Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

QUOTE(Nome @ 2007 11 23, 14:12)
F_A, atėjau tavęs informuoti, teisingiau tavo KS, kad MegaKristianoje telikęs vienas buteliukas "Mėlynosios valandos". Tai arba tegu KS bėga pirkti, arba tau mykštukai tada kokio fufliako pripilstys  cool.gif

aik tu???? blink.gif negali but blink.gif itariu teks KS nelaukus nusipirkt paciai blink.gif O kaip Tu, ar pabandei ant rieso juos?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 23, 15:37)
aik tu???? blink.gif negali but blink.gif itariu teks KS nelaukus nusipirkt paciai blink.gif O kaip Tu, ar pabandei ant rieso juos?

O aš ką sakiau? O tu nusipirk ir paduok mamai ar sesei, tipo čia jos slapta tau dovana nupirko ir dabar paduoda tavo brangiajam, kad jis tau juos padovanotų. Pinigų sutaupysi ir jam bus malonu, kad dovaną pataikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 23, 14:12)
F_A, atėjau tavęs informuoti, teisingiau tavo KS, kad MegaKristianoje telikęs vienas buteliukas "Mėlynosios valandos". Tai arba tegu KS bėga pirkti, arba tau mykštukai tada kokio fufliako pripilstys  cool.gif

Ne mano darbas schmoll.gif Taip ir neturėjau kada šiandien nubėgt apsiuostyt. Ar tik nebus ir čia Linutė su skaičiukais prasisukus? bigsmile.gif Oi brungiai F_A KS atsieis mėlynos valandos, oi brungiai
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 11 23, 20:04)
Ne mano darbas  schmoll.gif Taip ir neturėjau kada šiandien nubėgt apsiuostyt. Ar tik nebus ir čia Linutė su skaičiukais prasisukus?  bigsmile.gif Oi brungiai F_A KS atsieis mėlynos valandos, oi brungiai

Nespėjo Linute nupirkti schmoll.gif . Papletkinsiu topsecret.gif . F_A nusipirko pati, ir dabar galvoja, kaip juos prakišti savajam KS. Įsivaizduoji, kaip sunku?
Atsakyti
A kas čia sunkaus? Škias, rašai laišką (arba SMS, jei esi šiuolaikiška), nurodai kainą, iš kur pajimt, kur priduot, vsie diela nail.gif
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 11 23, 21:42)
A kas čia sunkaus? Škias, rašai laišką (arba SMS, jei esi šiuolaikiška), nurodai kainą, iš kur pajimt, kur priduot, vsie diela  nail.gif

Tai ta prasme, pasidedi pvz. pas draugę savo kvepalus ir KS-ui nurodai nueiti iš ten "nupirkti" už nurodytą kainą?
Atsakyti
Nu jo... g.gif Paskui su drauge navarą alc.gif O tai tu kitaip kvepaliukų gauni?
Atsakyti
Susitikom mes šnd su Dolce Vita, arbatos pagėrėm ir apsiuostymą darėm biggrin.gif

Gavau pauostyt tą mėlynąją valandą. Iš pradžių ji mane labai šokiravo, nes padvelkė džiovintu karvių mėšlu, na tokiu kur gamina natūralius smilkalus, jei kas mėgėjos, tai žinot. Paskui tie kvepalai taip pradėjo mainytis ant odos, kad net neįtikėtina. Nu geri kvepalai, kad juos kur thumbup.gif Man Mitsouko, kaip jau nusprendžiau pagal amžių netinka(per sena esu), o jau šitie tai visai nesvarbu tinka ar ne, bet man jie faini thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau kai ką parašyti, bet paskui pagalvojau ,akd vėl pradės pasisakymai : "Eikit į bendraminčius"
Atsakyti
biggrin.gif Gal ką domina GUERLAIN CHAMPS-ELYSEES? 15 ml ,rašykit į a.ž . [atsiprašau jei ne į temą blush2.gif ]
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 21, 01:12)
Šiandien ant odos pabandžiau du Aqua Allegoria variantus. ax.gif

Aqua Allegoria Mentafollia:
Kokį aprašymą radau: "Švelnus, gaivinantis aromatas kupinas šiltų Maroko vasaros dienų grožio. Visiems sugebantiems mėgautis subtiliu gėlių alsavimu ir medžių lapijos pavėsiu karštą pusiaudienį turėtų patikti švelnus gaivos gūsis, kurį dovanoja šis aromatas." (aromat.ru)
user posted image
Pradžioje aiškiai jaučiasi mėta ir truputėlis citrusų, vėliau kvapas tampa kiek žolinis, su žalia arbata asocijuojasi, o bazėje atsiranda šiokių tokių vyriškų natų. ax.gif

Aqua Allegoria Anisia Bella:
Šio aprašymas irgi visai nieko: "Pasivaikščiojimai po vasarą, tarp gėlių kvapų ir anyžiaus plantacijų, po pietų Prancūzijos pievas ir laukus, piknikai žydinčiuose soduose dovanoja šį ryškų aromatą, sukurtą iš gėlių ir medienos natų." (aromat.ru)
user posted image
Pirmose natose man ryškiai apelsinai su anyžiais pasijuto, vėliau perėjo į gaivias ir ganėtinai švelnias, šiek tiek gėlines moteriškas natas. Kažkiek primena Salvador Dali Sea&Sun in Cadaques ir J. del Pozo Essencia di Duende. rolleyes.gif

Na va, dabar atėjo laikas parašyti apie dar du AA kvapus, kuriuos neseniai išbandžiau. ax.gif

Aqua Allegoria Orange Magnifica
Kompozicijos pagrindas - raudonasis apelsinas. Sudėtyje dar yra bergamotė, klementinas, jazminas, neroli, migdolas, gintaras, kedras.
user posted image
Pasirodė pats gerleniškiausias ir iš visų uostytų Alegorijų. Pradžioje stipriai jaučiasi apelsinas, bet sakyčiau gana negaivus, netgi su šiokiomis tokiomis pudros natomis. Vėliau apelsinas pasitraukia, lieka bazinės natos, saldokos, sunkesnės nei kitų AA.

Aqua Allegoria Pivoine Magnifica
Bijūnų aromatas su citrusinėmis - gėlinėmis natomis: bergamote, rožiniu greipfrutu, bijūnu, našlaite, irisu ir miško natų akordais.
user posted image
Va šis aromatas, manau, turėtų tikti ir patikti visoms merginoms ir moterims, kurioms beveik visi Guerlain aromatai persunkūs, pernelyg specifiniai, toms, kurios vertina, Dior addict 2 (ypač vasaros kvapą Addict Summer Peonies), Gucci Envy Me, Versace Bright Crystal, YSL Baby Doll ir kitus panašius kvapus.
Lengvas gėlinis - citrusinis aromatas, jaunatviškas, konkrečiai man tikras bijūnų kvapas nepasijuto.

QUOTE(biologė @ 2007 11 22, 22:22)
Susikaupiau. Tad jūsų laukia traktatas apie L'Instant. Sakiau, kad apie vyriškus, bet dabar taip nebemanau. T. y. ant buteliuko parašyta "pour homme", bet mano supratimu, vyrams jie per geri bigsmile.gif Na, jei ne moteriški, tai tikrai unisex.
Oficiali informacija: išleisti 2004, sukūrė Béatrice Piquet.
Natos:  Lemon, Bergamot, Badian Crystals, Pepper, Elemi (citrina, bergamotė, žvaigždinio anyžiaus kristalai, pipirai, elemi - tai tokia derva)
Indian Jasmine Petal, Mysore Sandalwood, Lapsang Tea, Bitter Cocoa Bean (Indijos jazminų žiedlapiai, sandalmedis, lapsango arbata (labai kvapni specialiai ruošiama juodoji arbata), kakavos pupelės)
Hibiscus Seeds, Patchouli (kinrožės sėklos, pačulė)
Pirmas įspūdis - gaivūs, stiprūs, truputį aitrūs, citrusiniai kvepalai. Anyžiaus praktiškai nesijaučia - jei nežinočiau, kad yra, tai turbūt nė neužuosčiau. Labai greitai to aitrumo... ar gal aštrumo nebelieka, juos prislopina kažkoks švelnus, šiltas dūmo kvapas (matyt, tai arbata taip kvepia), aiškiai jaučiami jazminai, šiek tiek prieskoniai. Sakyčiau, vidurinės natos - šiltos gėlinės-prieskoninės. Paskui jazminai beveik išnyksta, o sustiprėja medienos ir pačulės kvapas. Gal man  vaidenas, bet jaučiu ir cinamoną, nors sudėty jo nėra. Pačulė - irgi jaukus, šiltas, bet ne saldus aromatas. Dabar (apie 12 val. nuo pasipurškimo) oda vis dar kvepia - sodrus, šiltas, "tamsus" kvapas.
Reziumuočiau taip - sudėtingi, gilūs kvepalai. Kur kas geresni ir "gerleniškesni" už moteriškus variantus - tiek L'Instant EDT ir EDP, tiek L'Instant Magic (ypač už šį, kuris man atrodo prasčiausias iš visų). Sunkesni, sodresni, šiltesni už EDT, gaivesni ir gilesni už EDP. Originaliam, subtiliam, rafinuotam, aristokratiškam vyrui. Arba moteriai.

Eina sau kaip gražiai aprašei. wub.gif Žinai, biologe, ką pagalvojau, kaip vis tik smagu, kad gali aprašinėti daugelį natų jau tiksliai žinodama jų kvapą. rolleyes.gif Va ka reiškia biologo galimybės. thumbup.gif
Beje, šie kvepalai nuostabūs, jie tikrai nusipelno pačių geriausių įvertinimų. rolleyes.gif Ir tikrai, jais drąsiai galėtų kvepintis ir moteris. mirksiukas.gif

user posted image

QUOTE(F_A @ 2007 11 22, 15:19)
As vakar vel pasipurskiau riesus "L'heure bleue" wub.gif na stebukligai mane tos pudrines geles veikia, nuteikia kazkaip nostalgiskai ir romantiskai tuo pat metu, negaliu nosies nuo rieso atitraukt, toks svaigus svelnus ir mielai siltas kvapas

QUOTE(Lenora @ 2007 11 23, 22:34)
... Iš pradžių ji mane labai šokiravo, nes padvelkė džiovintu karvių mėšlu, na tokiu kur gamina natūralius smilkalus, jei kas mėgėjos, tai žinot. Paskui tie kvepalai taip pradėjo mainytis ant odos, kad net neįtikėtina. Nu geri kvepalai, kad juos kur thumbup.gif  Man Mitsouko, kaip jau nusprendžiau pagal amžių netinka(per sena esu), o jau šitie tai visai nesvarbu tinka ar ne, bet man jie faini.

user posted image

Pasisakysiu ir aš apie L'Heure Bleue -> Mėlynąją valandą -> Prieblandą. tongue.gif

Man tiesą sakant juose jaučiasi nemažai sąsajų su Mitsouko. Vienija ne tik buteliukai, bet ir pats kvapo charakteris, retro stilius. Bet tuo pačiu jie ir skirtingi, būtent kvapais ir sudėtimi, kuri visiškai kitokia.
Tik užpurškus pasijunta tas pats kelio dulkių pojūtis kaip ir Mitsuko, tačiau čia jis tuoj pat pereina į pudrinius gėlinius niuansus, atsiranda daugiau saldumo. Pirmas įspūdis iš anksčiau neapgavo - pajutau tą patį ir šįkart, tai yra vidurinėse natose atsiskleidžiantį vyšnių kauliukų aromatą (bandau išsiaiškinti kokia sudedamoji dalis sukelia šį įspūdįmastau.gif), minkštus gėlinius pudros niuansus (sutinku su F_A, tikrai pudrinės gėlės drinks_cheers.gif ), iš visos gėlių puokštės ryškiau jaučiasi našlaitės ir ylang-ylang (šis komponentas - vienas mėgstamiausių Guerlain kvapuose), vėliau aromatas tampa vis labiau kreminis (gal heliotropo įtaka?), dar labiau minkštėja, šiltėja, atsiranda saldžių vanilinių natų, jos labai jaukiai čia atsiskleidžia. Ir gal pasikartosiu, bet jaučiu tam tikrų panašumų su Insolence.
Apskritai visas kvapas labai harmoningas, moteriškas, jaukus, šiltas, ir mano manymu, jaunatviškesnis, šiuolaikiškesnis (gi dabar madinga viskas kas su pudra biggrin.gif ) už Mitsouko (šiuose labiau jaučiu prieskonius ir medieną su šipro požymiais).
Sakyčiau, žiemai jis idealus pasirinkimas. rolleyes.gif

Sudėtinės natos:
Pradinės: anyžius, bergamotė, citrina, koriandras, neroli
Širdies: Bulgariška rožė, našlaitė, irisas, heliotropas, jazminas, ylang-ylang, orchidėja
Bazinės: vanilė, vetiveris, muskusas.
Sukurtas 1912 m., šeima: gėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 26 lapkričio 2007 - 02:01
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 26, 01:57)
Na va, dabar atėjo laikas parašyti apie dar du AA kvapus, kuriuos neseniai išbandžiau. ax.gif 

Ačiū už gerą žodį, Dolce Vita, bet garbė priklauso tau - iš tavęs mokausi kvepalus aprašinėt. Mintis (apie aprašymų išsaugojimą) tikrai gera - tiek tavo, ties savo, tiek kitus išsamesnius aprašymus reikės nusikopijuot ir pasidėt. Praeis kiek laiko ir vėl prireiks g.gif

Va, tavo Aqua Allegorijų ir Prieblandos aprašymai ne tik perskaityti, bet ir saugiai padėti. Iškart, žinoma, problemėlė kyla - aš jau jų noriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 26 lapkričio 2007 - 07:48