėtys mane akmenim Insolence gerbėjos... atsiprašau visų, tiesiog man šitie kvepalai nepatinka.
Atsakyti

aciu uz silta priemima 4u.gif ir uz paaiskinimus 4u.gif 4u.gif
man is visko patiko samsara reklama wub.gif salimar nesupratau, tai ji vylioja, tai kraujuoja, tai nusirengia g.gif kazkoks nesusipratimas schmoll.gif reklama nepatiko
labai patiko maxmara, kazi yra lt situ kvepalu g.gif
Atsakyti