Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

QUOTE(Lenora @ 2007 10 25, 23:30)
Nu jau, taip ir nėra g.gif  gal  ir nėra, bet man kažkaip tinka L'Instantant Magic, o Samsara, tai dar nuo karminės praeities labai veža biggrin.gif  ko visai nepasakyčiau apie Shalimar - aš jų visai nesuprantu ir nejaučiu, gal reiktų bandyt kažkaip prisipratint g.gif

L'Instantai - malonūs kvapai, bet juose nėra to trenktumo, kurio pilni kai kurie Guerlaino kvepalai hihihi.gif Shalimar ir man teko prisipratinti, nes pirmas įspūdis buvo nekoks cool.gif
Atsakyti
Guerlain fanės, ar matėt vakar SM turgely atsirado skelbimas dėl Champs Elysees 10ml kvepalų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 10 25, 23:30)
Samsara, tai dar nuo karminės praeities labai veža biggrin.gif 

g.gif kaip čia taip? čia savo karminę praeitį žinai ir turi omeny? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 10 26, 21:15)
Guerlain fanės, ar matėt vakar SM turgely atsirado skelbimas dėl Champs Elysees 10ml kvepalų  rolleyes.gif

Matėm - gera kaina smile.gif
Atsakyti
sveikos,
sendien pagaliau i sarma pakliuvau, isuosciau la instant bet nepatiko, tiksliau neuzkabino, ir cia i mano rankas pakliuvo schalimar wub.gif jei lydausi del eliziejaus lauku, tai shalimare istirpau wub.gif dabar kvepiu karciuoju sokoladu su vaniles ir cinamono priemaisom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Samsara* @ 2007 10 25, 23:09)
Labas mergaitės  4u.gif  Radau šią temelę, ir neiškenčiau neparašiusi savo nuomonės apie Guerlain  ax.gif  Aš tai įsimylėjusi Guerlain Samsara  thumbup.gif  Geriausias kvapas pasaulyje  thumbup.gif

QUOTE(Minerva @ 2007 10 25, 23:16)
Akivaizdu iš nicko hihihi.gif O kaip kiti Guerlain kvepalai?

Samsara tikrai išskirtiniai kvepalai, bet žinai kas yra smagiausia - kad suradai SAVO kvapą. O tai ne kiekvienai pavyksta. mirksiukas.gif Beje, dėl niko - kažkur mačiau sklado ir Shalimar, įdomu kaip su kvepalais. tongue.gif
QUOTE(sfera @ 2007 10 28, 20:09)
sveikos,
sendien pagaliau i sarma pakliuvau, isuosciau la instant bet nepatiko, tiksliau neuzkabino, ir cia i mano rankas pakliuvo schalimar  wub.gif jei lydausi del eliziejaus lauku, tai shalimare istirpau  wub.gif dabar kvepiu karciuoju sokoladu su vaniles ir cinamono priemaisom  wub.gif

Shalimar ir Champs Elysees visiškai skirtingi aromatai, bet kaip smagu kad tau jie abu patiko. wub.gif Jei Champs - diena, tai Shalimar - naktis, Champs - pavasaris ar vasara, Shalimar - ruduo ar žiema, ir t.t.
Beje, labai gražiai apibūdinai Shalimar. good.gif

Papildyta:

Minerva, kaip tau sekasi su Mahora draugaut? mirksiukas.gif
Aš joje pastaruoju metu dar ir karamelę užuost pradėjau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 28 spalio 2007 - 23:24
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 29, 00:18)
Samsara tikrai išskirtiniai kvepalai, bet žinai kas yra smagiausia - kad suradai SAVO kvapą. O tai ne kiekvienai pavyksta. mirksiukas.gif Beje, dėl niko - kažkur mačiau sklado ir Shalimar, įdomu kaip su kvepalais. tongue.gif

Shalimar ir Champs Elysees visiškai skirtingi aromatai, bet kaip smagu kad tau jie abu patiko. wub.gif Jei Champs - diena, tai Shalimar - naktis, Champs - pavasaris ar vasara, Shalimar - ruduo ar žiema, ir t.t.
Beje, labai gražiai apibūdinai Shalimar. good.gif

wub.gif tai kad kitko jie man ir neprimena blush2.gif
o la instant neuzkabino schmoll.gif juose tikrai nera guerlanizmo schmoll.gif kazkoks nesusipratimas, nes primena visus zvaigzdziu kvepalus, juose nera malonaus sunkumo kurio pilna eliziejaus laukuose, samsaroi ir shalimar wub.gif beje kvepalus jauciu iki siol ir kuo toliau tuo labiau klimpstu wub.gif
beje labai nustabau kai pamaciau kritianoi kad edp pigesnis nei edt 30 litu blink.gif blink.gif blink.gif gal gali paaiskint kas cia per bajeriai ? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 10 29, 00:24)
o la instant neuzkabino  schmoll.gif juose tikrai nera guerlanizmo  schmoll.gif kazkoks nesusipratimas, nes primena visus zvaigzdziu kvepalus, juose nera malonaus sunkumo kurio pilna eliziejaus laukuose, samsaroi ir shalimar  wub.gif beje kvepalus jauciu iki siol ir kuo toliau tuo labiau klimpstu wub.gif
beje labai nustabau kai pamaciau kritianoi kad edp pigesnis nei edt 30 litu  blink.gif  blink.gif  blink.gif gal gali paaiskint kas cia per bajeriai ?  g.gif  blink.gif

Na aš klasikiniuose L'Instant ir EDT ir EDP gerleno bazę jaučiu, bet va naujuosuose L'Instant Magic jos man tikrai kaip ir nesijaučia, ax.gif na dar tik porą kartų bandžiau, gal vėliau ir atrasiu. hihihi.gif
Dėl Shalimar kainų - žinok neatkreipiau dėmesio, jų puslapyje nurodyta, kad EDT 30 ml kainuoja 149 Lt, o EDP to paties kiekio - 169 Lt. unsure.gif Tai kaip ir EDP didesnė. Gal kokia skirtinga partija su nuolaida buvo...(Dar yra Shalimar Light, bet jo tik didelis kiekis nurodytas 75 ml.)
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 29, 00:41)
Na aš klasikiniuose L'Instant ir EDT ir EDP gerleno bazę jaučiu, bet va naujuosuose L'Instant Magic jos man tikrai kaip ir nesijaučia, ax.gif na dar tik porą kartų bandžiau, gal vėliau ir atrasiu. hihihi.gif
Dėl Shalimar kainų - žinok neatkreipiau dėmesio, jų puslapyje nurodyta, kad EDT 30 ml kainuoja 149 Lt, o EDP to paties kiekio - 169 Lt. unsure.gif Tai kaip ir EDP didesnė. Gal kokia skirtinga partija su nuolaida buvo...(Dar yra Shalimar Light, bet jo tik didelis kiekis nurodytas 75 ml.)

uosciau ir shalimar light bet nepatiko schmoll.gif
o as ziurejau kristjanoi edp 139 o didesnis edt 179 blink.gif gal jie i kieki ziuri g.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 10 29, 00:51)
uosciau ir shalimar light bet nepatiko  schmoll.gif
o as ziurejau kristjanoi edp 139 o didesnis edt 179  blink.gif

Ta prasme didesnis kiekis? unsure.gif O koks? Ir kokį kiekį EDP žiūrėjai? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 29, 01:00)
Ta prasme didesnis kiekis? unsure.gif O koks? Ir kokį kiekį EDP žiūrėjai? g.gif

doh.gif vat kiekiu nepamenu zinok neatkreipiau demesio blush2.gif bet buvo triju skirtingu dydziu buteliukai pati maziausia edp ziurejau, o edt buvo tik vienas past didziausias jei neklystu 75 g.gif
Atsakyti
Man patinka Guerlain "With Love". Naudoju jau antra buteliuka wub.gif
Atsakyti