Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

Šįryt Mahora atkeliavo į mano namus smile.gif Intensyviai svarstau, ar man ją pasilikti - visiškai kitoks Guerlainas lyginant su klasikiniais kvepalais, bet įvertinus, kaip sunkiai ją radau, parduoti rankos nekyla cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 10 24, 10:08)
Šįryt Mahora atkeliavo į mano namus smile.gif Intensyviai svarstau, ar man ją pasilikti - visiškai kitoks Guerlainas lyginant su klasikiniais kvepalais, bet įvertinus, kaip sunkiai ją radau, parduoti rankos nekyla  cool.gif

Jaučiu kaip buteliukas traukia akį... rolleyes.gif Man vien jau miniatiūra koks grožis. rolleyes.gif Natūralu kad ir rankos nekyla tokio gėrio atsisakyt. ax.gif
Dėl kvapo, sutinku kad šiek tiek kitoks nei klasika, bet man jis sakyčiau nemažai panašumų su Terracota turi...o kaip tau atrodo? mirksiukas.gif Vistik panašiu metu abu ir sukurti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 24, 15:06)
Dėl kvapo, sutinku kad šiek tiek kitoks nei klasika, bet man jis sakyčiau nemažai panašumų su Terracota turi...o kaip tau atrodo? mirksiukas.gif Vistik panašiu metu abu ir sukurti. ax.gif

Žinok, panašumų su Terracota tikrai turi, bet Mahora "nekepinta" ir aiškesnis gėlių kvapas g.gif

Na, dabar belieka Meteorites sulaukti, pasidžiaugti ir tada jau tikriausiai visą turimą Guerlain kolekciją išparduoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 10 24, 15:50)
Žinok, panašumų su Terracota tikrai turi, bet Mahora "nekepinta" ir aiškesnis gėlių kvapas g.gif

Na, dabar belieka Meteorites sulaukti, pasidžiaugti ir tada jau tikriausiai visą turimą Guerlain kolekciją išparduoti cool.gif

Čia rimtai? Tokį gėrį išparduoti? g.gif biggrin.gif Tai rašausi pirmu numeriu eilėje. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 10 24, 15:50)

Šitokį gėrį ir turtą??????? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na, gal pvz. meilė Guerlainui baigsis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 10 24, 18:18)

Gali taip nutikt? ohmy.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 10 24, 18:18)

Tikra meilė nesibaigia thumbup.gif Pasižiūrėk tas "verges izauras" ar "santa barbaras", jei netiki lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 10 25, 07:47)
Tikra meilė nesibaigia  thumbup.gif  Pasižiūrėk tas "verges izauras" ar "santa barbaras", jei netiki  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šiandien susistačiau savo Guerlainus ir supratau - myliu beprotiškai lotuliukas.gif Šiandien vaikštau Mahora pasikvėpinusi - trenktas kvapas, bet irgi toks gerulis smile.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif Radau šią temelę, ir neiškenčiau neparašiusi savo nuomonės apie Guerlain ax.gif Aš tai įsimylėjusi Guerlain Samsara thumbup.gif Geriausias kvapas pasaulyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Samsara* @ 2007 10 25, 23:09)
Aš tai įsimylėjusi Guerlain Samsara  thumbup.gif  Geriausias kvapas pasaulyje  thumbup.gif

Akivaizdu iš nicko hihihi.gif O kaip kiti Guerlain kvepalai?

Šiandien išuosčiau L'Instantus ir Insolence. Na, ką aš galiu pasakyti ax.gif Skaniai kvepia, bet tikrai nėra išskirtiniai kvepalai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 10 25, 23:16)
Akivaizdu iš nicko hihihi.gif O kaip kiti Guerlain kvepalai?

Šiandien išuosčiau L'Instantus ir Insolence. Na, ką aš galiu pasakyti  ax.gif Skaniai kvepia, bet tikrai nėra išskirtiniai kvepalai cool.gif

Nu jau, taip ir nėra g.gif gal ir nėra, bet man kažkaip tinka L'Instantant Magic, o Samsara, tai dar nuo karminės praeities labai veža biggrin.gif ko visai nepasakyčiau apie Shalimar - aš jų visai nesuprantu ir nejaučiu, gal reiktų bandyt kažkaip prisipratint g.gif
Atsakyti