QUOTE(Nome @ 2007 11 22, 16:16)
Oi, negaliu

Mano dukra maža būdama taip tuos padarėlius vadindavo
O as ir dabar taip kartais vadinu
Papildyta:
QUOTE(Lenora @ 2007 11 22, 16:40)
Na žinai, kam brangūs, o kažkam gal ir nebrangūs. Suveiks koks Merfio dėsnis - ir viskas. Man jau yra pamoka gyvenime buvus, bet ne su kvepalais
taip, zinau, tu teisi...tempsiu KS pirstu parodyt ka noriu rast po eglute, tik dar reiks ji itikint, kad butinai reik pirkt skubiai, nes jau zinau kaip bus, kam tau dabar, bla bla bla....
Papildyta:
QUOTE(biologė @ 2007 11 22, 22:22)
Susikaupiau. Tad jūsų laukia traktatas apie L'Instant. Sakiau, kad apie vyriškus, bet dabar taip nebemanau. T. y. ant buteliuko parašyta "pour homme", bet mano supratimu, vyrams jie per geri

Na, jei ne moteriški, tai tikrai unisex.
Oficiali informacija: išleisti 2004, sukūrė Béatrice Piquet.
Natos: Lemon, Bergamot, Badian Crystals, Pepper, Elemi (citrina, bergamotė, žvaigždinio anyžiaus kristalai, pipirai, elemi
- tai tokia derva)
Indian Jasmine Petal, Mysore Sandalwood, Lapsang Tea, Bitter Cocoa Bean (Indijos jazminų žiedlapiai, sandalmedis, lapsango arbata
(labai kvapni specialiai ruošiama juodoji arbata), kakavos pupelės)
Hibiscus Seeds, Patchouli (kinrožės sėklos, pačulė)
Pirmas įspūdis - gaivūs, stiprūs, truputį aitrūs, citrusiniai kvepalai. Anyžiaus praktiškai nesijaučia - jei nežinočiau, kad yra, tai turbūt nė neužuosčiau. Labai greitai to aitrumo... ar gal aštrumo nebelieka, juos prislopina kažkoks švelnus, šiltas dūmo kvapas (matyt, tai arbata taip kvepia), aiškiai jaučiami jazminai, šiek tiek prieskoniai. Sakyčiau, vidurinės natos - šiltos gėlinės-prieskoninės. Paskui jazminai beveik išnyksta, o sustiprėja medienos ir pačulės kvapas. Gal man vaidenas, bet jaučiu ir cinamoną, nors sudėty jo nėra. Pačulė - irgi jaukus, šiltas, bet ne saldus aromatas. Dabar (apie 12 val. nuo pasipurškimo) oda vis dar kvepia - sodrus, šiltas, "tamsus" kvapas.
Reziumuočiau taip - sudėtingi, gilūs kvepalai. Kur kas geresni ir "gerleniškesni" už moteriškus variantus - tiek L'Instant EDT ir EDP, tiek L'Instant Magic (ypač už šį, kuris man atrodo prasčiausias iš visų). Sunkesni, sodresni, šiltesni už EDT, gaivesni ir gilesni už EDP. Originaliam, subtiliam, rafinuotam, aristokratiškam vyrui. Arba moteriai.
kaip graziai aprasei

siandien varau i kristiana, butinai pauostysiu
Papildyta:
QUOTE(žalga @ 2007 11 22, 22:33)
Nervai nelaiko tokius įspūdžius skaityti. Jaučiu jau įtariu, ką ryt per pietus veiksiu...
Sie yra is tu kvepalu kuriuos reik iskart ant odos bandyt, nes ant lapelio visiskai kitoks kvapas gaunas

kai pabandysi, butinai savo ispudzius parasyk!
Papildyta:
QUOTE(žalga @ 2007 11 22, 22:53)
Ketinau tik eit apsiuostyt.. Nu bet pagalvojus, gal jamsiu ir nupirksiu, o po to F_A KS stumsiu po 400 lt už 25 ml
Eik sau, neerzink

zinau kad jeigu ka sandelyje yra keletas vnt, susiveikciau is ten