Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

QUOTE(žalga @ 2007 11 22, 22:33)
Nervai nelaiko tokius įspūdžius skaityti. Jaučiu jau įtariu, ką ryt per pietus veiksiu...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip taip...mano irgi nelaiko taip noris viska isbandyt, bet kai nueini i parduotuve prisiuostai galva apsisuka ir nebeatsimenu kvapu lotuliukas.gif

Biologe super aprasymas, kaiip visada..... nu velnias, reiks ir man juos isbandyt del smalsumo
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 11 22, 22:53)
Ketinau tik eit apsiuostyt.. Nu bet pagalvojus, gal jamsiu ir nupirksiu, o po to F_A KS stumsiu po 400 lt už 25 ml  bigsmile.gif

Nu pala, merginos, šitaip negalima schmoll.gif Aš juk net apuostyt jų negavau, o jūs jau paskutinius dalinatės (čia apie tą pamėlynavusią valandą kalbam, ar ne? Jaučiu, apsijuoksiu eilinį kartą g.gif ). Man tai tas KS aiškiai nesiruošia kvepalų atnešt... tik ne už tokią kainą... dar kokio gorenlaino nebent išprašyčiau, bet tada jau geriau keptuvė verysad.gif
Atsakyti
Aha, mane irgi suintrigavo biologės aprašymas - užsiseivinau į Wordą, po kelių mėnesių irgi "rašysiu" apie kokius vyriškus, kelis žodžius, kelias natas pakeisiu ir bus jėga.

Beje, o kaip jūsų vyriškiai reaguoja, kai (jei) pasisakot, kad vyriški kvepalai tinka purškalioitis? MB į mane tik pažiūrėjo, kai pasakiau, kad kartais jo pasipurškiu namie, ir nieko nepasakė (geriau jau būtų pasakęs, nes bijau net spėt, ką pagalvojo doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 11 22, 23:53)
Ketinau tik eit apsiuostyt.. Nu bet pagalvojus, gal jamsiu ir nupirksiu, o po to F_A KS stumsiu po 400 lt už 25 ml  bigsmile.gif

Nu ne durna, mergina, supratai mintį iškart thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(žalga @ 2007 11 23, 00:03)

Beje, o kaip jūsų vyriškiai reaguoja, kai (jei) pasisakot, kad vyriški kvepalai tinka purškalioitis? MB į mane tik pažiūrėjo, kai pasakiau, kad kartais jo pasipurškiu namie, ir nieko nepasakė (geriau jau būtų pasakęs, nes bijau net spėt, ką pagalvojo  doh.gif )

Maniškiui tai patinka, kad jo kvepaliukus vertinu. Leidžia man kokį kartą pasipurkšti, bet labai jau pavydžiai žiuri, kad tik ne daug purkštelėčiau. Atrodo tada kaip vaikas su mylimu žaislu, su kuriuo nenori dalintis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 11 22, 23:03)
Aha, mane irgi suintrigavo biologės aprašymas  - užsiseivinau į Wordą, po kelių mėnesių irgi "rašysiu" apie kokius vyriškus, kelis žodžius, kelias natas pakeisiu ir bus jėga.

Beje, o kaip jūsų vyriškiai reaguoja, kai (jei) pasisakot, kad vyriški kvepalai tinka purškalioitis? MB į mane tik pažiūrėjo, kai pasakiau, kad kartais jo pasipurškiu namie, ir nieko nepasakė (geriau jau būtų pasakęs, nes bijau net spėt, ką pagalvojo  doh.gif )

nu vyriskio neturiu , bet turiu broli ir teti ( su siaip draugu kvepalais nepasikvepinsi, bet kai pas draugus uzeinu ir pamatau kvepalus isuostau visus biggrin.gif)
nu o brolio kvepalais megeja kai namo gryztu arba kai gyvenom kartu pasipurskaliot... ypatingai dabar mane veza jo thierry mugler b men ... nesako nieko, tik , kad neispurskaliociau daug....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indijaa: 22 lapkričio 2007 - 23:24
QUOTE(žalga @ 2007 11 22, 23:03)
Aha, mane irgi suintrigavo biologės aprašymas  - užsiseivinau į Wordą, po kelių mėnesių irgi "rašysiu" apie kokius vyriškus, kelis žodžius, kelias natas pakeisiu ir bus jėga.

Ne pirštu penima, žalga, nepražūsi sunkiam gyvenimo kely thumbup.gif
Jei. Dabar sprendžiu dilemą - ar visą butelką to L'Instanto sau pasilikt, ar įpilt į mažiuką purkštuviuką ir MB? Jei įpilsiu - pastebės, kad tais pačiais ir aš kvepiu. Jei neįpilsiu... kad tik sąžinė neatsibustų netyčia g.gif Matyt, dar pagalvosiu.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 22, 23:45)
Ne pirštu penima, žalga, nepražūsi sunkiam gyvenimo kely thumbup.gif
Jei. Dabar sprendžiu dilemą - ar visą butelką to L'Instanto sau pasilikt, ar įpilt į mažiuką purkštuviuką ir MB? Jei įpilsiu - pastebės, kad tais pačiais ir aš kvepiu. Jei neįpilsiu... kad tik sąžinė neatsibustų netyčia g.gif  Matyt, dar pagalvosiu.

ipilk truputi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 11 23, 00:52)
ipilk truputi  bigsmile.gif

Nu jo, tai jau prigundė Biologė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 22, 16:16)
Oi, negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Mano dukra maža būdama taip tuos padarėlius vadindavo

O as ir dabar taip kartais vadinu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Lenora @ 2007 11 22, 16:40)
Na žinai, kam brangūs, o kažkam gal ir nebrangūs. Suveiks koks Merfio dėsnis -  ir viskas. Man jau yra pamoka gyvenime buvus, bet ne su kvepalais verysad.gif

taip, zinau, tu teisi...tempsiu KS pirstu parodyt ka noriu rast po eglute, tik dar reiks ji itikint, kad butinai reik pirkt skubiai, nes jau zinau kaip bus, kam tau dabar, bla bla bla.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(biologė @ 2007 11 22, 22:22)
Susikaupiau. Tad jūsų laukia traktatas apie L'Instant. Sakiau, kad apie vyriškus, bet dabar taip nebemanau. T. y. ant buteliuko parašyta "pour homme", bet mano supratimu, vyrams jie per geri bigsmile.gif Na, jei ne moteriški, tai tikrai unisex.
Oficiali informacija: išleisti 2004, sukūrė Béatrice Piquet.
Natos:  Lemon, Bergamot, Badian Crystals, Pepper, Elemi (citrina, bergamotė, žvaigždinio anyžiaus kristalai, pipirai, elemi - tai tokia derva)
Indian Jasmine Petal, Mysore Sandalwood, Lapsang Tea, Bitter Cocoa Bean (Indijos jazminų žiedlapiai, sandalmedis, lapsango arbata (labai kvapni specialiai ruošiama juodoji arbata), kakavos pupelės)
Hibiscus Seeds, Patchouli (kinrožės sėklos, pačulė)
Pirmas įspūdis - gaivūs, stiprūs, truputį aitrūs, citrusiniai kvepalai. Anyžiaus praktiškai nesijaučia - jei nežinočiau, kad yra, tai turbūt nė neužuosčiau. Labai greitai to aitrumo... ar gal aštrumo nebelieka, juos prislopina kažkoks švelnus, šiltas dūmo kvapas (matyt, tai arbata taip kvepia), aiškiai jaučiami jazminai, šiek tiek prieskoniai. Sakyčiau, vidurinės natos - šiltos gėlinės-prieskoninės. Paskui jazminai beveik išnyksta, o sustiprėja medienos ir pačulės kvapas. Gal man  vaidenas, bet jaučiu ir cinamoną, nors sudėty jo nėra. Pačulė - irgi jaukus, šiltas, bet ne saldus aromatas. Dabar (apie 12 val. nuo pasipurškimo) oda vis dar kvepia - sodrus, šiltas, "tamsus" kvapas.
Reziumuočiau taip - sudėtingi, gilūs kvepalai. Kur kas geresni ir "gerleniškesni" už moteriškus variantus - tiek L'Instant EDT ir EDP, tiek L'Instant Magic (ypač už šį, kuris man atrodo prasčiausias iš visų). Sunkesni, sodresni, šiltesni už EDT, gaivesni ir gilesni už EDP. Originaliam, subtiliam, rafinuotam, aristokratiškam vyrui. Arba moteriai.

kaip graziai aprasei wub.gif siandien varau i kristiana, butinai pauostysiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(žalga @ 2007 11 22, 22:33)
Nervai nelaiko tokius įspūdžius skaityti. Jaučiu jau įtariu, ką ryt per pietus veiksiu...

Sie yra is tu kvepalu kuriuos reik iskart ant odos bandyt, nes ant lapelio visiskai kitoks kvapas gaunas mirksiukas.gif kai pabandysi, butinai savo ispudzius parasyk! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žalga @ 2007 11 22, 22:53)

Eik sau, neerzink doh.gif zinau kad jeigu ka sandelyje yra keletas vnt, susiveikciau is ten tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 23, 08:05)
kaip graziai aprasei wub.gif siandien varau i kristiana, butinai pauostysiu drinks_cheers.gif

Stengiausi - nesvarbu, ar teisybė, svarbu, kad gražiai skambėtų lotuliukas.gif Gal sakau Kristiana mane priims kokia reklamiste, propagandiste ar agitatore (neakivaizdine, nes mano snukelis nereprezentatyvus tongue.gif ) O atlyginimą imčiau slovikėliais, butelėliais, purkštuvėliais... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 23, 08:25)
Stengiausi - nesvarbu, ar teisybė, svarbu, kad gražiai skambėtų lotuliukas.gif  Gal sakau Kristiana mane priims kokia reklamiste, propagandiste ar agitatore (neakivaizdine, nes mano snukelis nereprezentatyvus tongue.gif ) O atlyginimą imčiau slovikėliais, butelėliais, purkštuvėliais... thumbup.gif

Net nereprezet...nereprezentatyviausia (ufff....) veideli siuolaikinem kosmetikos priemonem galima padaryt paciu reprezentatyviausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
F_A, atėjau tavęs informuoti, teisingiau tavo KS, kad MegaKristianoje telikęs vienas buteliukas "Mėlynosios valandos". Tai arba tegu KS bėga pirkti, arba tau mykštukai tada kokio fufliako pripilstys cool.gif
Atsakyti